Închide meniul

Mike Tyson în scaun cu rotile! Imagini groaznice pentru fanii legendei boxului

Reclamă

Florian Ceafalău Publicat: 17 august 2022, 16:20

Mike Tyson în scaun cu rotile! Imagini groaznice pentru fanii legendei boxului

Mike Tyson în scaun cu rotile! Este imaginea care a stârnit panică în rândul fanilor marelui boxer.

Profimedia

Mike Tyson în scaun cu rotile! Este imaginea care a stârnit panică în rândul fanilor marelui boxer. Acesta a fost văzut pe aeroportul din Miami în scaun cu rotile. O imagine total diferită de ceea ce înseamnă Tyson în ochii fanilor săi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La un an și jumătate de la revenirea în ring, Mike Tyson apare în fața oamenilor imobilizat în scaun cu rotile. Fostul boxer a luptat cu Roy Jones Jr în noiembrie 2020, iar acum are probleme de sănătate.

Un reprezentant al lui Mike a declarat că acesta are ”mici probleme la spate, nimic grav”. Aparent este vorba de o sciatică ce îi cauzează probleme la mers lui Tyson. ”Este ceva normal pentru un sportiv activ ca Mike”, a spus sursa citată de presa din SUA.

Ajuns la 56 de ani, Mike a declarat că se gândește deja la moarte. ”Știm cu toții că la un momentdat vom muri. Când mă uit în oglindă și văd petele alea maro de pe față, îmi dau seama că se apropie data de expirare”, a declarat Tyson.

Reclamă

Mike Tyson a început să plângă: ”Îmi este frică de tot”

Recent, Mike Tyson a început să plângă în timpul ultimul episod al podcastului Hotboxin, pe care îl și moderează. Acesta l-a avut ca invitat pe terapeutul său, iar discuția a fost un adevărat carusel emoțional.

Fostul mare boxer a început să plângă la un moment dat. Acesta a vorbit despre trecutul său și despre lupta cu demonii interiori.

”Sunt atât de speriat de faptul că sunt foarte violent și nu îmi pot controla violența. Sunt speriat. Înțelegeți ce zic? Eu, Mike Tyson, sunt foarte speriat de tot ce se întâmplă în jurul meu. Tot ce știu este să atac, asta simt”, a spus Mike Tyson printre lacrimi.

Reclamă 4 / 0/3

Acesta a fost victima propriilor ieșiri violente de-a lungul vieții. Mai multe episoade au fost aproape să îl bage după gratii, însă cel mai celebru moment în care și-a pierdut cumpătul este cel cu Evander Holyfield.

Mike Tyson l-a mușcat de ureche pe Holyfield, care la rândul său boxase murdar. Momentul este unul dintre cele mai cunoscute din istoria boxului.

În ultimii ani, Mike a părut că este în controlul emoțiilor sale. Cu mici excepții. În aprilie am avut parte de un nou episod violent, după foarte mulți ani. Tyson a bătut un pasager într-un avion, după ce acesta îl agasa încontinuu. Lucrurile s-au aplanat fără a se ajunge la tribunal.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:08 David Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! Vezi toate știrile
Citește și