Închide meniul
Foto

„Cea mai sexy jurnalistă”, apariţie spectaculoasă la câteva zile de la naştere: „Deja arăţi super fit”

Bogdan Stănescu Publicat: 3 septembrie 2023, 15:19

Reclamă
„Cea mai sexy jurnalistă”, apariţie spectaculoasă la câteva zile de la naştere: „Deja arăţi super fit”

"Cea mai sexy jurnalistă", apariţie spectaculoasă la câteva zile de la naştere

Diletta Leotta, în timpul unui interviu / Profimedia Images

Diletta Leotta, supranumită „cea mai sexy jurnalistă”, s-a fotografiat la câteva zile de la naştere. Frumoasa blondă a născut pe 16 august, iar la 10 zile distanţă posta o fotografie care făcea furori pe reţelele de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Peste 240.000 de like-uri a adunat poza respectivă până acum, fanii remarcând forma deosebită a cunoscutei prezentatoare TV. „Deja arăţi super fit”, a fost unul dintre comentarii.

„Cea mai sexy jurnalistă”, apariţie spectaculoasă la câteva zile de la naştere

Diletta Leotta (32 de ani) şi partenerul ei de viaţă, portarul Loris Karius (30 de ani), au devenit părinţi pe 16 august 2023. Diletta Leotta este născută şi ea pe 16 august, aşa că a primit de ziua ei cel mai frumos cadou, naşterea fiicei sale.

Azi am renăscut datorită ție. Bine ai venit, Aria! Ești cel mai frumos cadou pe care l-aș fi putut primi”, a scris Diletta Leotta pe Instagram după ce a născut-o pe Aria. „Cea mai bună petrecere pe care am avut-o vreodată”, a scris pe Story Diletta, după ce partenerul ei de viaţă a venit cu un tort la spitalul unde născuse.

Apariţia spectaculoasă a prezentatoarei TV, la doar câteva zile după naştere / Instagram
Apariţia spectaculoasă a prezentatoarei TV, la doar câteva zile după naştere / Instagram

Diletta Leotta şi portarul Loris Karius sunt împreună din octombrie 2022. Ei au anunţat că vor deveni părinţi în luna martie a acestui an.

Reclamă

Loris Karius e portar de rezervă la Newcastle. El a evoluat ani buni la Liverpool. În vârstă de 30 de ani, Karius e cotat acum de transfermarkt.com la 1.2 milioane de euro.

Cea mai ridicată cotă a portarului german a fost de 12 milioane de euro, atinsă în mai 2018, atunci când a fost împrumutat de Liverpool la Beşiktaş. Formaţia turcă a plătit nu mai puţin de 2.5 milioane de euro pentru împrumutul lui Karius.

Diletta Leotta a „cucerit” internetul

Diletta Leotta știe să se facă remarcată. Celebra jurnalistă sportivă face senzație pe rețelele sociale și a ajuns la un număr uriaș de fani. Vedeta de 32 de ani are aproape 9 milioane de urmăritori pe contul ei de Instagram.

Reclamă 4 / 0/3

Femeia născută în Sicilia a ajuns să câștige sume uriașe după ce aproape fiecare postare a ei devine virală. La începutul anului trecut, Diletta a făcut o galerie foto cu care a „cucerit” imediat internetul. A adunat peste 500.000 de aprecieri în mai puțin de 24 de ore.

În luna septembrie a anului trecut, Diletta a făcut o promisiune care a pus pe jar fanii fotbalului. Înainte de meciul Bayern – Barcelona, din grupele Champions League, a promis că va alerga complet goală pe Camp Nou, dacă echipă catalană înscrie trei goluri la Munchen.

Nu a fost să fie așa, Barcelona a pierzând ambele meciuri cu Bayern din grupe, 0-2 și 0-3. Jurnalista n-a mai apucat să se dezbrace.

Frumoasa blondă a apărut și într-o reclamă alături de starul suedez Zlatan Ibrahimovic, despărţindu-se la scurt timp după de pugilistul cu care era într-o relaţie. Au apărut zvonuri că Leotta ar fi și petrecut Revelionul cu starul lui AC Milan.

Jose Mourinho, în conflict cu celebra Diletta Leotta

Jose Mourinho i-a răspuns unei singure întrebări corespondentului de la flash-interviu, Diletta Leotta. Portughezul a refuzat să vorbească și cu invitații din studioul DAZN de la marginea terenului, care deține drepturile pentru Serie A.

„Îmi cer scuze vouă și celor care ne ascultă de acasă, dar nu vreau să răspund la întrebările din studio”, a „tunat” Jose Mourinho.

Leotta a reacționat imediat după gestul lui Mourinho și l-a taxat pe antrenorul portughez. „Ne pare rău că Jose Mourinho a luat această decizie. Un dialog ar fi fost pozitiv atât pentru noi, cât și pentru fanii Romei, în special”.

Reclamă

Mourinho a continuat scandalul și la conferința de presă, unde s-a certat cu toată lumea. Supărat, „The Special One” i-a răspuns ironic unui jurnalist, la prima întrebare care i-a fost adresată, după care s-a ridicat și a plecat nervos.

„Meseria voastră este mult mai ușoară decât a noastră. De asta câștigăm mai mulți bani ca voi!”, a spus Jose Mourinho.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT Vezi toate știrile
Citește și