Închide meniul
VIDEO

Cel mai tare gol al începutului de an a fost anulat, pentru offside! Fază incredibilă în Turcia

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 9 ianuarie 2023, 21:39

Cel mai tare gol al începutului de an a fost anulat, pentru offside! Fază incredibilă în Turcia

Cel mai tare gol al începutul de an a fost anulat

Golul lui Basaksehir din rabona anulat / Twitter

Cel mai tare gol al începutului de an a fost anulat, pentru offside. Faza incredibilă s-a petrecut într-un meci din Turcia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În meciul Basaksehir – Adana Demirspor, din etapa a 18-a din campionatul Turciei, Danijel Aleksic a reușit o „bijuterie” de gol, din rabona. Doar că reușita a fost anulată pentru offside!

Cel mai tare gol al începutul de an a fost anulat pentru offside

VIDEO AICI CU GOLUL DIN RABONA ANULAT

Basaksehir a câștigat cu 2-1 în fața lui Adana Demirspor. Golurile au fost înscrise de Turuc și Gurler, în timp ce reușita oaspeților a fost semnată de Akaydin.

Basaksehir e pe locul al treilea în Turcia, în timp ce Adana Demirspor ocupă poziția a patra.

Gol „extraterestru” în Lyon – Metz 2-1

Lyon s-a impus în fața celor de la Metz cu scorul de 2-1 și s-a calificat în 16-imile Cupei Franței.

Reclamă

Însă, golul meciului a fost marcat de „învinși”. În minutul 63, Ablie Jallow, atacantul celor de la Metz, a tras un șut fulminant din afara careului „mare”, trimițând mingea direct sub bară.

Golurile celor de la Lyon au fost marcate de Bradley Barcola (60′) și Fali Cande, fundașul lui Metz, care și-a înscris un autogol.

În această etapă a competiției, se vor mai juca: Bordeaux – Rennes (sâmbătă, 21:45), Chataigneraie – Lorient (duminică, 16:30), Dunkerque – Auxerre (duminică, 19:00), Lille – Troyes (duminică, 21:45).

Reclamă 4 / 0/3

Alexandru Maxim, gol în ultimul minut pentru Gaziantep

Alexandru Maxim a marcat în minutul 90+7 al partidei Gaziantep – Başakşehir, din etapa a 17-a din prima ligă a Turciei. Mijlocaşul a punctat la ultima fază, cu un şut puternic din faţa porţii, după un atac pornit din degajarea portarului.

Internaţionalul român a profitat de spaţiul lăsat liber în apărarea echipei adverse, şi a înscris, după mai multe lovituri de cap ale coechipierilor săi.

Imediat după golul reuşit de Alexandru Maxim, s-a declanşat nebunia pentru Gaziantep. Toată banca de rezerve a mers să se bucure alături de internaţionalul român, iar fanii au fost şi ei extrem de fericiţi de punctul obţinut dramatic de echipa lor favorită.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și