Închide meniul

Christoph Daum, anunţ devastator după ce a făcut mai bine de 20 de şedinţe de chimioterapie. Decizia luată alături de soţie

Reclamă

Publicat: 8 ianuarie 2024, 20:29

Christoph Daum, anunţ devastator după ce a făcut mai bine de 20 de şedinţe de chimioterapie. Decizia luată alături de soţie

Christoph Daum, anunţ devastator după ce a făcut mai bine de 20 de şedinţe de chimioterapie

Christoph Daum, alături de soţia Angelica / Profimediaimages

Christoph Daum a venit cu un anunţ devastator, după ce a făcut mai bine de 20 de şedinţe de chimioterapie. Fostul selecţioner al României a împlinit 70 de ani în luna octombrie, dar nu a putut sărbători. Diagnosticat cu cancer, neamţul se luptă de mai mai mulţi ani cu boala necruţătoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daum a dezvăluit că verdictul medicilor nu este deloc unul încurajator. „Nu voi fi mai bine„, a afirmat, resemnat, antrenorul care a fost pe banca naţionalei tricolore între 2016 şi 2017.

Christoph Daum, anunţ devastator după ce a făcut mai bine de 20 de şedinţe de chimioterapie

Christoph Daum şi-a petrecut Revelionul în Austria. A participat la un carnaval şi acum a decis, alături de soţie, să plece într-o vacanţă în Thailanda. Este modul în care reuşeşte să mai uite de problemele care nu îi dau pace.

După ultimele împrejurări, nu voi fi mai bine. Dar, situaţia nu s-a înrăutăţit de la ultimele investigaţii medicale.

(Reporter: De aceea călătoriţi acum într-o destinaţie în care să staţi la soare pentru câteva zile?) Da, o astfel de schimbare de peisaj este cu siguranţă bună. Doar fac naveta între casă şi clinică. Este stresant, chiar dacă sunt tratat minunat. Să fac ceva diferit, pentru câteva zile, este bun pentru psihic. Călătoria a fost, de asemenea, complet agreată de medici.

Reclamă

În ciuda tuturor problemelor care există peste tot, fie că este vorba în Ucraina sau Orientul Mijlociu, este important să vă acordați câteva momente pentru a vă opri și a vă relaxa. Trebuie să ai grijă să nu lași toate lucrurile negative să te copleșească. Carnavalul ajută la trezirea unor sentimente pozitive pentru câteva ore cu umor, ospitalitate și solidaritate din Köln.

Soția mea a studiat canto, balet și teatru la Viena. Întrucât avem și teatru în familie din când în când, funcționează de minune. Teatrul este o chestie feminină„, a declarat Christoph Daum pentru express.de.

Antrenorul care avea un CV impresionant a rezistat numai 15 luni pe banca reprezentativei tricolore. Între 2016 şi 2017 şi a adunat numai 3 victorii în 10 meciuri. Cu el pe bancă, selecţionata noastră a ratat calificarea la Campionatul Mondial din 2018.

Reclamă 4 / 0/3

Până să ajungă la conducerea tricolorilor, Daum le-a mai pregătit pe FC Koln, VfB Stuttgart, Beşiktaş, Leverkusen, Austria Viena, Fenerbahce, Eintracht Frankfurt, Club Brugge şi Bursaspor. La şase ani după ce a plecat de la naţionala României, a dezvăluit ce „şoc” a avut după ce s-a înţeles cu FRF.

Christoph Daum a fost pe Arena Naţională la România – Belarus

Christoph Daum a rămas în relaţii bune cu şefii FRF. Anul trecut a fost prezent pe Arena Naţională la meciul România – Belarus, din preliminariile EURO 2024. Fostul selecţioner al tricolorilor a fost invitatul special al FRF. Le-a ţinut pumnii românilor.

E ca și cum m-aș fi întors acasă, ca și cum aș fi fost aici ieri. A fost o primire călduroasă din partea tuturor prietenilor din Federație. Mă bucur să fiu aici, să văd România în calificările la EURO. Sper că România va juca mai bine, că va trece mai departe în calificări și că va ajunge la Euro, pentru că eu vreau să-mi primesc în Germania prietenii apropiați„, a declarat Christoph Daum la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” Vezi toate știrile
Citește și