Închide meniul

Christoph Daum, pe Arena Naţională la România – Belarus: „E ca şi cum m-aş fi întors acasă”. Jucătorul remarcat de fostul selecţioner al tricolorilor

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 martie 2023, 22:58

Christoph Daum, pe Arena Naţională la România – Belarus: „E ca şi cum m-aş fi întors acasă. Jucătorul remarcat de fostul selecţioner al tricolorilor

Christoph Daum, pe Arena Naţională la România - Belarus

Christoph Daum este fostul selecţioner al României / Digi Sport

Christoph Daum a fost prezent pe Arena Naţională la meciul România – Belarus, din preliminariile EURO 2024. Fostul selecţioner al tricolorilor a fost invitatul special al FRF. Antrenorul în vârstă de 69 de ani a avut aşteptări mari de la jucătorii lui Edi Iordănescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Va fi 3-1”, a fost pronosticul dat de Daum chiar pe gazonul de pe cel mai mare stadion al României. Neamţul s-a bucurat că a revenit la Bucureşti.

Christoph Daum, pe Arena Naţională la România – Belarus

E ca și cum m-aș fi întors acasă, ca și cum aș fi fost aici ieri. A fost o primire călduroasă din partea tuturor prietenilor din Federație. Mă bucur să fiu aici, să văd România în calificările la Euro. Sper că România va juca mai bine, că va trece mai departe în calificări și că va ajunge la Euro, pentru că eu vreau să-mi primesc în Germania prietenii apropiați„, a declarat Christoph Daum la digisport.ro.

Daum a continuat să fie atent la ceea ce se întâmplă în fotbalul românesc. Asigură că tricolorii se vor califica la EURO 2024.

Știu că au fost multe schimbări la voi, care vor necesita timp. V-ați aplecat spre academiile de trineret, dar cred că oricune din fotbalul româânesc are un nivel înalt de profesionalism, lucrează pentru un viitor mai bun. Acum România se află în urcare și sunt convins că România se va califica.

Reclamă

Am mai multe amintiri plăcute decât neplăcute. Cele neplăcute sunt doar pentru a învăța din ele. Cred că încă Academia Hagi face ce trebuie pentru a dezvolta jucători și mai sunt acum și alte academii, se dezvoltă. România se identifică total cu echipa națională. Fanii susțin România în mod fantastic, chiar dacă rezultatele au fost mai puțin bune„, a mai spus fostul selecţioner al României.

Titular atât cu Andorra, cât şi cu Belarus, Răzvan Marin a fost remarcatul lui Christoph Daum. Acesta a şi oferit un assist spectaculos la golul lui Andrei Burcă

Răzvan Marin? Da, e un jucător de mare potențial. Primul transfer la acea vreme m-a făcut să am așteptări foarte mari. Acum el confirmă în Italia și e bine pentru mine, are o carieră fantastică, e un colos în echipa națională, e fantastic, influențează echipa în mod fantastic„, a precizat Daum.

Reclamă 4 / 0/3

Andrei Burcă, primul gol în tricoul României

Andrei Burcă a marcat primul gol în tricoul României. Fundaşul central în vârstă de 29 de ani a marcat pe Arena Naţională, în meciul cu Belarus din preliminariile EURO 2024. Burcă a fost servit perfect de Răzvan Marin.

Nicolae Stanciu a deschis scorul, în minutul 17, dintr-o lovitură liberă executată surprinzător. Oaspeţii au resimţit din plin şocul şi au mai încasat un gol. În minutul 19, Răzvan Marin a driblat un jucător şi a centrat perfect, de la aproximativ 30 de metri, în centrul careului.

Aflat în ofensivă după un corner, Andrei Burcă i-a „suflat” mingea lui Zakhar Volkov. S-a aruncat în stilul lui Zlatan Ibrahimovic şi a trimis balonul, din cădere, în poartă.

Fundaşul de la campioana României, CFR Cluj, a înscris în premieră la prima reprezentativă. S-a bucurat la maximum pentru această reuşită şi a sărutat de mai multe ori emblema de pe tricou. A fost a 17-a lui prezenţă în tricoul naţionalei.

Pe imagini a fost surprins şi Răzvan Burleanu, care a aplaudat execuţia lui Burcă. Şi Edi Iordănescu l-a felicitat, la marginea terenului.

Recomandări
  • Christoph Daum, pe Arena Naţională
  • A fost invitat de FRF la România – Belarus

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și