Închide meniul

Cinci persoane au fost salvate de sub ruinele locuinței lui Christian Atsu. Apel disperat pentru găsirea fotbalistului

Alexandru Ivan Publicat: 14 februarie 2023, 18:28

Cinci persoane au fost salvate de sub ruinele locuinței lui Christian Atsu. Apel disperat pentru găsirea fotbalistului

Cinci persoane salvate de sub ruinele locuinței lui Christian Atsu

Christian Atsu, când juca la Newcastle United, în timpul meciului din Premier League împotriva lui Everton, pe stadionul Goodison Park, din Liverpool. Data fotografiei: 21 ianuarie 2020 / Hepta

  • Cinci persoane au fost salvate de sub ruinele locuinței lui Christian Atsu
  • Apel disperat pentru găsirea fotbalistului

Familia lui Christian Atsu încă speră la o salvare miraculoasă a acestuia, după ce cinci persoane au fost găsite în viață și salvate de sub ruinele locuinței fotbalistului lui Hatayspor. Agentul ghanezului a făcut un apel disperat pentru a-l localiza și salva pe Atsu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Presa din Turcia a anunțat că luni au fost găsite în viață și salvate cinci persoane de sub dărâmăturile blocului în care locuia Christian Atsu.

Cinci persoane salvate de sub ruinele locuinței lui Christian Atsu

La mai bine de o săptămână după teribilul cutremur din Turcia şi Siria, jucătorul ghanez Christian Atsu este în continuare de negăsit.

Reclamă

Internaţionalul ghanez, care a jucat pentru Chelsea şi Newcastle, este una dintre multele persoane dispărute sub dărâmături.

Agentul său a spus că „locaţia exactă a camerei” şi „două perechi de încălţări” au fost identificate.

Reclamă

Apel disperat pentru salvarea lui Christian Atsu

Au trecut nouă zile de când a avut loc cutremurul şi încă nu l-am localizat pe Christian. Ceea ce este aici este de neimaginat şi inimile noastre sunt frânte”, a explicat Nana Sechere, agentul jucătorului, prezent, marţi, la ruinele blocului lui Atsu, împreună cu familia fotbalistului.

Luni am primit confirmarea că imagistica termică arăta semne de viaţă. Cu toate acestea, mi se spune că singura confirmare adevărată a vieţii este prin vedere, miros şi sunet. Şi, din păcate, nu am reuşit să-l localizăm pe Christian”, a adăugat agentul lui Atsu.

În plus, agentul spune că „are nevoie urgentă de mai multe resurse”, inclusiv de un traducător, pe teren.

Reclamă 4 / 0/3

„Lucrurile se mişcă incredibil de încet. Este regretabil că clubul (Hatayspor) nu este pe teren cu noi […]. Poziţia lor, influenţa şi cunoaşterea terenului ar fi extrem de utile. Îl implorăm pe preşedintele clubului şi primarul Hatay, Lütfü Sava, să ofere resurse suplimentare pentru a accelera eforturile de salvare”, a mai spus Nana Sechere, conform lequipe.fr.

Cum ar fi putut evita Atsu cutremurele devastatoare din Turcia

Un coleg de la Hatayspor al lui Atsu, Sam Adekugbe, a dezvăluit că ghanezul a fost la el acasă, în noaptea în care s-au produs cutremurele. Imediat după ce fostul jucător de la Chelsea a plecat spre locuinţa sa, a avut loc tragedia care a ucis zeci de mii de oameni.

În acest context, Atsu ar fi putut evita dezastrul, pentru că locuinţa lui Adekugbe nu s-a dărâmat, aşa cum s-a întâmplat cu blocul jucătorului care este de negăsit.

„Ne odihneam acasă, alături de unii coechipieri, după partida cu Kasimpasa de duminică. Seismul s-a produs când am început să fac curat în casă, imediat după ce ei au plecat. Totul a început să se mişte. Am crezut că fac atac de panică. Ulterior mobila şi televizorul au început să cadă. În bucătărie, pahare şi farfurii se spărgeau. Era ca într-un film. Vezi clădiri prăbuşindu-se, focuri, oameni care ţipă şi plâng. Vezi case distruse. Lucruri la care nu te aştepţi. Sunt încă oameni dispăruţi, inclusiv directorul sportiv Taner Savut. Este o confuzie legată de unde se afla Christian Atsu, care a fost la mine acasă în acea noapte”, a declarat Sam Adekugbe, potrivit hurryet.com.tr.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Directorul sportiv al lui Hatayspor, găsit mort
Extra • 21 feb., 15:37
Directorul sportiv al lui Hatayspor, găsit mort sub dărâmăturile provocate de cutremurul dezastruos din Turcia
Danilo elogiu uriaș Christian Atsu decedat Turcia
Extra • 18 feb., 21:29
Danilo, elogiu uriaș pentru Christian Atsu, găsit decedat sub dărâmăturile din Turcia: „O să le spun copiilor mei că te-am cunoscut!”
Christian Atsu, într-un meci pentru Newcastle
Extra • 18 feb., 10:21
Corpul lui Christian Atsu a fost găsit! Fotbalistul nu a supraviețuit cutremurului din Turcia
Cutremur Turcia
Extra • 18 feb., 8:44
Dezvăluiri teribile după dispariția lui Christian Atsu: „Avea bilet de plecare în seara dinaintea cutremurului!”
Dramă uriaşă după cutremurele din Turcia. Şase voleibaliste au murit
Extra • 15 feb., 17:20
Dramă uriaşă după cutremurele din Turcia! Patru voleibaliste au fost găsite fără suflare sub dărâmături