Închide meniul

Cine va moşteni averea uriaşă a lui Silvio Berlusconi! Fostul patron al lui AC Milan era printre cei mai bogaţi oameni ai lumii

Bogdan Stănescu Publicat: 12 iunie 2023, 17:09

Reclamă
Cine va moşteni averea uriaşă a lui Silvio Berlusconi! Fostul patron al lui AC Milan era printre cei mai bogaţi oameni ai lumii

Cine va moşteni averea uriaşă a lui Silvio Berlusconi!

Silvio Berlusconi, într-o conferinţă de presă / Hepta

Silvio Berlusconi a murit la 86 de ani. Fostul patron al lui AC Milan avea o avere estimată de Forbes la 6,9 miliarde de dolari. Iată cine va moşteni averea uriaşă a lui Silvio Berlusconi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Berlusconi se afla în Top 400 cei mai bogaţi oameni de pe planetă, fiind clasat pe locul 352 în topul miliardarilor.

Cine va moşteni averea uriaşă a lui Silvio Berlusconi!

Averea lui Silvio Berlusconi va fi moştenită de cei cinci copii ai săi, Marina, Barbara, Eleonora, Pier Silvio și Luigi.

Cei cinci copii ai lui Berlusconi vor împărţi cel puţin două treimi din averea omului de afaceri. Ultima treime s-ar putea împărţi în funcţie de testamentul lăsat de Silvio Berlusconi.

În urmă cu 9 ani, averea lui Silvio Berlusconi era estimată la 8,3 miliarde de euro, cea mai ridicată valoare atinsă vreodată.

Reclamă

Silvio Berlusconi şi-a construit averea din imobiliare, fotbal şi televiziune.

Reacţia lui Cosmin Contra, după ce a aflat că Silvio Berlusconi a murit

Cosmin Contra a avut o primă reacţie după ce a aflat că Silvio Berlusconi a murit. Fostul fundaş dreapta a jucat la Milan în sezonul 2001 – 2002, înainte să plece la Atletico.

Eram foarte apreciat de el. L-am întâlnit de două ori. A venit la Milanello şi a intrat în vestiar după un meci cu Inter. În rest, fiind prim ministru, l-am întâlnit de puţine ori. Îi plăcea fotbalul, respecta toţi jucătorii. Sunt foarte puţin oameni în fotbal care se pot lăuda cu palmaresul lui.

Reclamă 4 / 0/3

Îmi pare rău că s-a dus unul dintre oamenii care au revoluţionat fotbalul. A înfiinţat echipa aia care a dominat Europa. Era respectat de toţi din Italia. Exigenţele erau maxime şi trebuia să dai randamentul cel mai bun pentru a rămâne la Milan”, a declarat Cosmin Contra, pentru Antena Sport.

Reacţia lui Carlo Ancelotti după ce Silvio Berlusconi a murit

Reacţia lui Carlo Ancelotti după ce Silvio Berlusconi a murit nu a întârziat să apară. Fostul antrenor al Milanului a transmis condoleanţele sale după moartea fostului patron al clubului italian.

Silvio Berlusconi, fost premier al Italiei, a încetat viaţă luni, la vârsta de 86 de ani, după ce fusese diagnosticat cu leucemie în urmă cu doi ani. El deţinea o altă echipă italiană, Monza, după ce a fost patronul clubului AC Milan timp de 30 de ani.

„Tristeţea de astăzi nu şterge momentele fericite trăite împreună. Recunoştinţă infinită preşedintelui, dar mai ales unui om ironic, loial, inteligent, sincer. A fost esenţial mai întâi în aventura mea ca fotbalist şi apoi ca antrenor. Grazie Presidente”, a fostul mesajul postat de Ancelotti, pe Twitter.

Carlo Ancelotti a menţinut o relaţie cu Silvio Berlusconi încă de la începuturile sale ca jucător şi mai târziu ca antrenor la AC Milan, etapă în care a câştigat titlul în Serie A, în sezonul 2003-2004 şi două trofee ale Ligii Campionilor, în 2003 şi 2007, printre alte titluri.

Silvio Berlusconi a murit la 86 de ani

Silvio Berlusconi a murit! Fostul președinte de la AC Milan, și fostul politician italian, a decedat la vârsta de 86 de ani, după o luptă cu leucemia.

Silvio Berlusconi era internat la un spital din Milano încă de vineri, pentru analizele periodice de leucemie. Starea sa s-a agravat, și în cele din urmă a decedat în această dimineață.

Reclamă

Anunțul că Silvio Berlusconi a murit a fost făcut în presa din Italia astăzi. Fostul președinte de la AC Milan a fost înconjurat de familie, mai exact de fratele său, cât și de cele trei fete ale sale, Marina, Barbara și Eleonora, în ultimele sale clipe.

Silvio Berlusconi a cumpărat-o pe AC Milan în 1986, salvând echipa de la faliment. Ce a urmat a intrat în istorie. AC Milan a devenit una dintre cele mai titrate echipe din Serie A, cât și din Europa, câștigând sub comanda lui Berlusconi 29 de trofee, în cei 31 de ani în care acesta a fost la conducere.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:00 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată Vezi toate știrile
Citește și