Închide meniul

Ciprian Marica, urmărit penal! Lovitură pentru fostul internaţional! Motivul pentru care a ajuns pe „radarul” DNA

Publicat: 30 august 2024, 17:39

Reclamă
Ciprian Marica, urmărit penal! Lovitură pentru fostul internaţional! Motivul pentru care a ajuns pe „radarul DNA

Ciprian Marica, urmărit penal

Ciprian Marica / Hepta

Ciprian Marica este urmărit penal de către DNA! Fostul internaţional român a ajuns pe „radarul” procurorilor în dosarul „Farul”. Alături de fostul fotbalist mai sunt anchetaţi şi alţi foşti proprietari ai clubului constănţean.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ciprian Marica este acţionar minoritar la Farul. Echipa a fuzionat în 2021 cu Viitorul, formaţie deţinută de Gică Hagi şi al cărei preşedinte este Gică Popescu.

Ciprian Marica, urmărit penal! Lovitură pentru fostul internaţional

Conform adevărul.ro, care citează ordinea.ro, Ciprian Marica a ajuns pe „radarul” celor de la DNA în dosarul „Farul”, dosar care a fost deschis în 2019. Sursa menţionată notează faptul că procurorii au deschis acest dosar pentru fapte precum abuz în serviu şi complicitate la abuz în serviciu.

Alături de Ciprian Marica mai sunt anchetaţi şi alţi funcţionari publici, dar şi foşti proprietari ai clubului Farul. DNA cercetează modul în care echipa Farul a primit finanţări din partea Consiliului Judeţean Constanţa.

În urma administrării probatoriului în cauză s-a constatat faptul că, prin îndeplinirea defectuoasă a atribuțiilor de serviciu de către funcționari din cadrul Consiliului Județean Constanța, responsabili cu procedura de selecție publice de proiecte și atribuirii finanțării nerambursabile pentru activități sportive, a fost stabilită în mod nelegal, discriminatoriu și în absența unui sistem concurențial, eligibilitatea Asociației Sportive Club Sportiv Farul Constanța, în urma căreia a fost încheiat contractul de finanțare nerambursabilă pentru activitate sportivă nr. 21124/09.08.2018.

Reclamă
Reclamă

În baza contractului de finanțare nerambursabilă menționat anterior, au fost lichidate și ordonanțate cheltuielile aferente celor trei tranșe plătite Asociației Sportive Club Sportiv Farul Constanța, cu consecința prejudiciului bugetul UATJ Constanța cu suma de 835.757,26 lei, sumă ce reprezintă totodată și folosul necuvenit de aceeași valoare obținut de asociația sportivă menționată, prin reprezentanții ei de fapt și de drept, respectiv suspecții Marica Ciprian Andrei, Stoian Florin și Manea Vlad Gheorghe„, se arată în documentul procurorului şef de serviciu, Mihai Alexandru Stanciu.

Ciprian Marica a rămas fără permis de conducere

Ciprian Marica, preşedintele de la Farul, a rămas fără permis de conducere, anul trecut! Fostul internaţional nu va mai putea conduce pentru următoarele 30 de zile, şi de asemenea a fost şi amendat de către poliţişti.

Ciprian Marica nu a aşteptat culoarea verde la semafor şi a trecut pe roşu, în nordul Capitalei.

Reclamă

Pentru greşeala comisă în trafic, Ciprian Marica nu a trecut neobservat de către poliţişti. Fostului internaţional i-a fost suspendat permisul pentru următoarele 30 de zile, şi a primit şi o amendă în valoare de 1450 de lei. De asemenea, pe lângă faptul că a trecut pe roşu, în momentul în care a fost oprit de Poliţie, Ciprian Marica nu avea asupra s nici documentele prevăzute de lege.

„La data de 08 octombrie a.c., în jurul orei 10.50, polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza sectorului 1, au oprit un conducător auto în vârstă de 38 de ani, care nu a respectat semnificația culorii roșii a semaforului electric și nu avea asupra sa documentele prevăzute de legislația în vigoare.

În acest context, persoana în cauză a fost sancționată cu amendă contravențională în valoare de 1450 lei, iar ca măsură complementară a fost dispusă suspendarea exercitării dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 30 de zile”, a transmis Poliţia, printr-un comunicat oficial.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra FCSB în meciul cu Manchester United, din Europa League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:14

Steaua Bucureşti, reacţie tăioasă după postarea lui FC Porto: „A fost intenționat sau neintenționat?”

19:02

Kosovo a anunţat lotul pentru meciurile din Liga Naţiunilor! Un jucător de la Dinamo va înfrunta România

19:00

VIDEOLewis Hamilton, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Italiei, live în AntenaPLAY

18:45

„Alţii mai buni nu avea!” Dănuţ Lupu, verdict după ce Ianis Hagi a fost convocat la naţională de Mircea Lucescu

18:25

Grecii au analizat FCSB după tragerea la sorţi Europa League: „Întâlnim regina României şi… a lui Becali”

18:20

„Regreţi că nu vei fi pe teren cu United?” Florinel Coman, reacţie fermă după ce FCSB şi-a aflat adversarele din Europa League

1 FotoDenis Alibec radiază de fericire în braţele iubitei! Gest tandru al starului din România pentru fosta gimnastă Anca Surdu 2 FCSB – LASK Linz 1-0. Olaru, gol FA-BU-LOS. Campioana României s-a calificat în grupa Europa League 3 Tragerea la sorţi UEFA Champions League. Bayern, confruntări cu PSG şi Barcelona. Real Madrid – Dortmund! Programul complet 4 Pafos – CFR Cluj 3-0! Ardelenii, eliminaţi din Conference League după un retur de coşmar! Umilinţă pentru Dan Petrescu 5 Foto„Rebela tenisului românesc” a luat o decizie surprinzătoare şi şi-a atras numeroase critici: „Echipa de suflet nu se trădează” 6 Cristiano Ronaldo a dezvăluit următorul mare obiectiv al carierei: „Îi respect pe toţi, dar eu am dovezi”
Citește și