Închide meniul
Foto

„Cobra” Adrian Ilie a împlinit 50 de ani! Mesajul plin de emoţie primit de la fiica lui, Milana

Publicat: 20 aprilie 2024, 18:17

Reclamă
„Cobra” Adrian Ilie a împlinit 50 de ani! Mesajul plin de emoţie primit de la fiica lui, Milana

"Cobra" Adrian Ilie a împlinit 50 de ani! Mesajul plin de emoţie primit de la fiica lui, Milana

Adrian Ilie şi Milana Ilie / Colaj Hepta/Instagram

Fostul atacant al naţionalei României, „Cobra” Adrian Ilie, a împlinit 50 de ani. Jucătorul care a scris istorie la Steaua, Valencia şi Galatasaray îşi sărbătoreşte ziua de naştere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Ilie şi-a lăsat amprenta în fotbalul românesc. A câştigat trei titluri, o Cupă şi o Supercupă alături de Steaua şi a avut cifre excelente la prima reprezentativă: 13 goluri în 55 de selecţii.

„Cobra” Adrian Ilie a împlinit 50 de ani

Adrian Ilie a primit mai multe mesaje de felicitare în ziua în care a atins o bornă specială. Unul plin de emoţie i-a fost transmis chiar de fiica lui, Milana Ilie (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS), pe reţelele sociale.

Milana, care are 24 de ani, a postat o fotografie din copilărie în care apare în braţele „Cobrei”.

La mulţi ani, tati!„, a fost mesajul primit de fostul internaţional de la fiica lui, care îi calcă pe urme.

Reclamă

Milana este singurul copil pe care îl Adrian Ilie şi soţia lui, Dana. Tânăra a jucat fotbal şi acum visează să devină o antrenoare de succes.

Milana Ilie, pasionată de fotbal

Milana Ilie le antrenează pe fetele de la Şcoala Americană din Bucureşti. A fost dragoste la prima vedere când a văzut că logoul echipei e un liliac… la fel ca la Valencia, unde a jucat tatăl ei, Adrian Ilie.

Da, este chiar întâmplător, aşa s-au nimerit lucrurile. Eu când am venit la şcoală, din clasa a 6-a până în a 12-a, am jucat fotbal şi am văzut echipamentul… Liliacul! Am zis gata, e clar!

Reclamă 4 / 0/3

Dacă nu am mai avut un frate, trebuia să duc şi eu un pic tradiţia…”, a declarat Milana Ilie pentru AntenaSport.

Milana se vede mult mai sus în fotbal, iar tatăl, Adrian Ilie, îi e alături.

Pentru mine cel mai important este că mă susţine şi vine aici tot timpul. Eu merg tot timpul când se duce tata la evenimente care se organizează cu Generaţia de Aur”, a precizat Milana.

Milana s-a născut în Spania, când tatăl ei era idol la Valencia. Atunci, Adrian Ilie şi-a primit porecla „Cobra”.

Mie îmi plăcea foarte mult când făcea scăriţa lui”, a precizat ea.

Milana şi tatăl ei pun la cale o academie de fotbal-fete în România.

Adrian Ilie are un CV fabulos. Pe lângă performanţele obţinute la Steaua, „Cobra” a reuşit eventul cu Galatasaray în Turcia. A făcut-o campioană pe Valencia în La Liga, în 2002, şi a câştigat Cupa Elveţiei cu Zurich.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente a fost live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” Vezi toate știrile
Citește și