Închide meniul
VIDEO

Constantin Budescu a oferit imaginile începutului de an. A cântat „hitul” Ligii 1: „Viaţa mea o împart alături de Voluntari!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 ianuarie 2024, 11:04

Reclamă
Constantin Budescu a oferit imaginile începutului de an. A cântat „hitul Ligii 1: „Viaţa mea o împart alături de Voluntari!

Constantin Budescu a oferit imaginile începutului de an

Constantin Budescu a dat recital / Colaj Tik Tok

Constantin Budescu este în formă de zile mari şi a oferit imaginile începutului de an. Mijlocaşul ofensiv de la Farul lui Gică Hagi se bucură de vacanţă şi şi-a delectat fanii cu un video de senzaţie. A cântat refrenul preferat al suporterilor lui FC Voluntari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Budi” se relaxează alături de familie şi prieteni înainte de reluarea antrenamentelor. Fotbalistul în vârstă de 34 de ani s-a filmat în timp ce bătea în tobă şi interpreta „hitul” Ligii 1.

Constantin Budescu a oferit imaginile începutului de an

Viaţa mea o împart alături de Voluntari!„, a cântat Constantin Budescu. Internaţionalul român a jucat în tricoul ilfovenilor în sezonul 2021-2022 şi a înscris 2 goluri în 11 meciuri de campionat.

@budescu_constantin10 #fyp #fypシ #tiktokromania🇷🇴pentrutine #foryou #neagicavoluntari #tiktokromania🇷🇴pentrutine #fyp @BUDESCU_M_BEAUTY

♬ sunet original – budescu constantin(budy)

Reclamă

În urmă cu o lună, Budescu a trăit o dezamăgire în meciul cu FC Voluntari. A suferit un eşec drastic! Farul a fost condusă cu 3-0 şi a cedat cu 2-4.

Constantin Budescu este jucător de bază al constănţenilor. Face unul dintre cele mai bune sezoane din ultimii ani. În 24 de meciuri din toate competiţiile a înscris 7 goluri şi a oferit 10 pase decisive.

Ce a putut cânta galeria Rapidului chiar înainte ca Papeau să marcheze un eurogol cu Voluntari

Galeria Rapidului a lansat ironia supremă la adresa jucătorilor favoriţi, atunci când Voluntari conducea cu 2-0 pe Giuleşti, iar câteva secunde mai târziu, Jayson Papeau a marcat unul dintre cele mai frumoase goluri din acest sezon.

Reclamă 4 / 0/3

Ultraşii feroviarilor au ajuns la capătul puterilor atunci când şi-au văzut echipa condusă cu 2-0 de către ilfoveni şi au început să cânte hitul lansat de adversari „Viaţa mea o împart alături de Voluntari”.

În timp ce fanii îşi ironizau astfel jucătorii, Papeau a prins o execuţie de zile mari şi a marcat golul de 1-2, iar ce a urmat pe Giuleşti a fost din nou uimitor.

Suporterii au continuat să cânte melodia ilfovenilor, sperând că va mai pica un gol în poarta oaspeţilor. Nu a fost cazul şi Rapid a ajuns la trei meciuri fără victorie, fiind pe locul 4 în Liga 1, după 19 etape disputate.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:55 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 21:00 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00). Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor. Echipele de start 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! Vezi toate știrile
Citește și