Închide meniul

Cristi Borcea, Gigi Becali şi Simona Halep, loviţi din plin de criza fără precedent de pe litoralul românesc!

Reclamă

Antena Sport Publicat: 19 iulie 2022, 19:11 / Actualizat: 19 iulie 2022, 20:44

Cristi Borcea, Gigi Becali şi Simona Halep, loviţi din plin de criza fără precedent de pe litoralul românesc!

Cristi Borcea, Gigi Becali şi Simona Halep, loviţi din plin de criza fără precedent de pe litoralul românesc

Colaj Hepta

Cristi Borcea, Gigi Becali şi Simona Halep sunt loviţi din plin de criza fără precedent de pe litoralul românesc. Aceştia deţin hoteluri de lux la malul Mării Negre, dar cifrele înregistrate până în acest moment le dau mari bătăi de cap.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit observatornews.ro, litoralul este gol în mijlocul sezonului estival. Proprietarii încep să își scoată hotelurile și terasele la vânzare. Cifrele arată că numărul turiştilor a scăzut faţă de anul trecut, de la 140.000 la 80.000.

Cristi Borcea, Gigi Becali şi Simona Halep, loviţi din plin de criza fără precedent de pe litoralul românesc

Cristi Borcea, Gigi Becali şi Simona Halep sunt implicaţi activ în afaceri la malul Mării Negre. Totuşi, ultimele cifre dezastruoase cu siguranţă nu sunt pe placul acestora. Preţurile uriaşe i-au speriat pe români, care evită tot mai des Constanţa şi preferă să plece în afara ţării în concediu.

O noapte de cazare la hotelul deținut de Cristi Borcea, de pe litoralul românesc, pornește de la aproximativ 300 de lei și poate ajunge, în funcție de tipul camerei, până la 710 lei. Afacerea de la Marea Neagră este coordonată de Mihaela Borcea, prima soție a milionarului.

Gigi Becali are o adevărată „bijuterie” pe litoral. Preţurile de cazare sunt şi ele pe măsură. În luna iunie, o cameră costă 680 de lei pe noapte. În plin sezon, preţurile cresc până la 900 de lei pentru o cameră dublă. Închirierea unui apartament pentru 4 persoane costă 1400 de lei pe noapte, în timp ce în plin sezon preţul ajunge la 2200 de lei.

Reclamă

Simona Halep a investit şi ea în imobiliare la Constanţa. Una dintre achizițiile campioanei noastre este un complex aflat în Mamaia Nord. Preţurile nu sunt deloc mici pentru un sejur. În mijlocul lunii iulie, turiștii trebuiau să plătească 900 de lei, iar pentru perioada de vârf a sezonului preţul ajunge la 1.800 de lei pentru două nopţi.

Mohammad Murad: „E cel mai slab sezon estival din ultimii 30 de ani!”

Omul de afaceri Mohammad Murad a făcut o analiză a acestui sezon estival, afirmând că este cel mai slab din ultimii 30 de ani. El a precizat că în ultima săptămână au fost pe litoral 80 – 90.000 de turişti, iar în aceeaşi perioadă a anului trecut erau 140.000.

Murad a mai afirmat că hotelierii nu au crescut preţurile, în condiţiile în care tarifele la alimente şi utilităţi s-au mărit.

Reclamă 4 / 0/3

“Este un sezon foarte slab. E un număr foarte mic de persoane care se află pe litoral, de turişti. Săptămâna asta a fost record – 80.000, 90.000 de persoane în comparaţie cu aceeaşi perioadă a anului trecut când au fost 140.000. Chiar am ajuns la 180.000 anul trecut. Multe persoane se întreabă de ce. Presa şi comentariile pe Facebook spun că preţurile sunt foarte mari pe litoral. Hotelierii nu au crescut preţurile cu toate că au crescut partea de alimente şi utilităţi în proporţie de 50-60 la sută.

Preţurile de anul trecut s-au menţinut chiar dacă am avut această creştere şi hotelierii nu au avut intenţia de a creşte, în special prin luna martie când a căzut toată piaţa, motivul a fost foarte clar, războiul din Ucraina, ne-am trezit că s-au blocat vânzările şi cred că a fost un motiv să fim foarte atenţi la piaţă. Astăzi este cel mai slab sezon din ultimii 30 de ani. Numărul de turişti aflaţi pe litoral este cel mai mic din ultimii 30 de ani”, a declarat Murad, citat de news.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! 20:00 Improvizaţia lui Bogdan Lobonţ, catastrofală în Farul – Rapid! Dan Şucu, devastat după golul marcat de Louis Munteanu 20:00 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 19:40 LIVE TEXTFarul – Rapid 1-1. Louis Munteanu a marcat din nou. Albion Rrahmani, gol din penalty în minutul 45+4! 19:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos LIVE VIDEO (20:30)! Duel pentru titlul din Grecia! Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 Vezi toate știrile
Citește și