Închide meniul

Cristiano Ronaldo i-a făcut un cadou de 100.000 de euro lui Francis Ngannou, înaintea luptei cu Tyson Fury

Alex Masgras Publicat: 24 octombrie 2023, 12:58

Reclamă
Cristiano Ronaldo i-a făcut un cadou de 100.000 de euro lui Francis Ngannou, înaintea luptei cu Tyson Fury

Cristiano Ronaldo i-a făcut un cadou de 100.000 de euro lui Francis Ngannou

Francis Ngannou, în timpul unui antrenament / Profimedia

Cristiano Ronaldo i-a făcut un cadou de 100.000 de euro lui Francis Ngannou. Camerunezul va lupta la Riad, în Arabia Saudită, împotriva lui Tyson Fury.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo, care evoluează în Arabia Saudită pentru Al-Nassr, i-a oferit camerunezului un ceas ediţie limitată în valoare de 100.000 de euro.

Cristiano Ronaldo i-a făcut un cadou de 100.000 de euro lui Francis Ngannou

Camerunezul Francis Ngannou a primit un ceas în valoare de 100.000 de euro din partea starului portughez Cristiano Ronaldo înainte de meciul său de box cu Tyson Fury, de la Riad, informează RMC Sport, potrivit news.ro.

Ceasul este ediţie limitată „Heart of Ronaldo” a Jacob&Co.

Camerunezul a postat pe Instagram imagini cu momentul în care a primit ceasul. El apare alături de Jacob Arabo, copropietar al Jacob&Co.

Reclamă
 
View this post on Instagram
 
A post shared by Francis Ngannou (@francisngannou)

Ngannou, în vârstă de 37 de ani, este atât pugilist cât şi luptător MMA.

Cristiano Ronaldo este legitimat în Arabia Saudită, la Al Nassr, din data de 1 ianuarie.

Reclamă 4 / 0/3

Meciul dintre Francis Ngannou şi Tyson Fury va avea loc sâmbătă, la Riad.

Fiul lui Cristiano Ronaldo calcă pe urmele tatălui său. Va purta tricoul cu numărul 7

Potrivit informațiilor oferite de Fabrizio Romano, Ronaldo Jr a semnat cu echipa de juniori a celor de la Al-Nassr și va purta tricoul cu numărul 7, asemenea tatălui său. Tânărul urmează să înceapă antrenamentele alături de formația saudită în zilele următoare.

De asemenea, tot jurnalistul citat anterior a menționat și o declarație mai veche a lui Cristiano Ronaldo, care a dezvăluit, la momentul respectiv, o discuție pe care a purtat-o cu fiul său:

„Fiul meu mi-a spus: ‘Tată, mai rezistă câțiva ani! Vreau să joc alături de tine’”, este discuția dezvăluită de către starul lusitan.

Cariera lui Cristiano Ronaldo va continua însă, cel puțin până la Campionatul Mondial din 2026. Atacantul celor de la Al-Nassr speră să își reprezinte țara și la turneul final care va fi organizat în America de Nord. Starul ar fi început astfel demersurile pentru a-și prelungi contractul cu formația din Arabia Saudită.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
Vezi toate știrile
Citește și