Închide meniul

Cristiano Ronaldo, imagine uluitoare alături de fiul său cel mare. S-a întrecut cu Ronaldo Jr în „pătrăţele”, la saună!

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 11 februarie 2023, 15:45

Cristiano Ronaldo, imagine uluitoare alături de fiul său cel mare. S-a întrecut cu Ronaldo Jr în pătrăţele”, la saună!

Cristiano Ronaldo, imagine uluitoare alături de fiul său cel mare

Cristiano Ronaldo, în vestiarul celor de la Al-Nassr / Profimedia

Cristiano Ronaldo a postat o imagine uluitoare alături de fiul său cel mare. Cei doi s-au întrecut în „pătrățele” la saună! Superstarul portughez s-a relaxat după ce a reușit un „poker” de senzație în ultima etapă din Arabia Saudită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Imaginea cu cei doi s-a viralizat rapid, fanii portughezului fiind încântați de relația foarte apropiată pe care Cristiano Ronaldo o are cu fiul său.

Cristiano Ronaldo, imagine uluitoare alături de fiul său cel mare. S-a întrecut cu Ronaldo Jr în „pătrăţele”, la saună!

Superstarul lusitan a înscris 4 goluri în meciul recent disputat de Al Nassr în campionat, victoria cu 4-0 în fața lui Al Wahda. Cristiano Ronaldo s-a relaxat acum la o saună din Arabia Saudită, alături de fiul său, Cristiano Junior.

Fiul cel mare al lusitanului are 12 ani și visează să-i calce pe urme tatălui său.

Cristiano Ronaldo și fiul său cel mare la saună / Instagram
Cristiano Ronaldo și fiul său cel mare la saună / Instagram

Ce a putut să spună Ilie Dumitrescu când a aflat că Cristiano Ronaldo a marcat patru goluri într-un meci

Ilie Dumitrescu a aflat că Cristiano Ronaldo a marcat patru goluri într-un meci și a avut o reacție neașteptată, susținând la ce cotă va ajunge lusitanul în cei doi ani și jumătate pe care îi va petrece la Al-Nassr.

Reclamă

Starul a cărui cotă de piață a ajuns la 20 de milioane de euro a marcat cinci goluri în 270 de minute, în campionatul Arabiei Saudite, dar Ilie Dumitrescu susține că el va avea aceleași cifre nebune pe care le-a avut și la Manchester United sau Real Madrid.

”O să dea și aici o sută și ceva, două sute de goluri”, a spus Ilie Dumitrescu, citat de digisport.ro. O bornă ce pare greu totuși de atins, chiar dacă nivelul fotbalului saudit este inferior celui din Europa, acolo unde portughezul a scris istorie.

În meciul cu Al-Wehda, în care a marcat toate golurile lui Al-Nassr (4-0), Ronaldo și-a trecut în cont o performanță uimitoare: a ajuns la 14 ani consecutivi cu cel puțin un hat-trick reușit (2010 – 2023). Impresionant este și numărul total al hat-trick-urilor marcate de starul lusitan: 61.

Reclamă 4 / 0/3

Pe de altă parte, Ronaldo a ajuns și la peste 500 de goluri marcate în campionatele în care a evoluat (503), 311 pentru Real Madrid, 103 pentru Manchester United, 81 pentru Juventus, 5 pentru Al-Nassr și 3 pentru Sporting Lisabona.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și