Închide meniul

Cristiano Ronaldo şi Lionel Messi, protagoniştii unei fotografii „de pus în ramă”! Postarea care a devenit virală în timp record: „Cea mai bună din toate timpurile”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 19 noiembrie 2022, 20:36

Cristiano Ronaldo şi Lionel Messi, protagoniştii unei fotografii „de pus în ramă! Postarea care a devenit virală în timp record: „Cea mai bună din toate timpurile

Imagine spectaculoasă cu Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo

Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo / Instagram

Cristiano Ronaldo şi Lionel Messi au fost protagoniştii unei fotografii „de pus în ramă”! Cei doi au fost în centrul unei postări, care a devenit virală în timp record!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Un brand celebru de accesorii de lux i-a adus pe cei doi mari fotbalişti în acelaşi cadru. Cristiano Ronaldo şi Lionel Messi au fost surprinşi jucând şah, într-o postare care a făcut încojurul lumii.

Cristiano Ronaldo şi Lionel Messi, protagoniştii unei fotografii „de pus în ramă”

Cristiano Ronaldo şi Leo Messi fac parte din cea mai recentă reclamă a brand-ului Louis Vuitton, brand care este recunoscut la nivel mondial pentru produsele sale de lux.

Cei doi mari fotbalişti sunt înfăţişaţi concentrându-se asupra unei table de şah, care este situată chiar pe o geantă din gama brand-ului. În scurt timp, postarea a devenit virală pe Instagram, în doar o oră fiind apreciată de peste jumătate de milion de oameni.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Louis Vuitton (@louisvuitton)

Reclamă

Fanii nu s-au putut abţine, şi au comentat la postarea cu cele două legende ale fotbalului: „Cea mai bună fotografie din toate timpurile”, „Internetul va exploda” sau „Imaginea secolului” au fost doar câteva dintre miile de comentarii adunate la postarea cu CR7 şi Leo Messi.

Cei doi se pregătesc de ultimul Campionat Mondial din cariera lor. Ambii ţintesc trofeul mult râvnit, fiind singurul care le lipseşte dintr-un palmares incredibil.

Cristiano Ronaldo, elogiu în fața lui Lionel Messi

Cristiano Ronaldo a avut un elogiu în fața lui Lionel Messi. CR7 a avut numai cuvinte de laudă la adresa marelui său rival cu care s-a luptat ani la rând pentru Balonul de Aur. Portughezul a dezvăluit că, dacă va avea ocazia, va ieși la masă cu Messi pentru a discuta ca între prieteni.

Reclamă 4 / 0/3

Cristiano Ronaldo l-a descris pe Lionel Messi drept „un jucător magic, care face lucruri extraordinare pentru fotbal”.

Ronaldo a fost întrebat și despre scenariul fabulos în care el și Messi ar putea deveni coechipieri.

„Un jucător magic, de top! Am împărțit scena timp de 16 ani. Imaginați-vă, 16 ani! Am o relație foarte bună cu el. Nu pot să spun că suntem prieteni în adevăratul sens al cuvântului. Prieten este cel cu care petreci timpul acasă, vorbești la telefon… îl consider mai mult un coechipier.

Este un tip pe care îl respect, pentru modul în care vorbește mereu despre mine. Și soția lui și prietena mea se respectă, amândouă sunt din Argentina. Deci totul e ok.

Ce aș putea să spun despre Messi? Este un om incredibil care face lucruri extraordinare pentru fotbal. El și Zidane sunt cei mai buni jucători pe care i-am văzut. Cu siguranță mi-ar plăcea să luăm masa împreună, îmi place să cunosc oameni noi și să aflu lucruri noi.

(N.r. – Ai vrea să joci cu Messi în aceeși echipă?) Orice este posibil în fotbal. Cu siguranță am vinde o mulțime de tricouri”, a spus Cristiano Ronaldo, potrivit The Sun.

Reclamă
Recomandări
  • Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo, protagoniştii unei fotografii de senzaţie
  • Postarea a devenit virală în timp record

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek Vezi toate știrile
Citește și