Închide meniul

Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot”

Publicat: 24 aprilie 2024, 11:18

Reclamă
Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot

Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum

Hakan Şukur, în perioada în care evolua pentru naţionala Turciei / Profimedia Images

În vârstă de 52 de ani, fostul mare atacant al Galatei şi al naţionalei Turciei locuieşte în Statele Unite. Iată cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hakan Şukur face acum Uber în Statele Unite şi vinde cărţi. Odinioară foarte iubit în Turcia, Hakan Şukur a subliniat că locuitorii ţării conduse de Recep Tayyip Erdogan au acum o opinie distorsionată despre el.

Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot”

Nu mai am nimic nicăieri în lume. Erdogan mi-a luat tot. Dreptul meu la libertate, dreptul de a-mi spune punctul de vedere, de a vorbi, dreptul la muncă”, a declarat Hakan Șukur, potrivit Marca.

Hakan Şukur a negat vehement acuzaţiile care îi sunt aduse de către conducerea din Turcia. ”Nu am făcut nimic ilegal, nu sunt un trădător sau un terorist”, a subliniat Hakan Şukur.

Sunt șofer Uber și vând cărți”, a dezvăluit Hakan Şukur despre viaţa în SUA.

Reclamă

VEZI AICI CUM ARATĂ HAKAN ŞUKUR LA 52 DE ANI, ÎN EXIL ÎN SUA

Hakan Şukur este persecutat în Turcia din pricina presupuselor legături cu Fethullah Gulen, omul politic exilat şi el în SUA care a fost acuzat de punerea la cale a unei lovituri de stat pentru a-l da jos de la putere pe Erdogan. Lui Hakan Şukur i-au fost sechestrate afacerile şi conturile curente pe care le deţinea în Turcia.

„Turcia este ţara mea. Îmi iubesc oamenii, chiar dacă ideile lor despre mine sunt denaturate de mass-media controlată”

Este țara mea. Îmi iubesc oamenii, chiar dacă ideile lor despre mine sunt denaturate de mass-media controlată”, declara Hakan Şukur şi în 2018, într-un interviu pentru New York Times.

Reclamă 4 / 0/3

De-a lungul carierei, Hakan Şukur a evoluat pentru Sakaryaspor, Bursaspor, Galatasaray, Torino, Inter Milano, Parma și Blackburn Rovers. El deţine încă recordul pentru cel mai rapid gol marcat în istoria Campionatului Mondial. A înscris în secunda 11 a meciului Turcia – Coreea de Sud, de la Campionatul Mondial din 2002.

A cucerit Cupa UEFA cu Galatasaray în sezonul 1999-2000. Are 8 titluri de campion al Turciei cu Galatasaray, 5 Cupe ale Turciei cu Galata şi una cu Sakaryaspor.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:24 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români 19:07 „Nu m-am bucurat la goluri, îmi vine să plâng” Un jucător de la Petrolul a cedat, după ce s-a salvat matematic de la retrogradare 19:00 VIDEOEliza Samara – Chen Xingtong a fost live, în AntenaPLAY. Românca a fost eliminată de la Saudi Smash 2024 18:50 „Ce întrebare stupidă îmi pui!” Dorinel Munteanu s-a enervat la interviu după Petrolul – Oțelul 2-1! 18:11 VIDEOParma – Cremonese 1-1 și Palermo – Ascoli 2-2 au fost în AntenaPLAY! Man și Mihăilă, spectacol total în Serie B 18:05 „Mihai Pintilii, antrenor cu acte în regulă la FCSB?” Mihai Stoica a făcut anunțul! Ce se întâmplă cu Elias Charalambous 17:41 Cole Palmer, cifre impresionante la Chelsea! La doar 21 de ani, a intrat în istoria Premier League 17:38 VIDEOValentin Mihăilă, gol după o cursă fabuloasă a lui Dennis Man în Parma – Cremonese! Românii fac spectacol total în Serie B 17:11 Câți jucători va da FCSB la EURO 2024! Mihai Stoica e sigur: „Am vrut să-l sun pe Edi, dar Gigi Becali nu m-a lăsat!” 17:05 VIDEOFranco Vazquez a marcat un gol superb în Parma – Cremonese! Dennis Man și Valentin Mihăilă, martori la reușita spectaculoasă Vezi toate știrile
Citește și