Închide meniul

Mircea Lucescu, verdict după ce turcii au anunțat transferul lui Ianis Hagi la Galatasaray: „De asta are nevoie!”

Viviana Moraru Publicat: 1 aprilie 2024, 12:52

Reclamă
Mircea Lucescu, verdict după ce turcii au anunțat transferul lui Ianis Hagi la Galatasaray: De asta are nevoie!”

Mircea Lucescu, verdict după ce turcii au anunțat transferul lui Ianis Hagi la Galatasaray

Mircea Lucescu, în timpul unui meci / Profimedia Images

Mircea Lucescu a oferit un verdict, după ce turcii au anunțat transferul lui Ianis Hagi la Galatasaray. Antrenorul român a transmis că fiul „Regelui” are nevoie de susținere, și o va primi în cazul în care se va transfera la campioana Turciei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Presa din Turcia a anunțat transferul bombă al lui Ianis Hagi la Galatasaray. Fiul „Regelui” i-ar putea călca pe urme tatălui său și ar urma să semneze contractul la finalul sezonului.

Mircea Lucescu, verdict după ce turcii au anunțat transferul lui Ianis Hagi la Galatasaray

Mircea Lucescu a rămas reticent, după anunțul turcilor, și a declarat că rămâne de văzut dacă transferul lui Ianis Hagi se va realiza. Antrenorul a subliniat că o eventuală mutare la Galatasaray va fi benefică pentru internaționalul român, deoarece va fi extrem de susținut.

„Să vedem dacă se realizează. Ar fi foarte bine. Ar avea acolo o susținere extraordinară. El este un jucător talentat și are nevoie de susținerea publicului. Îmi aduc aminte când jucam eu fotbal, Dobrin avea nevoie de susținerea publicului, nu juca în deplasare.

Sunt jucători extraordinari, dar care au nevoie de susținerea publicului, de încrederea celorlalți”, a declarat Mircea Lucescu, conform digisport.ro.

Reclamă

Imediat după anunțul turcilor, Ianis Hagi a fost rezervă neutilizată la Alaves, în duelul din La Liga cu Sociedad. Echipa românului a fost învinsă la limită, cu 0-1.

Adrian Ilie, mesaj direct despre transferul lui Ianis Hagi la Galatasaray

Adrian Ilie a avut un mesaj direct despre transferul lui Ianis Hagi la Galatasaray. „Cobra” a vorbit despre posibilitatea ca fiul „Regelui” să evolueze pentru formația „Cim-Bom”.

Fostul mare atacant este de părere că a venit momentul ca Ianis Hagi și își găsească o echipă la care să prindă minute.

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, Adrian Ilie speră ca Ianis să se impună și să facă spectacol la Galatasaray, așa cum a făcut-o și tatăl său, care a jucat pentru echipa din Istanbul în perioada 1996 – 2001.

E momentul pentru el. Doar să joace undeva. Din punctul meu de vedere, am văzut echipa lui Galatasaray, au nevoie de un jucător ca el și eu sper să triumfe exact cum a făcut și tatăl lui acolo”, a spus Adrian Ilie, potrivit sport.ro.

De la plecarea din România, Ianis Hagi a prins cu greu minute la fiecare echipă la care a fost legitimat. Fiul „Regelui” a trecut pe la formații precum: Fiorentina, Genk ,Rangers sau Alaves, dar nu a reușit să se impună la niciuna dintre acestea.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și