Închide meniul
Foto

Cum au reacţionat Kira Hagi şi Nadia Comăneci la anunţul că Ianis Hagi s-a logodit cu Elena Tănase

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 iunie 2023, 8:30

Cum au reacţionat Kira Hagi şi Nadia Comăneci la anunţul că Ianis Hagi s-a logodit cu Elena Tănase

Cum au reacţionat Kira Hagi şi Nadia Comăneci la anunţul că Ianis Hagi s-a logodit cu Elena Tănase

Kira Hagi l-a felicitat pe Ianis Hagi / Colaj Instagram

Kira Hagi şi Nadia Comăneci au reacţionat imediat la anunţul că Ianis Hagi s-a logodit cu Elena Tănase. Fiul lui Gică Hagi a postat mai multe imagini cu momentul în care a îngenunchiat şi şi-a cerut iubita în căsătorie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

You. Me. Oui. (n.r. Tu. Eu. Da)„, a fost modul prin care mijlocaşul lui Rangers le-a transmis celor 351.000 de urmăritori de pe Instagram că se pregăteşte de nuntă. Momentul special din viaţa lui a avut loc la Paris, într-un cadru spectaculos.

Kira Hagi şi Nadia Comăneci au reacţionat la anunţul că Ianis Hagi s-a logodit cu Elena Tănase

Unul dintre primele mesaje primite de Ianis a fost chiar de la sora lui. Kira Hagi l-a felicitat şi a postat un comentariu emoţionant. A postat trei „inimi” la postarea lui Ianis.

Mesajul transmis de sora lui Ianis Hagi
Mesajul transmis de sora lui Ianis Hagi

Şi Nadia Comăneci a reacţionat când a văzut imaginile cu Ianis Hagi şi noua lui logodnică. Fosta mare gimnastă a folosit mai multe emoji în care şi-a manifestat satisfacţia la anunţul făcut de fiul „Regelui”.

Postarea lui Ianis a primit aprecieri atât de la Farul, cât şi de la contul echipei naţionale şi de la majoritatea jucătorilor reprezentativelor României. Şi antrenorul lui Rangers, Michael Beale, a ţinut să-i scrie mijlocaşului său: „Felicitări, Ianis!

Reclamă

Ai dezamăgit atâtea fete…„, a fost unul dintre cele mai amuzante mesaje primite de Ianis de la una dintre fanele lui.

Suma uriaşă plătită de Ianis Hagi pentru inelul de logodnă cu diamante

Fiul lui Gică Hagi s-a logodit cu iubita lui, la Paris, la două zile distanţă după ce a fost titular în meciul Elveţia – România, scor 2-2, din preliminariile EURO 2024.

În vârstă de 24 de ani, Ianis Hagi a făcut pasul cel mare şi şi-a cerut în căsătorie iubita. A îngenunchiat în faţa Elenei, iar tânăra care este de o frumuseţe ieşită din comun (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS) a răspuns fără să stea pe gânduri „DA!„.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit cancan.ro, Ianis a plătit o sumă importantă pentru a-şi surprinde viitoarea soţie. Ar fi cheltuit 100.000 de euro. Numai inelul de logodnă l-a costat 50.000 de euro.

Cu o seară înainte ca Ianis Hagi să se logodească cu Elena Tănase, Gică Hagi şi soţia lui au respectat o datină machedonească, denumită „învoiala părinţilor”. „Regele” şi Marilena au mers în vizită la părinţii iubitei lui Ianis. Au sărbători timp de patru ore.

Vă mulțumesc, dar nu sunt autorizat să vorbesc despre acest subiect. Vă rog să mă scuzați și să mă înțelegeți. Doar copiii pot vorbi despre asta”, a spus Dimiciu Palavoti Tănase, tatăl Elenei Tănase, pentru sursa citată anterior.

Şi Gică Hagi a avut o primă reacţie după ce fiul său a decis să îşi ceară iubita în căsătorie.

Ce bucurie, sunt fericit. Bravo lui că îşi asumă, ia decizii, e responsabil. Un copil liniştit, eu ca părinte sunt foarte foarte liniştit. După aceea am aflat şi noi, şi de o parte şi de cealaltă. Cred că am fost printre primii care am aflat.

Nu, nu, doar ce s-a întâmplat între ei doi. Să se împace unul cu celălalt, să meargă împreună pentru că împreună pot fi puternici.

E o decizie luată, copiii cresc, devin responsabili şi mă bucur. El decide!„, a declarat Gică Hagi la digisport.ro.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
Vezi toate știrile
Citește și