Închide meniul

Rusia a atacat Ucraina! Cum a sărit Gigi Becali în ajutorul refugiaților ucraineni care trec granița în România. Decizia patronului FCSB

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 25 februarie 2022, 11:31

Rusia a atacat Ucraina! Cum a sărit Gigi Becali în ajutorul refugiaților ucraineni care trec granița în România. Decizia patronului FCSB

Gigi Becali, patronul de la FCSB, a făcut dezvăluiri incendiare

Gigi Becali, patronul de la FCSB / Hepta

Rusia a atacat Ucraina! Gigi Becali sare în ajutorul refugiaților ucraineni care trec granița în România

Rusia a început invazia în Ucraina, joi dimineață, la ordinul lui Vladimir Putin. Gigi Becali, patronul FCSB-ului, a sărit în ajutorul cetățenilor ucraineni care continuă să treacă granița României pentru a fugi din calea războiului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din informațiile Antena Sport, Gigi Becali a trimis autocarul clubului său la Botoșani pentru a ajuta la transportul refugiaților în punctele sigure.

Vestea vine cu numai 3 zile înaintea meciului pe care FCSB îl va juca cu Farul Constanța, pe Arena Națională.

Rusia a început războiul în Ucraina! Cetățenii ucraineni continuă să fugă în România

Cetățenii ucraineni au luat cu asalt hotelurile din Botoșani pentru a scăpa de atacurile militare inițiate de ruși în țara lor. Sute de familii au epuizat deja spațiile de cazare din Botoșani, sosind cu microbuze sau mașini personale.

Foarte multe familii de ucraineni au trecut graniţa României şi prin vama de la Sighetu Marmaţiei.

Reclamă

„Noi suntem pregătiţi să oferim cazare, masă, am luat legătura şi cu câteva ONG-uri pentru a acorda sprijin cu haine, medicamente.”, a declarat Vasile Moldovan, primarul din Sighet, potrivit observatornews.ro.

Alţii au traversat Republica Moldova şi au intrat în România prin vama Rădăuţi-Prut.

Citește și:

Toate informațiile despre războiul din Ucraina sunt AICI, pe observatornews.ro!

Răzvan Raț, îngrijorat pentru prietenii săi după ce Rusia a invadat Ucraina

În vârstă de 40 de ani, Răzvan Raț a jucat 10 ani la Șahtior, unde a cucerit numeroase trofee. Acum, fostul căpitan al naționalei este îngrijorat, după ce Rusia a invadat Ucraina.

Reclamă 4 / 0/3

„Din ce am vorbit cu prieteni, totul e paralizat. Fiecare trăieşte cu frica în sân. Sunt foarte mulţi oameni care încearcă să iasă din oraş. Bărbaţii nu au voie să iasă din oraş, cei care pot ajuta armata.

Bărbaţii de peste 18 ani nu pot ieşi din oraşe. Doar femeile pot ieşi. Erau cozi la ieşirile din oraş. E haos. E foarte ciudată situaţia. Vorbeam cu prieteni care au mai trăit o dată asta la Doneţk. Parcă e prea mult a doua oară”, a spus Răzvan Raţ, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

EXCLUSIVRusia a invadat Ucraina! Anunțul lui Oleg Protasov, rămas la Kiev: “Trebuie să înțelegem ce vrea acest om nebun!”

Unul dintre oamenii rămași în capitala Ucrainei este Oleg Protasov, fostul antrenor de la FCSB din perioada iulie – decembrie 2005.

Actualul vice-președinte al Federației Ucrainene de Fotbal a oferit un interviu în exclusivitate pentru Antena Sport, în care a explicat cum se prezintă situația actuală din Kiev.

“Rușii au atacat deja, iar noi, cei din Kiev, ne pregătim de război. Bombele aterizează în punctele militare, nu în case. Este linişte, unii locuitori au plecat de azi, iar alții au rămas şi aşteaptă să vadă care va fi situaţia.

E doar începutul. Trebuie să înţelegem ce vrea acest om nebun (n.r. – Vladimir Putin). Deocamdată nu îmi e frică, pentru că rachetele nu pică spre casele oamenilor. Dar nu vom şti ce se va întâmpla mâine. Am auzit deja (n.r. – bombele).

Nu plec, rămân aici. Toţi din Federaţie rămânem, pentru a înţelege ce se întâmplă.”, a declarat Oleg Protasov, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă
Recomandări
  • Rusia a început războiul în Ucraina
  • Gigi Becali a sărit în ajutorul refugiaților ucraineni din România

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:40
Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00)
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și