Închide meniul

Bogdan Andone a început „revoluția” la FC Botoșani! Un fost jucător de la FCSB, ținta noului antrenor

Alex Ioniță Publicat: 29 decembrie 2023, 16:43

Reclamă
Bogdan Andone a început revoluția” la FC Botoșani! Un fost jucător de la FCSB, ținta noului antrenor

Bogdan Andone a început „revoluția” la FC Botoșani

Bogdan Andone / Profimedia

Bogdan Andone a început„revoluția” la FC Botoșani. Noul tehnician al formației patronate de Valeriu Iftime vrea să aducă un fost jucător de la FCSB la echipă, pentru a spera la salvarea de la retrogradare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La finalul acestui an, clubul din Moldova este pe ultimul loc în Liga 1, FC Botoșani se află pe ultimul loc, cu doar 12 puncte obținute după cele 12 de partide jucate. De la startul sezonului, moldovenii au obținut o singură victorie, chiar în ultima etapă a anului, 2-0 cu Oțelul Galați.

Bogdan Andone a început„revoluția” la FC Botoșani. Andrei Miron, pe lista moldovenilor

Potrivit informațiilor oferite de fanatik.ro, Andrei Miron se află pe lista celor de la FC Botoșani. Bogdan Andone i-a cerut întăriri lui Valeriu Iftime și îl dorește pe fostul jucător de la FCSB, pe care chiar el l-a pregătit, pentru o perioadă scurtă de timp, în lotul actualei vicecampioane.

În momentul de față, fundașul de 29 de ani este legitimat la Universitatea Cluj, dar nu se află pe lista favoriților lui Ioan Ovidiu Sabău, tehnicianul „șepcilor roșii”. Astfel, oficialii clubului din ardeal ar putea fi deschiși la o mutare, în pauza competițională din această iarnă.

În momentul de față, Andrei Miron este cotat la suma de 550.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. Fundașul a mai jucat la Botoșani în perioada iulie 2015 – februarie 2020.

Reclamă

Pe lângă formația moldoveană, jucătorul de 29 de ani a mai jucat pentru: Oțelul Galați, FCSB, Hapoel Haifa, iar, după cum a fost menționat anterior, în prezent este legitimat la Universitatea Cluj.

Valeriu Iftime a anunțat că Bogdan Andone este noul antrenor al echipei sale

Valeriu Iftime a dezvăluit că Bogdan Andone a bătut palma cu Botoşani. Patronul moldovenilor a declarat că tehnicianul va începe pregătirea la echipa sa din 2024, după ce lotul se va reuni.

De asemenea, Iftime a mai dezvăluit că vor exista şi transferuri în această perioadă de mercato, dat fiind faptul că echipa este codaşa Ligii 1.

Reclamă 4 / 0/3

„Am discutat cu multe persoane, iar Bogdan Andone este antrenorul care va începe pregătirea cu echipa în 2024. Sper că am făcut alegerea cea mai bună la momentul în care ne aflăm. Are destulă experiență și toți cei cu care am vorbit mi-au spus lucruri încurajatoare despre dânsul.

Situația la echipă ne obligă să facem și niște mutări în lot, dar deocamdată nu are sens să discutăm despre nume, chiar dacă, e adevărat, trebuie să ne mișcăm repede.

Legat de Pius (n.r. despre care s-a scris că este deja cedat pentru 200.000 de euro), situația încă nu este clară. Are ceva propuneri din Portugalia și din Belgia, dar deocamdată nu este nimic finalizat. La cum se prezintă lucrurile în acest moment, el este jucătorul nostru”, a declarat Valeriu Iftime, conform digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa Vezi toate știrile
Citește și