Închide meniul
Foto

„Dă o pereche de cătuşe, mă!” Noi imagini şocante cu Ionel Ganea. Un poliţist a intrat peste el în timp ce maşina era în mişcare

Valentin Pîrcălabu Publicat: 22 martie 2024, 22:13

Reclamă
„Dă o pereche de cătuşe, mă!” Noi imagini şocante cu Ionel Ganea. Un poliţist a intrat peste el în timp ce maşina era în mişcare

Prima măsură luată de Ionel Ganea, după scandalul cu poliţiştii

Captură AntenaSport

Noi imagini şocante cu Ionel Ganea. Pe imagini se vede cum un poliţist a intrat peste fostul internaţional în timp ce maşina era în mişcare şi îi cere să oprească motorul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionel Ganea a provocat un scandal de proporţii la Arena Naţională, cu 45 de minute înainte de startul partidei dintre România şi Irlanda de Nord. A refuzat să oprească la semnalele poliţiştilor, iar forţele de ordine au folosit forţa pentru a-l mobiliza.

Noi imagini şocante cu Ionel Ganea

Pe filmare se aude cum poliţiştii îi strigă să oprească maşina. Mai mult, la un moment dat, s-a auzit cum un poliţist a cerut o pereche de cătuşe. Până la urmă, Ganea a fost băgat în maşina de poliţie.

Opreşte motorul, opreşte motorul în momentul ăsta! Opreşte motorul, opreşte motorul! Daţi-vă la o parte! Daţi-vă la o parte, vă rugăm frumos! Coboară din maşină!„, i-au cerut poliţiştii lui Ionel Ganea.

Ia-l şi bagă-l în maşină, mă! Stai, mă, că nu am făcut… Băi, dar vă uitaţi? Ia-l şi bagă-l în maşină, mă! Dă o pereche de cătuşe, mă! Hai, vă rog frumos, intraţi în maşin mai repede„, i-au mai cerut poliştii lui Ganea.

Reclamă

Soţia fostul internaţional român a încercat şi ea să îşi calmeze soţul. „Ionel, lasă-i în pace. Lasă-i, că le am pe toate, o să vedem„, i-a transmis soţia lui Ganea.

Scandal uriaş la Arena Naţională! Ionel Ganea a fost scos cu forţa din maşină de poliţişti

Scandal uriaş la Arena Naţională cu Ionel Ganea în prim plan! Acesta a fost „săltat” de poliţie şi dus la secţie. Scene halucinante înainte România – Irlanda de Nord.

Ionel Ganea a provocat un scandal uriaş la Arena Naţională. Fostul internaţional român nu a oprit la semnalul poliţiştilor şi a fost scos cu forţa din maşină. Ganea a vrut să ajungă cu maşina într-o zonă în care nu avea acces. Poliţiştii au fost nevoiţi să recurgă la forţă pentru a-l scoate din maşina personală. Ganea a fost băgat în maşina de poliţie şi dus la secţie. Totul a pornit după ce Ganea a refuzat să oprească la semnalele poliţiştilor pentru controlul de rutină.

Reclamă 4 / 0/3

Soţia lui Ionel Ganea a oferit o primă reacţie după scenele halucinante de la Arena Naţională.

Ce să se întâmple? I-au zis pe un ton de comandă: «pune piciorul pe frână, pune piciorul pe frână». Ionel le-a zis: «vă rog frumos să îmi vorbiți frumos». Domnul s-a agitat, ați văzut continuare.

Ionel a vrut să intre în parcare. I-a zis să tragă pe dreapta pentru a-i lua permisul. Nu făcuse nimic… pentru că sunt de la poliție au putut”, a declarat soția lui Ionel Ganea, la câteva momente după incident.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka Vezi toate știrile
Citește și