Închide meniul
EXCLUSIV

Dan Alexa vrea să-l aducă pe Gabi Tamaș la FC Brașov: „Sper să-i pice toate şi să rămână la noi!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 25 octombrie 2022, 20:40

Dan Alexa vrea să-l aducă pe Gabi Tamaș la FC Brașov: „Sper să-i pice toate şi să rămână la noi!

Dan Alexa îl vrea pe Gabi Tamaș la FC Brașov

Gabi Tamaș, la antrenamentul lui FC Brașov / as.ro

Dan Alexa vrea să-l aducă pe Gabi Tamaș la FC Brașov. Tamaş are masa plină de oferte din Liga 1 după plecarea de la Petrolul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Sper să-i pice toate şi să rămână la noi”, spune omul care l-a luat pe Tamaş să se antreneze cu el, Dan Alexa. Tamaș a apărut în tribună la Sepsi-FCSB.

Dan Alexa vrea să-l aducă pe Gabi Tamaș la FC Brașov

„Nu ştiu dacă are ofertă de la Sepsi, dar Gabi trebuie să mai joace la Liga 1, cel puţin un sezon”, a spus Dan Alexa.

La antrenamentele Brașovului, Tamaş e şef la distracţie. „Nu bea!…Se prăpădeşte de râs”.

Ne mai ajută cu un sfat, întreţine atmosfera şi asta e bine”, a spus Andrei Marc, jucător la FC Brașov.

Reclamă

Dacă ar semna cu Sepsi, Tamaş ar juca în apărare cu ungurul Mark Tamaş. Alexa îl vrea din iarna la Brașov.

„Tamaş, sper să-i cadă ofertele de la Liga 1!”, a spus Alexa.

Nae Constantin, un nou mesaj pentru Gabi Tamaş

Nae Constantin a transmis un nou mesaj pentru Gabi Tamaş. Antrenorul de la Petrolul consideră că a procedat corect că l-a înregistrat pe Gabi Tamaş în timp ce îi înjura pe fanii Petrolului, dar şi pe unii oameni din conducere.

Reclamă 4 / 0/3

”Sunt bucuros. Nu a fost ușor în ultimele săptămâni, cu atâtea probleme. Mă bucur că am reușit să ne strângem cu toții și să trecem peste momentele grele. Pentru noi, toate meciurile sunt grele, suntem o echipă nou-promovată. E bine că am reușit să strângem până acum 20 de puncte, cred că puțină lume se aștepta la asta la începutul campionatului. Asta ne dă încredere să muncim în continuare.

Am reușit să trec peste ce s-a întâmplat. Asta a fost, asta e viața antrenorilor. Mi-am spus părerea, e un subiect închis. Toată presa m-a făcut sifon, nu e o problemă. Toată lumea dădea sfaturi. E un caz atât de particular și nu ai cum să dai sfaturi. Timpul va decide dacă eu am fost omul rău sau nu. Oricând îl pot privi în ochi pe Tamaș. Am primit confirmări că am făcut lucruri bune. Nu am niciun regret. Nu am vrut să plec niciodată. Consider că am făcut bine”, a spus Nae Constantin după Petrolul – FC Argeş 2-0.

Gabi Tamaş, „momit” cu un pahar de vin! Costel Lazăr a dezvăluit culisele „divorţului”

Costel Lazăr a spus tot după ce a fost numit „boschetar” de Gabi Tamaş. Preşedintele de la Petrolul Ploieşti a prezentat culisele „divorţului” dintre veteranul de 38 de ani şi gruparea de pe „Ilie Oană”. Costel Lazăr a fost înjurat ca la uşa cortului de Gabi Tamaş, în înregistrarea pe veteranul a avut-o cu antrenorul Nae Constantin. Preşedintele „lupilor galbeni” nu este supărat şi acuză un complot.

„Îmi pare foarte rău că Gabi Tamaș a fost împins să facă acest lucru, a fost dirijat pe o stradă greșită de către niște persoane care nu pot intra, nu pot face parte din conducerea clubului. Mă refer la faptul că a fost invitat să bea un pahar de vin, apoi îndemnat să sune atât la mine, cât și la antrenorul principal.

Am stat de vorbă cu Gabi Tamaș după ce s-a calmat și am simțit regret în vocea lui. Am simțit că a venit la Petrolul tocmai datorită suporterilor și a atmosferei, dar a fost îndemnat să facă aceste lucruri de unele persoane care nu vor face cinste niciodată clubului. Este vorba despre persoane care nu doresc binele clubului și nu există pentru mine.

Băuse cu un pahar mai mult și, din câte am înțeles, anumite persoane de lângă el îi făceau semn să acuze din ce în ce mai mult. Ceea ce s-a întâmplat este regretabil. Noi l-am dorit cu toții, inclusiv antrenorul Nae Constantin. Am format scheletul echipei și în jurul lui.

Nu am nimic personal cu Gabi Tamaș. A fost împins pe o stradă greșită, a intrat în jocurile unor persoane care nu iubesc Petrolul”, a declarat Costel Lazăr, potrivit Prima Sport.

Reclamă
Recomandări
  • Dan Alexa vrea să-l aducă pe Gabi Tamaș la FC Brașov
  • Ce a spus „Chirurgul” despre Tamaș

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” Vezi toate știrile
Citește și