Închide meniul

Dani Alves va fi judecat pentru agresiune sexuală! Ce a constatat Tribunalul din Barcelona după ce a închis ancheta

Publicat: 14 noiembrie 2023, 21:50

Reclamă
Dani Alves va fi judecat pentru agresiune sexuală! Ce a constatat Tribunalul din Barcelona după ce a închis ancheta

Dani Alves va fi judecat pentru agresiune sexuală

Dani Alves, în timpul unui antrenament/ Profimedia Images

Tribunalul din Barcelona a închis ancheta în cazul presupusei agresiuni sexuale comise de Daniel Alves, care va fi judecat pentru faptele de care este acuzat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul fotbalist de la Barcelona şi PSG, Dani Alves, va fi judecat pentru agresiune sexuală. El este acuzat că a violat o tânără în toaleta unui club de noapte din Barcelona la 30 decembrie 2022.

Dani Alves va fi judecat pentru agresiune sexuală!

Ancheta a fost închisă. Într-o ordonanţă de trimitere în judecată emisă marţi de tribunalul din Barcelona, s-a concluzionat că declaraţiile victimei şi ale martorilor, precum şi rapoartele de expertiză, au furnizat suficiente probe pentru a-l trimite pe inculpat în judecată pentru agresiune sexuală.

Apărarea şi acuzarea au avut la dispoziţie cinci zile pentru a argumenta dacă Daniel Alves ar trebui să fie achitat sau condamnat şi, în caz afirmativ, ce pedeapsă consideră că ar trebui să i se aplice. Abia la finalul acestei proceduri, dacă acuzaţiile vor fi menţinute, se va stabili o dată pentru proces. Avocatul fostului internaţional brazilian a cerut anularea procedurii şi respingerea cazului.

Caracterul confidenţial al procedurii a fost „încălcat în mod continuu”, susţine apărarea. Reprezentanţii lui Alves consideră că „atunci când mediatizarea este generalizată, contaminarea anchetei judiciare devine iremediabilă şi ireversibilă, iar încălcarea drepturilor fundamentale care o susţin insurmontabilă”, relatează La Vanguardia.

Reclamă

Daniel Alves este încarcerat în complexul penitenciar Brians din 20 ianuarie. Daniel Alves şi-a schimbat pivestea de mai multe ori după arestare, înainte de a recunoaşte că a avut o relaţie sexuală cu tânăra care îl acuză. El susţine că relaţia a fost consimţită, dar presupusa victimă neagă în mod oficial acest lucru. În ultimele luni au fost dezvăluite în presă „indicii serioase” care îl incriminează pe fotbalistul brazilian.

Dezvăluiri cutremurătoare ale femeii care a fost agresată sexual de Dani Alves: „A început să mă pălmuiască, m-a rănit!”

Dezvăluiri cutremurătoare ale femeii care a fost agresată sexual de Dani Alves. Fostul fotbalist brazilian Dani Alves este deţinut din 20 ianuarie în închisoarea Brians 2, situată la aproximativ 40 de kilometri de Barcelona, pentru că a agresat sexual o tânără. Presupusa victimă s-a plâns de acte care datează din noaptea de 30 spre 31 decembrie 2022, în toaleta clubului de noapte Sutton, din Barcelona.

Aflat în închisoare, brazilianul a acordat un interviu pentru La Vanguardia în luna iunie pentru a-şi cere scuze public soţiei sale. Dar luni, cotidianul madrilen AS a obţinut mărturia presupusei victime în vârstă de 23 de ani. Aceasta a oferit multe detalii despre cele întâmplate.

Reclamă 4 / 0/3

El era în spatele meu, iar eu îl aveam pe vărul meu în faţa mea. Apoi îmi amintesc că s-a îndepărtat şi mi-a făcut semn să vin spre el. Am crezut că poţi să vorbeşti cu el şi să vezi ce vrea şi nu m-am gândit la altceva. M-am dus acolo ca să vorbesc cu el. În niciun moment nu am ştiut unde mă duc. Îmi amintesc că m-am dus acolo unde era el, dar nu-mi puteam imagina unde mă ducea. Am ajuns acolo şi era o uşă, el a deschis-o şi am intrat. Când am intrat, am văzut în ce intram, am văzut că era o toaletă mică, am văzut că era foarte, foarte mică. Cred că atunci a început şocul meu”, a spus tânăra, conform news.ro.

Îmi amintesc că s-a aşezat şi am început să-i spun: „Trebuie să plec, trebuie să plec”. Îmi amintesc că mi-a ridicat rochia şi m-a făcut semn să mă aşez pe el. Şi a început să-mi spună o mulţime de lucruri. A insistat să îi spun lucruri… şi din acel moment m-am împotrivit (…) M-a rănit la genunchi şi am sfârşit prin a mă răni. A încercat să mă oblige să fac sex oral. M-am tot îndepărtat, până când m-a apucat de gât şi a început să mă pălmuiască”, a adăugat tânara.

Fostul jucător de la Barcelona şi PSG a decis, în august anul trecut, să nu facă apel împotriva trimiterii sale în faţa unui tribunal spaniol, pentru a nu întârzia procesul, chiar dacă contestă faptele. Brazilianul în vârstă de 40 de ani nu cunoaşte încă data procesului său şi rămâne în arest preventiv.

 

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
0:36
FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible
7
mai
0:19
Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo”
7
mai
0:15
Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova
7
mai
0:00
Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!”
23:58 Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea” 23:41 Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună” 23:31 Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională 23:26 „Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:18 Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren 23:11 „Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! Vezi toate știrile
Citește și