Închide meniul
EXCLUSIV

Daniel Pancu, despre situaţia reală prin care trece Dănuţ Lupu, după condamnare: „În momentele astea, nu mai ai niciun prieten”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 3 octombrie 2023, 19:42

Daniel Pancu, despre situaţia reală prin care trece Dănuţ Lupu, după condamnare: „În momentele astea, nu mai ai niciun prieten

Daniel Pancu, despre situaţia reală prin care trece Dănuţ Lupu, după condamnare

Dănuţ Lupu, în timpul unui interviu - Antena Sport

Daniel Pancu a vorbit despre situaţia reală prin care trece Dănuţ Lupu, după condamnare. Fostul mare fotbalist va sta după gratii 7 luni şi 10 zile şi deja a primit o lovitură: CS Dinamo l-a dat afară din club.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dănuț Lupu a fost condamnat la 7 luni și 10 zile de închisoare, cu executare, după ce a fost prins la volanul unui autoturism, fără permis. Fostul internațional a menționat faptul că a comis infracțiunea pentru că nu a găsit un taxi. Dănuţ Lupu a primit decizia definitivă în Grecia, acolo unde se află în aceste momente.

Daniel Pancu, despre situaţia reală prin care trece Dănuţ Lupu, după condamnare

„Simt un mare regret pentru că e un om minunat. Patima asta a lui pentru maşini, pentru că e o patimă şi asta, e o pasiune a vieţii lui, îl cunosc foarte bine. Fiind pedepsit sau rămas fără carnet, nu a putut să se abţină de la lucrurile astea.

În momentele astea, nu mai ai niciun prieten, se inşală cei care cred că se poate întâmpla ceva în ziua de azi. Un regret enorm simt în suflet pentru el”, a spus Pancu, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Prima reacţie a lui Dănuţ Lupu, după ce a fost condamnat la închisoare

Prima reacţie a lui Dănuţ Lupu, după ce a fost condamnat la închisoare. Fostul internaţional a avut un discurs vehement.

Reclamă

„Pe mine mă întrebi ce s-a întâmplat? Justiţia română m-a considerat vinovat. Pot să fac ceva? Atât au considerat ei. Poate dacă mă prindeau drogat, băut, îmi dădeau mai puţin. Decizia este definitivă, da!

Eu vorbeam cu nea Mircea Lucescu. În afara faptului că poate să mă îmbărbăteze, ce altceva să spună? Nu s-a ţinut cont, au controlat şi au văzut că am fost la spital.

Nu ştiu, până la urma urmei, nu am omorât pe nimeni, nu am furat niciun ban, pur şi simplu m-am dus la spital. În ultima săptămână foarte multă lume a încercat să mă încurajeze dar eu 99% ştiam că aici se va ajunge. Lumea trebuie să dea şi nişte exemple. Dă exemplu pe cel care a omorât 2 oameni şi a condus drogat? Mă dă exemplu pe mine!

Reclamă 4 / 0/3

Îţi dai seama că automat îmi vor rezilia contractul (n.r. cu Dinamo), e normal. Îmi pare rău de munca pe care am depus-o până acum. Mai mult ca sigur îmi vor rezilia contractul, şi acolo am foarte mulţi prieteni pe care îi cam încurcam.

Orice om ar face ce am făcut eu. Accepţi să mori sau să mergi la spital? Îmi pare rău, dar nu regret. Nu venea Uber în Domneşti, taxi nu am găsit. Ce era să fac? Soţia e foarte afectată, băiatul are totuşi 35 de ani, e mare. Înţelege. Eu mă aşteptam la chestia asta, când ai mulţi prieteni, trebuie să ai şi grija lor.

În ultima săptămână foarte multă lume a încercat să mă încurajeze dar eu 99% ştiam că aici se va ajunge. Lumea trebuie să dea şi nişte exemple. Dă exemplu pe cel care a omorât 2 oameni şi a condus drogat? Mă dă exemplu pe mine!„, a spus Dănuţ Lupu la fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:12 Rapid, ofertă din Bundesliga pentru un titular! Dan Şucu, gata să dea o lovitură uriaşă 21:00 LIVE VIDEORomânia – Italia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 20:50 LIVE TEXTCFR Cluj – Sepsi 1-0! Muhar a dat lovitura! Clujenii luptă pentru victorie, pentru a reveni pe locul doi 20:50 „Au făcut o treabă bună” Adi Mutu i-a lăudat pe jucătorii de la FCSB după ce au câștigat titlul! Nu l-a uitat nici pe Gigi Becali 20:45 LIVE VIDEOPAOK – AEK se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 20:41 VIDEODenis Alibec a retrogradat în Qatar! A marcat primul gol după patru luni, dar nu şi-a putut salva echipa 20:19 „Nu există! Sunt 4 litere!” Tudorel Stoica a răbufnit după ce FCSB a câștigat titlul! Discurs dur la adresa roș-albaștrilor 19:37 VIDEODenis Drăguș, gol fabulos în Trabzonspor – Gaziantep! S-a distrat cu echipa care vrea să îl transfere. A marcat și Deian Sorescu 19:14 Un campion mondial cu Argentina, primul transfer al verii la Barcelona! Xavi pregătește deja echipa pentru sezonul viitor 19:10 Ange Postecoglou s-a prăbuşit emoţional, după ce Tottenham a pierdut derby-ul cu Arsenal! Radu Drăguşin, „uitat” pe bancă Vezi toate știrile
Citește și