Închide meniul

„Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu

Alex Ioniță Publicat: 18 aprilie 2024, 20:35

Reclamă
„Antrenor nou! Mulți jucători pleacă! Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu

Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid

Daniel Pancu / Profimedia

Daniel Pancu a făcut un anunț despre revoluția de la Rapid. Fostul atacant al echipei din Giulești, actual selecționer al echipei naționale U21, a vorbit deschis despre situația clubului condus de Dan Șucu și Victor Angelescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conducerea echipei a luat deja o hotărâre importantă, înainte de finalul actualului sezon. Șefii de la Rapid l-au demis pe Cristiano Bergodi după 0-1 cu Sepsi și l-au instalat pe Bogdan Lobonț pe banca tehnică a formației.

Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid

Totuși, Daniel Pancu este de părere că actualul tehnician al giuleștenilor va fi înlocuit de Dan Șucu în perioada de mercato din vară. Totodată, „Pancone” este de părere că mai mulți jucători de la Rapid vor părăsi echipa, la finalul actualului sezon, având în vedere ultimele rezultate înregistrate.

„Cu Iencsi și Lobonț antrenori, problema de atmosferă nu o văd rezolvată decât la vară. Cu siguranță Rapid va avea un nou antrenor și sigur, deși sper să mă înșel, vor fi mulți jucători care vor pleca la finalul campionatului.

Lobonț și Iencsi sunt singurii care cunoșteau lotul foarte bine. Ca să aduci un alt antrenor, înseamnă că semnai antrenorul ăla pe 6 etape, plus un an. N-ai cum să-l găsești imediat. Dacă aduceau un alt antrenor și eram eu în locul lui Bergodi, îmi dădea de înțeles că ei căutau antrenor dinainte. Rapid n-a căutat antrenor, e clar”, a spus Daniel Pancu la gsp.ro.

Reclamă

Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid

Cristi Săpunaru a făcut dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! Căpitanul echipei din Giulești nu s-a ferit de cuvinte și a povestit cum a plecat italianul de la echipă.

Pentru Bergodi, înfrângerea cu Spesi a reprezentat ultimul meci pe banca echipei din Giulești. În locul acestuia, Dan Șucu l-a instalat pe Bogdan Lobonț drept antrenor principal.

Săpunaru a dezvăluit că Bergodi nu și-a luat rămas bun după ce a fost demis de Dan Șucu și că italianul le-a transmis doar un simplu mesaj jucătorilor. Totodată, căpitanul de la Rapid a spus că Bergodi nu i-a deranjat în niciun fel pe jucători și a menționat că regretă ultimele rezultate obținute.

Reclamă 4 / 0/3

„La toţi jucătorii ar trebui să le pară rău de ce s-a întâmplat pentru că Bergodi n-a fost un om să-i deranjeze. I-am trimis un mesaj din partea echipei şi din partea mea. 

(n.r. A venit să-şi ia rămas bun?) Nu, n-a venit. Eu spun că n-a vrut să vină pentru că e mai sentimental. Mi-a transmis să le spun băieţilor că le mulţumeşte, că asta a fost şi să meargă mai departe.

Am un regret că n-am putut să facem mai multe împreună. Şi că Rapidul nu are lot de locul 6 sau locul 5. Rapidul are lot de primele 3 locuri şi de la lotul care se bate la campionat, am ajuns la lotul care se bate la locurile 5-6 momentan. Bine, ne luptăm la locul 2 dacă ne revenim, dar nu cred că suntem o echipă de locurile 5-6”, a spus Cristi Săpunaru, potrivit orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:43 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și