Închide meniul

Dănuţ Lupu riscă să ajungă din nou la închisoare! Fostul fotbalist a recunoscut tot, după eliberare! Şi soţia lui are probleme

Reclamă

Publicat: 9 aprilie 2024, 16:09

Dănuţ Lupu riscă să ajungă din nou la închisoare! Fostul fotbalist a recunoscut tot, după eliberare! Şi soţia lui are probleme

Dănuţ Lupu riscă să ajungă din nou la închisoare!

Dănuţ Lupu, la eliberarea din penitenciarul Rahova / AS.ro

Dănuţ Lupu riscă să ajungă din nou la închisoare! Fostul fotbalist a recunoscut că un alt dosar penal care îl are ca suspect este în lucru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Şi soţia lui Dănuţ Lupu ar avea probleme în acest dosar, fiind acuzată de mărturie mincinoasă, după cum a mărturisit fostul internaţional.

Dănuţ Lupu riscă să ajungă din nou la închisoare! Fostul fotbalist a recunoscut tot, după eliberare!

„(n.r.: Ce e cu dosarul ăsta nou pe care îl ai?) Ei asta vor să facă. (n.r: Vor să te bage iar înapoi?) Nu știu ce vor ei. Eu chiar aș dori într-o zi să vin cu avocata și să arăt ceva. Eu când vine domnul polițist și mă legitimează sunt pe trotuar. Mașina e în parcare. Mașina e în parcare, eu pe trotuar. Nu e terminat încă dosarul. Se mai adună încă probe.

(n.r.: Ți-e frică să nu intri iar la închisoare?) Mă aștept la orice. Asta e. Eu tot încerc și le spun. De câte ori am fost la volan am recunoscut. Dar nu poți să îmi faci un dosar când eu sunt afară și mașina în parcare. Sunt camere. Se vede pe cameră. Polițistul vine la mine și eu sunt pe trotuar. Mașina e la cinci metri de mine.

Știi care e cea mai mare problemă a mea în tot acest dosar? Pe soția mea o bagă la mărturie mincinoasă. Băi, e nevastă-mea! Vrei să declare ce o pui tu? Cum e martor?”, a declarat Dănuţ Lupu pentru fanatik.ro.

Reclamă

Întrebat dacă se gândeşte să părăsească ţara, Dănuţ Lupu şi-a anunţat decizia!

Dănuţ Lupu a fost întrebat dacă se gândeşte să părăsească ţara, după tot ce s-a întâmplat. El a declarat că nu va face acest lucru.

„(n.r.: Vei pleca vreodată?) Nu am vrut să plec și n-am să plec ca să le demonstrez la toți că nu sunt ce vor ei să mă facă să par. N-am făcut rău la nimeni. Poate puteam și eu să fac rele la viața mea, dar eu dacă am ceva îi spun omului în față, nu mă duc stânga dreapta, a spus Dănuţ Lupu pentru sursa citată.

Dănuţ Lupu a izbucnit în plâns când a dezvăluit prin ce a trecut în cele 175 de zile din închisoare: „Unde e clemenţa?”

Dănuţ Lupu nu s-a mai putut abţine şi a izbucnit în plâns când a dezvăluit prin ce a trecut în cele 175 de zile în închisoare. Fostul mare fotbalist a venit cu mărturisiri dureroase despre cea mai grea perioadă a vieţii lui.

Reclamă 4 / 0/3

Dănuţ Lupu a fost eliberat din închisoare săptămâna trecută. Fostul internaţional a ieşit din penitenciarul Rahova, după şase luni petrecute după gratii. Se afla în închisoare din luna octombrie, fiind condamnat la şapte luni şi zece zile de detenţie, după ce a fost prins conducând fără permis.

Şase luni fără cinci zile am stat (n.r. în închisoare). Nu pot să spun că a fost uşor, nu pot să spun nici că a fost greu. Oraşul ăsta e mare, am foarte mulţi prieteni, nu sunt toţi sfinţi. Totuşi, trebuie să recunosc, puşcăria e puşcărie. Nu avem nici nişte condiţii ok. Nu pot să o numesc puşcărie… totuşi nu cred că un om civilizat poate să stea acolo. Dar stai, ce să faci.

„Am vrut să nu mai vin în România”

Sincer, eu am vrut să nu mai vin în România. Care riscuri? Aveam o condamnare de 7 luni, stai 2 ani… te graţiază. Alţii cum stau afară şi nu mai cere nimeni nimic (n.r. extrădare). Eu nu mă consider cel mai mare pericol al României. Până la urma urmei, am făcut o faptă de copil. Plăcerea mea de a conduce m-a adus aici şi m-am hotărât… am zis că plăcerile se plătesc în viaţă (n.r. a izbucnit în lacrimi). Dacă făceam un accident, dacă omoram pe cineva… da. Dar nu am făcut nimic! În afară de gravitatea faptei. Te uiţi la TV şi când vezi atâţia care fac ce fac, omoară lumea… şi nu se mai duc la puşcărie. Sunt curios acum ce o să mai zică, ce o să mai facă! Atât eu cât şi soţia mea, am trecut peste încercarea asta. Îi mulţumesc şi băiatului meu.

Până la urmă am venit şi m-am predat singur, de ce să îmi pui cătuşe (n.r. la aeroport). Nu am ce să reproşez angajaţilor penitenciarului, ei fac ce li se spune. Când vrei să dai exemplu un om, omul ăla are nişte drepturi. Eu normal trebuia să vin de pe 7 martie acasă. Unde e clemenţa? Poate mulţi s-au gândit că îmi vor închide gura şi o să mă schimb. Niciodată!

S-a făcut o secţie nouă… întâi se spune că te ţine 2 săptămâni în carantină, pe care eu nu o înţeleg. Te ţin într-o cameră vai steaua ei, unele mai au şi mergători (n.r. şobolani). Te scot o oră sau două ore pe zi într-o curte. După m-a mutat pe secţia a 4-a la Rahova

Vreo 4 zile nu am dormit deloc, după te adaptezi. Trebuie să respiri. Am început uşor-uşor să merg şi la plimbare. Primele 4 zile nu am ieşit din cameră. Am stat în cameră cu 23 de deţinuţi”, a declarat Dănuţ Lupu pentru sursa citată.

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
Vezi toate știrile
Citește și