Închide meniul
Foto

Denis Alibec radiază de fericire în braţele iubitei! Gest tandru al starului din România pentru fosta gimnastă Anca Surdu

Publicat: 29 august 2024, 18:22

Reclamă
Denis Alibec radiază de fericire în braţele iubitei! Gest tandru al starului din România pentru fosta gimnastă Anca Surdu

Denis Alibec radiază de fericire în braţele iubitei

Anca Surdu şi Denis Alibec / Instagram

Denis Alibec şi-a găsit liniştea pe toate planurile şi radiază de fericire în braţele iubitei. Internaţionalul român a revenit în această vară la Farul şi şi-a oficializat relaţia cu fosta gimnastă Anca Surdu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul de 33 de ani a ajutat-o pe echipa lui Gică Hagi să evite înfrângerea cu UTA. Alibec a oferit un assist la golul marcat de Dican, în minutul 90+5. Acum, aşteaptă să fie convocat de Mircea Lucescu pentru meciurile din Nations League. Kosovo – România, primul meci al lui Mircea Lucescu la naţionala României, va fi pe 6 septembrie, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Denis Alibec radiază de fericire în braţele iubitei

Denis Alibec trece prin momente speciale şi în relaţia cu Anca Surdu. Fosta sportivă a postat, pe reţelele sociale, un video în care apare în braţele atacantului Farului.

Alibec a zâmbit încontinuu şi a făcut un gest tandru – şi-a sărutat iubita pe frunte.

Anca Surdu are 33 de ani şi este de o frumuseţe rară (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). În carieră a obţinut performanţe remarcabile la gimnastică aerobică. A reuşit să obţină două medalii de aur la Campionatul Mondial (trio şi grup) şi una de argint (echipe).

Reclamă
Reclamă

Denis Alibec şi Anca Surdu şi-au făcut împreună vacanţa în Grecia, iar imaginile în care apar împreună s-au viralizat.

Suntem împreună în vacanță și încercăm să fie bine. Suntem la început deocamdată„, a fost singura declaraţie oferită de Denis Alibec, pentru spynews.ro.

Alibec a trăit o poveste de dragoste, în trecut, cu Valentina Vanu. Cei doi aveau planuri mari, dar acestea s-au spulberat și s-a ajuns la o despărțire. Valentina era originară din Călăraşi şi absolvise Universitatea Cambridge.

Reclamă

Denis Alibec, prima reacție după UTA Arad – Farul 1-1!

Alibec a transmis faptul că mai are nevoie de timp, pentru a ajunge la forma sa maximă. Totodată, atacantul de la Farul a vorbit și despre echipa națională și a dezvăluit că, în opinia sa, trebuie să câștige meciuri alături de echipa lui Hagi, pentru a fi convocat.

Trebuie să ne mulțumim cu un punct. Mai am nevoie de timp, să fiu la forma mea foarte bună. Ce să facem, plecăm cu un punct, chiar dacă, zic eu, am controlat meciul.

Cred că avem o echipă foarte bună, suntem foarte talentați, dar mai avem nevoie de un impuls mental, să avem încredere în noi, să știm că ne putem bate cu orice adversar.

E cel mai urât să primești gol pe contraatac, să primești un gol așa, este foarte frustrant.

M-au dorit majoritatea cluburilor din România, dar am spus că o să mă întorc doar la Farul și m-am ținut de promisiune.

Ești în văzul selecționerului aici, dar trebuie să câștigăm meciuri, să demonstrăm că merităm să fim acolo, doar așa putem ajunge la națională”, a spus Denis Alibec, la digisport.ro.

Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:15

Cele mai tari meciuri din noul sezon al UEFA Champions League. Dueluri şoc! Real Madrid – Dortmund, reeditarea ultimei finale

20:05

Tragerea la sorţi UEFA Champions League. Bayern, confruntări cu PSG şi Barcelona. Real Madrid – Dortmund! Programul complet

19:55

LIVE TEXTPafos – CFR Cluj 0-0. Echipa lui Dan Petrescu luptă pentru calificarea în Conference League

19:30

„Cum a fost să joci în Liga Campionilor?” Reacţia fabuloasă a lui Cristiano Ronaldo, la tragerea la sorţi: „Nu uitaţi asta”

19:03

U Cluj, eliminată din Cupa României! Echipa care e lider în Liga 1, învinsă de locul 17 din Liga 2!

18:52

A venit vestea pe care FCSB şi Dinamo abia o aşteptau! Ce se întâmplă cu Arena Naţională

1 FotoMarius Constantin s-a căsătorit cu „Perla Banatului”! Imagini de la cununia civilă 2 FotoIon Ţiriac a sunat-o pe o medaliată olimpică de la Paris şi i-a cerut maşina înapoi! Motivul deciziei miliardarului român 3 FotoGigi Becali, implicat într-un alt accident! Imagini cu incidentul rutier 4 FotoReacţia lui Gigi Becali, după ce şi-a făcut din nou praf bolidul de 500.000 de euro: „A intrat în mine”. Ce a zis despre accident 5 Unde se vede meciul FCSB – LASK Linz 6 „E aglomeraţie mare” Vestea pe care le-a dat-o Mihai Stoica fanilor FCSB-ului înainte de returul roş-albaştrilor cu LASK Linz
Citește și