Închide meniul

Denis Alibec, prima reacție după UTA Arad – Farul 1-1! Mesaj direct despre echipa națională

Alex Ioniță Publicat: 27 august 2024, 0:17

Reclamă
Denis Alibec, prima reacție după UTA Arad – Farul 1-1! Mesaj direct despre echipa națională

Denis Alibec, prima reacție după UTA Arad - Farul 1-1!

Denis Alibec, într-un meci pentru Farul / Profimedia Images

Denis Alibec a oferit prima reacție după UTA Arad – Farul 1-1! Atacantul echipei lui Gică Hagi a vorbit și despre o posibilă convocare la echipa națională, condusă de către Mircea Lucescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre UTA Arad și Farul Constanța a închis etapa cu numărul 7 a sezonului de Liga 1. Partida a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Denis Alibec, prima reacție după UTA Arad – Farul 1-1!

Alibec a transmis faptul că mai are nevoie de timp, pentru a ajunge la forma sa maximă. Totodată, atacantul de la Farul a vorbit și despre echipa națională și a dezvăluit că, în opinia sa, trebuie să câștige meciuri alături de echipa lui Hagi, pentru a fi convocat.

„Trebuie să ne mulțumim cu un punct. Mai am nevoie de timp, să fiu la forma mea foarte bună. Ce să facem, plecăm cu un punct, chiar dacă, zic eu, am controlat meciul.

Cred că avem o echipă foarte bună, suntem foarte talentați, dar mai avem nevoie de un impuls mental, să avem încredere în noi, să știm că ne putem bate cu orice adversar.

Reclamă
Reclamă

E cel mai urât să primești gol pe contra-atac, să primești un gol așa, este foarte frustrant.

M-au dorit majoritatea cluburilor din România, dar am spus că o să mă întorc doar la Farul și m-am ținut de promisiune.

Ești în văzul selecționerului aici, dar trebuie să câștigăm meciuri, să demonstrăm că merităm să fim acolo, doar așa putem ajunge la națională”, a spus Denis Alibec, la digisport.ro.

Reclamă

UTA – Farul 1-1

Echipa UTA Arad a încheiat la egalitate luni seara, pe teren propriu, scor 1-1, cu Farul Constanţa, în ultimul meci al etapei a şaptea din Superligă.

Oaspeţii au bifat ocaziile de gol la Arad, înainte ca van Durmen să deschidă scorul în minutul 22, cu un şut din careu. Gazdele au presat şi Grameni a fost aproape de autogol după ce a deviat o minge în transversală, la centrarea lui Omondi, din minutul 27. Fabry a irosit ultimele două şanse de a înscrie, pe finalul primei părţi, şi arădenii au intrat la cabine cu avantaj de un gol.

Constănţenii au solicitat un penalti în minutul 57, la un duel între Hrezdac şi Mihai Bălaşa, dar arbitrul Marcel Bîrsan nu a acordat nimic. Farul a egalat însă în minutul 90+5, când Alibec i-a pasat în careu lui Dican şi acesta a înscris.

UTA – Farul s-a terminat 1-1, iar arădenii sunt pe 12, cu 7 puncte. Farul are 8 puncte şi ocupă poziţia a 8-a.

UTA ARAD: R. Popa – Ravy Dozi, Trif (K. Mabea 84), I. Conte, Poulolo – V. Costache (Ghezali 61), Hrezdac (Cr. Mihai 61), Van Durmen, Omondi – Fabry (Joao Pedro 79), Ezekiel (J. Kadiri 61). ANTRENOR: Mircea Rednic

FARUL CONSTANŢA: Buzbuchi – M. Popescu, M. Bălaşa, Gustavo Marins D. Sîrbu 79), Cr. Ganea – Vînă (Doicaru 80), Nedelcu (V. Dican 35), Grameni – G. Iancu, Rivaldinho (Alibec 65), N. Grigoryan (Al. Stoian 80). ANTRENOR: Gheorghe Hagi

Cartonaşe galbene: Omondi 67, K. Mabea 90 / M. Bălaşa 63, V. Dican 76, Grameni 82

Arbitri: Marcel Bîrsan – Vasile Marinescu, Mircea Orbuleţ

Arbitri VAR: Cătălin Popa – Ioan Alexandru Corb.

Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:39 27 aug.

Mircea Rednic şi-a făcut praf jucătorii, după ce Farul a egalat UTA în prelungiri: „Tragi de timp, ai cârcei!”

0:31 27 aug.

„Nu e ce zice Rangers, e ce zic eu!” Gică Hagi, anunţ despre viitorul lui Ianis Hagi! Mesaj categoric al „Regelui”

23:56

UTA – Farul Constanţa 1-1. Dican l-a salvat pe Gică Hagi! Echipa „Regelui” a dat lovitura în prelungiri

23:41

Dominic Thiem, învins în primul tur la US Open! Mesaj emoţionant la ultimul meci de Grand Slam din carieră

23:21

Scoţienii anunţă că Ianis Hagi a refuzat transferul la Rapid! Veste de ultim moment

23:11

Mihai Stoica, anunț despre situația lui Vlad Chiricheș! Ce se întâmplă cu fundașul care a fost făcut praf de Gigi Becali

1 VIDEOBraga – Moreirense 3-1 a fost în AntenaPLAY! Sporting, FC Porto și Benfica, spectacol în etapa a 3-a din Liga Portugal 2 Gigi Becali, decizie radicală după 0-2 cu Hermannstadt! Patronul nu mai ține cont de nimic: „Mă duc la echipă! Să țip, să urlu” 3 „Îţi dai seama ce hal de fotbalist?!” Gigi Becali a umilit un fotbalist în direct la TV: „Uitaţi-o pe asta, că e de râs!” 4 Gigi Becali l-a distrus pe Chiricheş după dezastrul cu Hermannstadt: „Cu el mi-e frică! Te doare capul” 5 Elias Charalambous, după Hermannstadt – FCSB 2-0: „E o greşeală care ne costă! Trebuie să găsim soluţii” 6 Florin Tănase, mesaj pentru Gigi Becali după Hermannstadt – FCSB 2-0: „Multe schimbări! Influențează!”
Citește și