Închide meniul

Dennis Man pierde iar procesul cu Anamaria Prodan! Reacţia impresarei după ce instanţa l-a obligat să plătească o sumă uriaşă!

Bogdan Stănescu Publicat: 3 noiembrie 2023, 15:48

Reclamă
Dennis Man pierde iar procesul cu Anamaria Prodan! Reacţia impresarei după ce instanţa l-a obligat să plătească o sumă uriaşă!

Dennis Man pierde iar procesul cu Anamaria Prodan

Dennis Man a pierdut procesul cu Anamaria Prodan / Colaj Profimedia, AS.ro

Dennis Man pierde iar procesul cu Anamaria Prodan! Internaţionalul român e obligat de instanţă să plătească 350.000 de euro. Decizia nu e definitivă şi poate fi atacată la Curtea de Apel.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Man şi Anamaria Prodan se judecă după ce fotbalistul a renunţat la contractul cu impresara atunci când a semnat cu Parma.

Dennis Man pierde iar procesul cu Anamaria Prodan!

Transferul la Parma al lui Dennis Man a fost intermediat de Giovanni Becali, deşi impresarul de atunci al fotbalistului era Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan l-a acţionat în instanţă pe Dennis Man şi a avut din nou câştig de cauză. Şi anul trecut instanţa a decis în favoarea ei în acest proces.

Acum am aflat de la avocatul meu. Justiția nu se negociază, obligațiile contractuale se respectă. În România nu trebuie să existe corupție. Degeaba se lăudau ‘prietenii’ că sunt puternici și pot face orice în țara asta. Legea e lege. Când discutăm de clauzele unui contract, ni le asumăm și semnăn, trebuie să le și respectăm. Judecătorul a făcut dreptate și îi mulțumesc. Trebuie să înțelegem că dacă nu respectăm nici contractul parafat, atunci se instalează haosul absolut”, a declarat Anamaria Prodan pentru playsport.ro.

Reclamă

Un antrenor din Italia îl elogiază pe Dennis Man după ultimele evoluţii în tricoul Parmei: „E foarte important, fundamental”

Un antrenor din Italia îl elogiază pe Dennis Man după ultimele evoluţii în tricoul Parmei. Massimo Paci (45 de ani), care a evoluat la Parma în perioada în care era jucător, e impresionat de internaţionalul român.

Man traversează o perioadă excelentă la Parma, marcând trei goluri în ultimele două meciuri. În victoria cu Ascoli, din deplasare, cu 3-1, Man a marcat de două ori, iar în victoria cu Lecce, din Cupă, românul a înscris din penalty în prelungirile partidei. „Dubla” lui Man cu Ascoli s-a putut vedea LIVE EXCLUSIV în AntenaPLAY.

Am văzut atât meciul din Cupa Italiei, cât și cel din campionat și pot spune că Parma este foarte puternică. Se vede că există un proiect început sezonul trcut. Jucătorii sunt foarte bine antrenați și mult mai bine organizați. Poate că apărarea mai trebuie îmbunătățită, dar Parma e perfectă în rest.

Reclamă 4 / 0/3

Dennis Man este un jucător fundamental, un jucător foarte important. În acest sezon se descurcă foarte bine în momentele în care nu are mingea și se retrage excelent pe faza defensivă. E genul de jucător care îți câștigă meciuri, iar acum a reușit să își găsească și constanța. Cu calitatea lui poate pune orice fundaș lateral în dificultate. Dacă va continua la fel se poate descurca bine și în Serie A”, a declarat Massimo Paci, citat de parmalive.com.

Dennis Man, lăudat de marile publicaţii din Italia, după ce a făcut spectacol în cupă: „Moment de aur”

Dennis Man a fost lăudat de marile publicaţii din Italia. Internaţionalul român a fost introdus în minutul 55 al meciului din Coppa Italia dintre Lecce şi Parma şi a contribuit din plin la două goluri marcate de echipa sa, în victoria cu 4-2.

Man a provocat autogolul lui Pongracic din minutul 90+4 şi a transformat o lovitură de la 11 metri în minutul 90+7, risipind orice emoţie în privinţa calificării în optimile de finală. Pentru un loc în sferturi, Parma va juca cu Fiorentina.

Dennis Man a fost decisiv în meciul dintre Lecce şi Parma din Coppa Italia. Parma s-a impus cu 4-2, iar la ultimele două goluri, internaţionalul român a fost în centrul atenţiei.

Prestaţia românului a atras toate privirile, iar cele mai mari publicaţii din Italia au avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Man, potrivit parmalive.com.

„Parma merge mai departe mulţumită lui. A intrat şi nu am văzut multe, dar deodată a tras şi a provocat autogolul lui Pongracic. Apoi transformă un penalty: moment de aur”, au scris cei de la tuttomercatoweb.com.

Gazzetta dello Sport, Corrierre dello Sport şi Tuttosport l-au declarat pe Dennis Man omul meciului de la Lecce, cele trei publicaţii notând prestaţia românului cu 7. „Este într-un moment fantastic”, au titrat cei de la Tuttosport.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 Vezi toate știrile
Citește și