Închide meniul

Devis Mangia, acuzat de hărțuire sexuală de mama unui fost fotbalist de la Universitatea Craiova! Dezvăluiri cutremurătoare: ”I-a pus mâna în gât și l-a lipit de zid!”

Antena Sport Publicat: 3 octombrie 2022, 10:02

Devis Mangia, acuzat de hărțuire sexuală de mama unui fost fotbalist de la Universitatea Craiova! Dezvăluiri cutremurătoare: ”I-a pus mâna în gât și l-a lipit de zid!”

Devis Mangia, acuzat de hărțuire sexuală şi în Malta

Devis Mangia, în timpul unui meci pentru Universitatea Craiova / Hepta

  • Devis Mangia, acuzat de hărțuire sexuală
  • Dezvăluirile cutremurătoare făcute de mama unui fost fotbalist de la Universitatea Craiova

 

Devis Mangia (48 ani) a fost acuzat de hărțuire sexuală de mama unui fost fotbalist de la Universitatea Craiova. Alexandra Popa, mama lui Răzvan Popa, a făcut dezvăluiri cutremurătoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Lucrurile s-au petrecut în primul sezon, noi am aflat în al doilea sezon. Noi am aflat în noaptea de 7 spre 8 martie 2019. Eu am spus atunci conducerii imediat. A doua zi eram la conducere. Lucrurile au fost spuse. De ce nu am făcut-o atunci? Voi explica ulteriori. El a plecat de la Craiova în vara lui 2019. Ne-a fost greu tuturor… Încă activa.

Acum e mult mai ușor, pentru că s-a retras. E mai bine acum. Decizia de a se retragere a fost una cântărită. Prima tentativă a fost când avea 21 de ani, după incident… 

Reclamă

Devis Mangia, acuzat de hărțuire sexuală de mama unui fost fotbalist de la Universitatea Craiova

Am fost la meci. A greșit o preluare, ceva… Au început gesticulări și țipete de pe margine. Am crezut că sunt reacții la cald. L-a schimbat imediat. L-am așteptat ca să vorbim cu el, dar nu am putut pentru că jucătorii au intrat în cantonament. Noi l-am așteptat în Craiova, când a ajuns după antrenamentul de recuperare. Furia cu care a intrat în casă… Nu l-am mai văzut niciodată așa. Ne-a spus că nu știe cât mai poate rezista. Că nu răspunde de ce ar putea face… Ne-am speriat. El e foarte calm, nu e conflictual. 

Ne-a spus tot. Că atunci când l-a schimbat a trecut pe lângă el și i-a spus în italiană «Îți voi sparge fața în vestiar». Am crezut că a spus la cald. A intrat în vestiar, a uitat să închidă ușă… Știu de la Răzvan, din ce își aduce aminte, că Mangia i-a pus mână în gât și l-a lipit de zid. Nu-și mai aduce aminte… Știe că secunzii îi spuneau lui Răzvan să se calmeze, dar nu el trebuia să se calmeze. A fost o reacție urâtă. Refuz să cred că din partea conducerii nu a fost nicio reacție. Puteau spune că s-a sărit calul, să-și ceară scuze.

Reclamă

”I-a spus în italiană «Îți voi sparge fața în vestiar»”

Răzvan a vrut să plece din Craiova. Nu voia să vorbească cu Mangia, doar cu Rotaru. Rotaru nu era atunci în țară. Ne gândeam cu cine mai putem vorbi. Cealaltă persoană era Costeșin (n.r- Ovidiu Costeșin. manager la Universitatea Craiova). L-am căutat prin impresar. A spus că nu știe nimic și că va vorbi cu antrenorul. Ne-a sunat înapoi și ne-a zis că antrenorul nu știa nimic și că niciun jucător nu a spus nimic. 

Faptul că Mangia a minți a fost cireașa de pe tort… Atunci am plecat din Craiova. Îmi puneam speranțe că Rotaru va vorbi cu el. Nu mai voia să se întoarcă la Craiova, voia să se retragă. Atunci s-a încheiat cariera. Au rămas sechele. De atunci, nimic nu am fost la fel. Încercam să-l liniștim, dar era prea radical. 

S-a întors Rotaru și i-a spus să vină la Snagov. Răzvan s-a dus și s-a întors rapid. Am crezut că nici nu s-au întâlnit. I s-a spus că va fi amendat cu 5.000 de euro și va fi trimis la echipa a doua. Rotaru nu l-a întrebat care era varianta lui, ce s-a întâmplat. Nu l-a interesat”, a declarat Alexandra Popa, potrivit gsp.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Devis Mangia a rupt tăcerea după ce a fost acuzat că a comis o abatere sexuală asupra unui jucător din naționala Maltei!

Devis Mangia a rupt tăcerea după ce a fost acuzat că a comis o abatere sexuală asupra unui jucător din naționala Maltei. Fostul antrenor al Universității Craiova a dezmințit ipoteza respectivă, lansată în spațiul public de presa malteză.

Tehnicianul italian a fost suspendat temporar din postul de selecționer al Maltei. Anunțul a fost făcut în urmă cu două zile de Federația de Fotbal din Malta.

Devis Mangia a explicat, prin intermediul unui comunicat, că altul a fost motivul pentru care a fost suspendat, ci nu o abatere sexuală.

Italianul a precizat că nu a apelat vreodată la un astfel de comportament:

“În legătură cu știrea apărută în presa din Malta, este de datoria mea să specific faptul că nu am avut niciodată, nici acum, nici în trecut, o conduită care să afecteze integritatea personală sau sexuală a unei persoane, cu atât mai puțin a unui jucător sau membru al Federației.

Acestea sunt știri false și nefondate, care îmi dăunează grav demnitatea și reputația profesională. În ciuda celor scrise, acest timp de comportament nici măcar nu a fost motivul deciziei Federației. Dacă vor mai fi publicate informații de acest tip, îmi rezerv dreptul să mă adresez instanțelor pentru defăimare. 

Orice viitoare comunicare va fi făcută după un acord cu Federația din Malta, respectând contractul existent”, se arată în comunicatul publicat de Devis Mangia.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 14:24
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu
Adrian Mititelu: "Mitriţă e cel mai bun fotbalist român"!
Liga 1 • 21 mart., 21:43
Adrian Mititelu: „Mitriţă e cel mai bun fotbalist român”! Mesaj direct pentru Mihai Rotaru: „Dacă are bani, de ce nu?”
"Mai poate ajunge Alex Mitriţă la EURO 2024?" Edi Iordănescu a răspuns fără să stea pe gânduri: "Trenul e în mers"
AntenaPLAY • 21 mart., 16:05
„Mai poate ajunge Alex Mitriţă la EURO 2024?” Edi Iordănescu a răspuns fără să stea pe gânduri: „Trenul e în mers”
"Poate Universitatea Craiova să câştige titlul?" Răspunsul dat imediat de Valentin Mihăilă
Liga 1 • 20 mart., 13:27
„Poate Universitatea Craiova să câştige titlul?” Răspunsul dat imediat de Valentin Mihăilă
Gigi Corsicanu, propunere în direct pentru Dan Şucu
WTA • 20 mart., 9:23
Gigi Corsicanu, propunere în direct pentru Dan Şucu! Şeful de la Rapid, răspuns fabulos: „Dau eu berea!”