Închide meniul
Foto

Din ce au putut să facă milioane de euro socrii lui Ianis Hagi. Liliana Tănase este de o frumuseţe uimitoare

Valentin Pîrcălabu Publicat: 27 decembrie 2023, 11:36 / Actualizat: 31 decembrie 2023, 13:07

Reclamă
Din ce au putut să facă milioane de euro socrii lui Ianis Hagi. Liliana Tănase este de o frumuseţe uimitoare

Din ce au putut să facă milioane de euro socrii lui Ianis Hagi. Liliana Tănase este de o frumuseţe uimitoare

Din ce au făcut milioane de euro socrii lui Ianis Hagi. Liliana Tănase, mama Elenei, este de o frumuseţe uimitoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ca Marilena şi Gică Hagi, părinţii soţiei lui Ianis Hagi sunt milionari. Liliana şi Dimciu Palavoti Tănase au şi ei milioane în conturi. Familia Elenei Tănase este una dintre cele mai respectate printre oamenii de afaceri din Constanţa.

Din ce au putut să facă milioane de euro socrii lui Ianis Hagi

Asffel, superba Liliana şi Dimciu Palavoti Tănase au făcut bani din afacerile pe care le au în construcţii şi agricultură. Părinţii Elenei Tănase au fost încântători la cununia civilă a fiicei lor cu Ianis Hagi. De altfel, mama Elenei Tănase a atras toate privirile prin frumuseţea sa, dar şi prezenţa plină de eleganţă şi rafinament. (VEZI ÎN GALERIA FOTO IMAGINI CU SUPERBA MAMĂ A ELENEI TĂNASE)

Reacția de milioane a soacrei lui Ianis Hagi, în momentul în care a aflat cine este iubitul fiicei sale

Reacția de milioane a soacrei lui Ianis Hagi, în momentul în care a aflat cine este iubitul fiicei sale. Mama Elenei Tănase a avut o apariție elegantă și a oferit câteva declarații la evenimentul la care au participat peste 400 de invitați.

Ianis Hagi și Elena Tănase s-au cununat civil chiar în prima zi de Crăciun. Aceștia au dat o petrecere pe cinste la un restaurant select din Nordul Bucureștiului.

Reclamă
Reclamă 4

La petrecerea de cununie, soacra lui Ianis Hagi a dezvăluit și cum a reacționat atunci când a aflat cine este iubitul fiicei sale. Mama Elenei Tănase a declarat că a sprijinit-o necondiționat pe aceasta.

„(Cum ați reacționat când fata v-a zis că prietenul e Ianis?) Am ascultat-o, i-am spus că are ceva de dus pe umeri și sperăm… sigur o să fie foarte bine, să fie fericiți și suntem alături de ei”, a declarat soacra lui Ianis Hagi, conform iamsport.ro.

Soacra lui Ianis Hagi a fost, la fel ca fiica ei, îmbrăcată într-o rochie roșie, lungă, fiind extrem de rafinată și elegantă.

Reclamă

Socrul lui Ianis Hagi este un cunoscut om de afaceri din Constanța, pe nume Dimciu Palavoti Tănase. Și el a avut o apariție elegantă la cununia fiicei sale, fiind îmbrăcat într-un costum negru, cu cravată de aceeași culoare.

Recomandări

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
15:58

Scandal înainte de România – Olanda! Un suporter român, reţinut de poliţişti cu câteva ore înainte de meci

15:55

Mihăiţă Neşu, înainte de România – Olanda: „Pare o echipă un pic sub nivelul arătat în ultimii ani”

15:35

„Cu siguranţă aş fi fost mai bun!” Memphis Depay a răbufnit, chiar înainte de România – Olanda

14:15

România – Olanda LIVE TEXT, ora 19:00, în optimi la EURO 2024. Naţionala lui Edi Iordănescu e gata să scrie istorie

14:14

EXCLUSIVPanică în stafful României înainte de meciul istoric cu Olanda: 5 jucători au gripă. Eforturi uriaşe pentru a juca

14:04

Virtus a transferat un fost campion cu FCSB! Mutare de senzaţie anunţată de viitoarea adversară a campioanei

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și