Închide meniul

Un fotbalist ucrainean şi mama sa au murit după ce o bombă a picat pe casa lui din Ucraina. Surioara lui se zbate între viaţă şi moarte

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 1 martie 2022, 15:53

Un fotbalist ucrainean şi mama sa au murit după ce o bombă a picat pe casa lui din Ucraina. Surioara lui se zbate între viaţă şi moarte

Dmitri Martinenko şi mama sa au murit după ce o bombă a picat pe casa lor din Ucraina

Instagram

Fostul jucător al lui FC Hostomel a avut ghinionul ca o bombă să îi lovească casa. Dacă el şi mama lui au fost omorâţi, sora lui, în vârstă de doar 7 ani, se zbate între viaţă şi moarte. Ea a ajuns la spital, după ce şrapnelul a rănit-o la cap.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Destinul ei este pe muchie de cuţit, astfel că ucrainenii strâng deja sume de bani pentru a încerca să o salveze pe sora fostului mijlocaş care a fost cel mai bun fotbalist în districtul Kiev -Sviatoshin.

Vitaliy Sapylo, ofițer de 21 de ani, și-a dat viața pentru Ucraina

O veste tragică i-a lovit pe oamenii din satul Sokilnyky. Vitaliy Sapylo, un comandat de tanc și ofițer de doar 21 de ani, a murit, cu câteva zile în urmă, în bătălia pentru Kiev.

Vitaliy Sapylo a fost jucător la academia de fotbal din Karpaty și locuia acum lângă Lvov. Lectorul Roman Kobylnyk a fost cel care a făcut anunțul tragic pentru comunitatea din Sokilnyky.

”Eroul nostru, consăteanul nostru, mândria noastră! Suntem alături de părinți și de familie. Și-a dat viața pentru noi. Vitaliy Sapylo, un ofițer, un comandant pe tanc, a murit noaptea trecută, în bătălia de lângă Kiev”, a fost anunțul făcut de Kobylnyk.

Reclamă

Război în Ucraina | Dayana Yastremska, declaraţii uriaşe despre România

Dayana Yastremska a oferit din nou detalii despre drumul pe care l-a parcurs, alături de sora ei mai mică, Ivanna, din Ucraina, până în Franţa. Jucătoarea care a câştigat 2.5 milioane de euro din tenis a fost uimită de primirea făcută de români.

„Miercuri eram la Odesa. Seara a fost normală, dar dimineaţă ne-am trezit sub bombe. Nu realizam ce se întâmplă. Este tragic. Nu este film şi nici joc video. Am fost şocate. Am părăsit apartamentul pentru a ne ascunde într-o parcare subterană în timp ce bombele continuau să explodeze.

Traseul a durat patru ore pentru a ajunge la Dunăre, la frontiera cu România. Ne era frică de bombe şi să nu ne întâlnim cu tancurile ruseşti. Era o lungă coadă de maşini la frontieră şi am luat-o pe jos. Aici ne-am luat rămas bun de la părinţi, pentru că mama a rămas şi ea în cele din urmă în Ucraina.

Reclamă 4 / 0/3

De cealaltă parte a frontierei ne-au aşteptat oameni buni, care ne-au dat să bem şi să mâncăm, am fost uimită de modul frumos în care ne-au primit. De abia la Bucureşti am putut lua avionul spre Lyon”, a spus Yastremska, aflată în Franţa.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și