Închide meniul

Donație impresionantă făcută de Gică Hagi, pentru victimele cutremurelor din Turcia! „Regele” nu a rămas indiferent

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 13 februarie 2023, 19:28

Donație impresionantă făcută de Gică Hagi, pentru victimele cutremurelor din Turcia! Regele” nu a rămas indiferent

Gică Hagi, mesaj înainte de startul play-off-ului

Gică Hagi, într-o conferinţă de presă / Hepta

Gică Hagi a făcut o donație impresionantă pentru victimele cutremurelor din Turcia. „Regele” și Gică Popescu nu au rămas indiferenți și au sărit în ajutorul oamenilor afectați de tragedia cumplită petrecută săptămâna trecută. Mai exact, cei doi au donat suma de 50.000 de euro pentru turci.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Turcia a fost zguduită de două cutremure de proporții, la începutul săptămânii precedente. Seismul a produs zeci de mii de morți, iar alte sute de mii de persoane sunt afectate. Tragedia nu a lăsat oamenii indiferenți, iar donații din întreaga lume merg către zonele afectate.

Gică Hagi a făcut o donație impresionantă pentru victimele cutremurelor din Turcia

Gică Popescu a fost cel care a dezvăluit suma pe care a donat-o alături de Gică Hagi. Cei 50.000 de euro, donați către turci, vin din bugetul trupei Farul, care se află pe primul loc în Liga 1.

Gică Hagi și Gică Popescu au mers la ambasadorul turc din România, pentru a-și prezenta condoleanțele. Totodată, președintele de la Farul a dezvăluit că a trăit pe propria piele un cutremur de mare magnitudine, chiar în perioada în care evolua în Turcia, la Galatasaray.

„A văzut toată lumea. O tragedie de proporţii, care nu te poate lasă indiferent. Chiar azi am fost cu Gică (n.r. – Hagi) la ambasada Turciei, la ambasadorul turc. Am adresat condoleanţe pentru pierderile avute poporul turc în acesta ultimă săptămână.

Reclamă

Din bugetul nostru de sărăcuţi, am făcut o donaţie de 50.000 euro pentru victimele cutremurului din Turcia.

Am prins şi noi în ’99, dar eram la Istanbul. Noi eram într-o deplasare în Cipru, jucam un meci amical, dar familiile noastre erau la Istanbul. Ne-am speriat foarte tare. Nu s-a întâmplat mare lucru acolo unde locuiam cu familiile, dar sperietura a fost foarte mare”, a declarat Gică Popescu, pentru orangesport.ro.

Gică Hagi,în continuare marcat de cutremurele dezastruoase din Turcia

Gică Hagi este în continuare marcat de cutremurele din Turcia. „Regele” a declarat că este cu gândul la victimele tragediei cumplite, deoarece susţine că a trăit pe propria piele un seism puternic, atât în România, cât şi în Turcia.

Reclamă 4 / 0/3

În semn de solidaritate, la partida din etapa precedentă, jucătorii de la Farul au purtat tricouri speciale, după cutremurele care au devastat Turcia. Hagi a aplaudat acesta gest al conducerii clubului său.

„Nu lucrez la marketing. Nu am de unde să ştiu, nu lucrez acolo. Iniţiativa e bună, toată lumea trebuie să fim alături. Am înţeles că iar a fost… clipele pe care le trăiesc ei… şi eu am trăit, pentru că şi eu am fost în Turcia. În acea perioadă a mai fost o dată.

Am fost şi în ’70, când am avut şi noi cutremurul în România, care a fost destul de grav. Suntem alături de ei şi sperăm să se termine cât mai repede. Şi să îi ajute, pentru că statul şi toţi cei de acolo trebuie să se gândească numai la zona care s-a întâmplat şi să aibă ajutoare din toate punctele de vedere”, a declarat Gică Hagi, în conferinţa de presă premergătoare duelului cu dintre Farul și FC Argeş, din Liga 1.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 19:00 FC Botoşani – Dinamo, LIVE TEXT, 19:30! Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării! Echipele de start 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae Vezi toate știrile
Citește și