Închide meniul

Gică Hagi,în continuare marcat de cutremurele dezastruoase din Turcia: „Suntem alături de ei!”

Viviana Moraru Publicat: 11 februarie 2023, 16:38

Reclamă
Gică Hagi,în continuare marcat de cutremurele dezastruoase din Turcia: „Suntem alături de ei!

Ce urmează pentru Farul, după eliminarea din preliminariile Champions League

Gică Hagi, în timpul unei conferinţe / Captură Antena Sport

Gică Hagi este în continuare marcat de cutremurele din Turcia. „Regele” a declarat că este cu gândul la victimele tragediei cumplite, deoarece susţine că a trăit pe propria piele un seism puternic, atât în România, cât şi în Turcia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Turcia a fost zguduită de două cutremure puternice, în dimineaţa de luni, cutremure care a produs zeci de mii de victime. Întreaga lume s-a mobilzat pentru a-i ajuta pe oamenii care au fost afectaţi de dezastrul produs.

Gică Hagi, marcat de cutremurele din Turcia

Gică Hagi este marcat de tragedia produsă în Turcia, ţară în care a evoluat şi a scris istorie la Galatasaray. „Regele” susţine că resimţit şi el un seism puternic, pe vremea când evolua la trupa din Istanbul.

În semn de solidaritate, la partida din etapa precedentă, jucătorii de la Farul au purtat tricouri speciale, după cutremurele care au devastat Turcia. Hagi a aplaudat acesta gest al conducerii clubului său.

„Nu lucrez la marketing. Nu am de unde să ştiu, nu lucrez acolo. Iniţiativa e bună, toată lumea trebuie să fim alături. Am înţeles că iar a fost… clipele pe care le trăiesc ei… şi eu am trăit, pentru că şi eu am fost în Turcia. În acea perioadă a mai fost o dată.

Reclamă
Reclamă

Am fost şi în ’70, când am avut şi noi cutremurul în România, care a fost destul de grav. Suntem alături de ei şi sperăm să se termine cât mai repede. Şi să îi ajute, pentru că statul şi toţi cei de acolo trebuie să se gândească numai la zona care s-a întâmplat şi să aibă ajutoare din toate punctele de vedere”, a declarat Gică Hagi, în conferinţa de presă premergătoare duelului cu FC Argeş.

Decizia luată de Universitatea Craiova înainte de derby-ul cu CFR Cluj: „Știința, alături de Turcia și Siria!”

Decizia luată de Universitatea Craiova înainte de derby-ul cu CFR Cluj a fost anunțată pe paginile de social media ale clubului din Bănie. Universitatea Craiova – CFR Cluj va avea loc sâmbătă, de la ora 20:00 și va putea fi urmărit LIVE TEXT pe AS.ro.

Dezastrul din Turcia și Siria a șocat întreaga planetă, iar oltenii au luat o primă decizie legată de subiect. Concret, Universitatea Craiova le va oferi acces gratuit la meciul cu CFR Cluj tuturor cetățenilor turci și sirieni. Anunțul a fost făcut pe Facebook de către craioveni.

Reclamă

„Derby-ul din această seară dintre Universitatea Craiova și CFR Cluj se va disputa sub cupola solidarității față de Turcia și Siria, ca urmare a cataclismului natural ce a răpit suflete nevinovate.

În acest sens, clubul nostru a hotărât să le ofere accesul liber tuturor cetățenilor turci și sirieni la disputa din „Vulcanul” alb-albastru, ora 20:00”, se arată în postarea clubului.

Bilanțul cutremurelor din Turcia și Siria a ajuns la peste 24.000 de morți, iar situația se înrăutățește de la o zi la alta.

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:04

„Au şi ei minusurile lor!” Marius Ştefănescu, plin de încredere înainte de PAOK – FCSB: „Sper să îi surprindem”

20:51

VideoSportul de mare performanţă trebuie să ţină pasul cu tehnologia. La naţionala de rugby se folosesc cele mai eficiente aplicaţii

20:50

PAOK – FCSB, LIVE TEXT (22:00)! Duel „de foc” pe Toumba, în Europa League! Echipele de start

20:46

LIVE SCOREFerencvaros – Tottenham se joacă ACUM! Porto – Manchester United începe la ora 22:00. Meciurile serii din Europa League

20:22

David Popovici este aproape de a-şi îndeplini obiectivul, după 3 zile. Câți bani a strâns pentru copiii cu dizabilități

20:18

Gheorghe Mustaţă, prima reacţie după ce 9 suporteri ai FCSB-ului au fost arestaţi în Grecia: „Le aveau ca să taie o pâine”

1 Ilie Năstase, reacţie fără precedent la adresa Simonei Halep: „Ce vrea să demonstreze, că nu înțeleg?” 2 VIDEOVissel Kobe – Shandong Taishan şi Yokohama Marinos – Ulsan au fost în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Campionilor Asiei 3 EXCLUSIVPantelis Kapetanos a anunţat favorita din PAOK – FCSB: „Trebuie să fie foarte atentă în primele 20 de minute” 4 Simona Halep, prima victorie în circuit după mai bine de doi ani! Succes în trei seturi cu Rodionova la Hong Kong 5 Răzvan Lucescu, înainte de meciul PAOK – FCSB: „E doar un joc. E vreo diferenţă că mâine jucăm cu FCSB?” 6 UPDATEGabi Torje, prezentat oficial la o echipă din Liga a 2-a: „Suporterii să fie convinşi că voi da 100%!”
Citește și