Închide meniul

Drama prin care a trecut bărbatul care l-a făcut bogat pe Laurențiu Reghecampf: „M-am gândit la moarte!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 martie 2023, 12:34

Drama prin care a trecut bărbatul care l-a făcut bogat pe Laurențiu Reghecampf: „M-am gândit la moarte!

Laurențiu Reghecampf a antrenat Universitatea Craiova în perioada iulie 2021 - iunie 2022

Laurențiu Reghecampf a antrenat Universitatea Craiova în perioada iulie 2021 - iunie 2022 / Hepta

S-a aflat drama prin care a trecut bărbatul care l-a îmbogățit pe Laurențiu Reghecampf. Mircea Minea, primar al comunei Chiajna, este omul care a avut o contribuție crucială la ascensiunea antrenorului. Dar puțină lume cunoaște problemele grave de sănătate cu care s-a confruntat Mircea Minea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Mă durea capul și nu știam de ce. Am depistat că totul vine de la bronhii și de la trahee, doi polipi cancerigeni. Acești doi polipi cancerigeni au fost tratați în Turcia, dar tot tratamentul este făcut în America. Cine a auzit, a auzit bine, însă nu știe povestea. Nu am fost niciodată în America, a existat o colaborare între medicii din Turcia și o clinică din Boston.

Drama prin care a trecut bărbatul care l-a îmbogățit pe Laurențiu Reghecampf

În America mi-au făcut tratamentul, iar boardul medical din Istanbul a considerat că acesta este cel mai indicat tratament, cel prescris de americani. Eram pregătit să plec și în America. Mergeam și pe Lună, pentru sănătate faci orice. Viața nu are preț, pentru viață dai totul!

M-am bazat pe medicii noștri care mi-au spus ceva foarte dureros. Mi-au spus să-mi caut sănătatea în străinătate! Foarte dur! A fost un șoc. Am citit că am avut medici de valoare și aveam acel sentiment, că avem medici buni, dar m-am înșelat.

Am plecat în străinătate, m-am dus mort și m-am întors viu. Am ajuns în Turcia și am intrat în tratament, 30 de zile am făcut acest tratament, după primele șase ședințe am început să mănânc bine, să mă înviorez, am înviat. S-a numit radioterapie țintă, direct pe bronhii și pe tranhee, nu puteam să mai respir. Acești doi polipi cancerigeni, unul de doi milimetri și altul de opt, se dezvoltau în organismul meu. Dar trebuie să fii tare pe psihic pentru a lupta cu această boală. Vă spun că cei din jurul meu se îngălbeniseră. M-am gândit la moarte, le-am zis să aibă grijă de ei (n.r. – familiei), asta e viața, atât e ața. De moarte și de Fisc nu scăpăm”, a spus Mircea Minea, conform prosport.ro. 

Reclamă

Mircea Minea: „Am merit 100% în explozia lui Reghecampf!”

Mircea Minea a dezvăluit că el i-a dat libertatea lui Laurențiu Reghecampf de a-și exprima geniul în meseria de antrenor. Ulterior, Reghe a ajuns unul dintre cei mai bine cotați antrenori din România, ceea ce i-a adus o avere. Însă plecarea sa de la Chiajna n-a fost fără scântei.

„Și să știi că am merit 100% în explozia lui Reghe ca antrenor. I-am dat liber total, să facă ce vrea. Eu, personal. Șansa lui, valoarea, restul au fost ale lui. Am avut rezultate și cu Orac și cu Diniță. Însă noi plecăm bine și ne rătăcim pe traseu.

E un băiat cu bun-simț. Problema lui a fost, atunci, că soția lui, doamna Prodan, nu a știut că i-am dat banii, dar noi i-am adunat de la sponsori și i-am achitat. Eu nu am vrut să plece, am vorbit cu el și am stabilit și condițiile salariale și jucătorii pe care și-i dorește. Când, la un moment dat, situația a luat o întorsătură la 180 de grade, iar la mine vorba înseamnă contract.

Reclamă 4 / 0/3

Cred că a fost influențat de doamna, probabil în familie… ei știu. Și s-a dus la o echipă mare, Steaua (n.r. FCSB). Eu îl respect, i-am dat șansa să se afirme aici, dacă nu recunoaște, e treaba lui. Nu am dușmănie, nu sunt omul dușmăniilor. Am iertat, dar nu uit. Și încă ceva. Foarte bun Neubert, aplicat, ținea mult, de la încălzire până la dozajul efortului, foarte bun”, a mai spus Mircea Minea.

Laurențiu Reghecampf s-a îmbogățit din fotbal

Laurențiu Reghecampf a antrenat la Concordia Chiajna în perioada decembrie 2011 – mai 2012. Ulterior a ajuns la FCSB, unde a cucerit două titluri de campion și a calificat echipa lui Gigi Becali în grupele UEFA Champions League.

După succesul de la FCSB, Reghecampf a ajuns în țările din Golf, unde a avut contracte uriașe. Antrenorul a adunat adevărate averi în perioadele petrecute în Orientul Mijlociu.

În prezent, Laurențiu Reghecampf antrenează în Azerbaidjan, la Neftchi Baku. Ultima sa aventură în România a fost la Universitatea Craiova, în sezonul 2021/2022.

Recomandări
  • Dezvăluiri cutremurătoare ale lui Mircea Minea
  • Ce a spus despre Laurențiu Reghecampf

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” Vezi toate știrile
Citește și