Închide meniul

Laurențiu Reghecampf ar putea fi sancționat de Neftchi Baku! Declarațiile care i-au deranjat pe azeri

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 23 februarie 2023, 11:54

Laurențiu Reghecampf ar putea fi sancționat de Neftchi Baku! Declarațiile care i-au deranjat pe azeri

Laurenţiu Reghecampf a explicat de ce nu a adus niciun jucător român la Neftchi Baku

Laurenţiu Reghecampf, în timpul unui interviu / Hepta

Laurențiu Reghecampf ar putea fi sancționat la Neftchi Baku, după ce a oferit unele declarații tăioase în presa din Azerbaidjan. Concret, după partida în care echipa sa a remizat cu Gabala, tehnicianul român s-a arătat extrem de nemulțumit de arbitraj, iar astfel de declarații nu sunt permise de azeri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurențiu Reghecmapf o antrenează pe Neftchi Baku de la începutul sezonului. Trupa antrenorului român ocupă locul trei în prima ligă din Azerbaidjan, fiind la 13 de puncte de primul loc, ocupat de Qarabag.

Laurențiu Reghecampf ar putea sancționat la Neftchi Baku, din cazua unor declarații

Presa din Azeribjan anunță faptul că Laurențiu Reghecampf ar putea primi o sancțiune din partea clubului său, din cauza declarațiile făcute la adresa arbitrajului.

În Azerbaidjan nu se permite ca un antrenor sau jucător să comenteze deciziile de arbitraj, indiferent de cât de controversate ar fi unele faze din cadrul meciurilor.

Echipele vizate de un antrenor în declarațiile la adresa arbitrajelor pot face apel la Comisia de Disciplină, iar tehnicianul poate avea de suferit pe urma celor spuse.

Reclamă

Cei de la sportinfo.az au acordat chiar un exemplu. Concret, în sezonul trecut, tehnicianul de la Sumatra a fost sancționat pentru că a acuzat arbitrul că i-a acordat cartonaș roșu în mod eronat unui jucător din echipa sa.

Până acum. Laurențiu Reghecampf nu a primit nicio sancțiune de acest gen, însă ar putea fi avertizat de către clubul său, Neftchi Baku, să fie mai atent la declarațiile pe care le oferă.

Laurenţiu Reghecampf a fost făcut praf în Azerbaidjan

Laurenţiu Reghecampf a fost făcut praf într-un editorial apărut în presa din Azerbaidjan. Totul a pornit după ce echipa antrenată de român, Neftchi Baku, a obţunit doar o remiză pe terenul celor de la Gabala.

Reclamă 4 / 0/3

La finalul partidei cu Gabala, Laurenţiu Reghecampf a avut un dialog aprins cu un jurnalist. Antrenorul în vârstă de 47 de ani a fost întrebat de ce nu a transferat niciun jucător român în cele 8 luni de mandat. Reacţia lui Reghecampf a fost vehementă.

„Nu avem niciun jucător român disponibil„, a fost răspunsul lui Laurenţiu Reghecampf.

La câteva zile după meci, Laurenţiu Reghecampf a fost făcut praf într-un editorial. Antrenorului român i s-a sugerat să meargă la un control.

„Reghecampf, care a criticat arbitrul după meciul ruşinos cu Gabala, ar trebui să fie dus la un doctor și să i se ia temperatura după aceste declarații. Poate ar trebui să i se facă și un RMN la cap.

Mi se pare important să meargă și la un psiholog. Poate psihologul va vorbi cu el și va afla de ce i-a asuprit atât de mult pe jucători, care sunt foarte enervați din cauza lui. Există o mare nemulțumire a jucătorilor din cauza antrenorului.

Ziua în care Reghe va demisiona sau va fi dat afară va fi cea mai fericită din lume. Sperăm ca noua conducerea a clubului nu îi va face pe fani și pe jucători să aștepte prea mult„, au scris cei de la sportinfo.az.

Reclamă
Recomandări
  • Laurențiu Reghecampf ar putea fi sancționat
  • Ce i-a nemulțumit pe azeri

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 12:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele sunt ACUM în AntenaPLAY 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” Vezi toate știrile
Citește și