Închide meniul

Drama prin care a trecut Teodora, fiica lui Mihai Stoica: „Toate greutățile sunt binecuvântari deghizate!”. Managerul general de la FCSB i-a transmis un mesaj emoţionant

Antena Sport Publicat: 20 octombrie 2022, 9:26

Reclamă
Drama prin care a trecut Teodora, fiica lui Mihai Stoica: „Toate greutățile sunt binecuvântari deghizate!. Managerul general de la FCSB i-a transmis un mesaj emoţionant

Fiica lui Mihai Stoica, Teodora Stoica, a impresionat la Timişoara Triatlon

Teodora Stoica este fiica lui Mihai Stoica / Colaj Facebook

Drama prin care a trecut Teodora, fiica lui Mihai Stoica, a fost dezvăluită pe reţelele de socializare. Tânăra a vorbit despre problemele de sănătate care au marcat-o în ultimii ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica, Anamaria Prodan sau Mihaela Buzărnescu sunt doar câteva dintre personele care au reacţionat la postarea emoţionantă.

Drama prin care a trecut Teodora, fiica lui Mihai Stoica

”Acum 3 ani, am avut o problemă de sănătate care mi-a dat două opțiuni: să accept limitele impuse sau să mă adun și să înfrunt situația head-on. Nu imediat, nu cu încrederea pe care o am acum, însă am respins prima varianta. Mi s-a spus că viață mi se va schimba radical. Aveau dreptate, însă ce nu știa nimeni (cu atât mai puțin eu) e că se va schimbă în bine.

A durat mult până să pot vorbi despre asta, pentru că am vrut că atunci când o fac, să fiu complet vindecată emoțional și să pot inspira și alți oameni care au situații similare. Așa că voi începe să împărtășesc cu voi lucruri care m-au ajutat, în speranța că vă vor ajută și pe voi.

Toate greutățile sunt binecuvântari deghizate”, a transmis Teodora Stoica pe Instagram.

Reclamă

În secţiunea de comentarii, Mihai Stoica i-a scris un mesaj emoţionant fiicei sale. „Eroina mea”, a scris managerul general de la FCSB.

Teodora Stoica l-a făcut mândru pe Mihai Stoica

Mihai Stoica e cel mai fericit tată. Teodora Stoica, fiica lui, l-a făcut mândru înainte de Rapid – FCSB 2-0. Aceasta a fost medaliată la triatlonul de la Timişoara.

Tânăra în vârstă de 27 de ani a fost unul dintre cei 160 de concurenţi care au fost la startul Timişoara Triatlon, competiţie care a cuprins trei probe sportive: înot, ciclism şi alergare.

Reclamă 4 / 0/3

„Ar trebui să rămân aici. Proba mea preferată e înotul. Am descoperit recent că alunec pe apă şi sunt bună la înot. Visul meu să merg la un ‘Iron Man’, cam cel mai greu triatlon.

(n.r despre Mihai Stoica) Aşa cum eu am fost tot timpul fana lui numărul 1, acum el e fanul meu. A fost alături de mine toată dimineaţa. Am avut o super galerie, chiar m-au ajutat!”, a declarat Teodora Stoica, potrivit sport.ro.

Fiica lui Mihai Stoica a impresionat la Timişoara Triatlon

Fiica lui Mihai Stoica, Teodora Stoica, a impresionat la prima ediţie a Timişoara Triatlon. Teodora a fost susţinută de tatăl ei, care a încurajat-o de pe margine. MM a fost prezent la Timişoara, chiar dacă a fost programat derby-ul Rapid – FCSB, din etapa a doua a campionatului.

Managerul general al roş-albaştrilor a transmis un mesaj emoţionant la finalul triatlonului şi a felicitat-o pe fiica sa.

„Acel moment în care copilul devine idolul părintelui… al doilea triatlon încheiat după 8 luni de antrenamente (ciclism de doar 2 luni)…

P.S. Aceeași atitudine diseară și iese de o duminică perfectă„, a scris Mihai Stoica pe contul său de Facebook.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! 8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări 8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” 8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! Vezi toate știrile
Citește și