Închide meniul

Dumitru Dragomir sare în ajutorul lui Dănuţ Lupu: „Va ieşi un om curat!”. Când ar putea fi eliberat din închisoare

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 24 ianuarie 2024, 22:54

Dumitru Dragomir sare în ajutorul lui Dănuţ Lupu: „Va ieşi un om curat!. Când ar putea fi eliberat din închisoare

Dumitru Dragomir sare în ajutorul lui Dănuţ Lupu

Dănuţ Lupu a fost dus la penitenciarul Rahova / AS.ro

Dumitru Dragomir a anunţat că sare în ajutorul lui Dănuţ Lupu, fostul jucător al lui Dinamo şi Rapid care a ajuns după gratii în luna octombrie. A ţinut să afirme că, de îndată ce fostul internaţional va fi eliberat, va face tot ce depinde de el pentru a-l face să depăşească marea încercare a vieţii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dănuţ Lupu a fost condamnat la şapte luni şi zece zile de închisoare cu executare, ca urmare a faptului că a fost prins conducând fără permis. Gigi Becali anunţase că va întocmi formalităţile pentru a-l angaja pe Lupu la FCSB. Pe timpul zilei, acesta ar fi putut părăsi penitenciarul şi să lucreze la baza din Berceni.

Dumitru Dragomir a anunţat că sare în ajutorul lui Dănuţ Lupu

Totuşi, se pare că planul patronului de la FCSB a eşuat. Dănuţ Lupu a rămas încarcerat la penitenciarul Rahova. A fost mutat într-un corp complet nou, care respectă standardele europene. Dumitru Dragomir a făcut un anunţ de ultimă oră despre fostul campion cu Dinamo şi Rapid.

Își face detenția. Va ieși un om curat. Dacă am posibilitatea, am să-l ajut”, a declarat Dumitru Dragomir pentru iamsport.ro.

Potrivit sursei citate, fostul mare fotbalist ar putea fi eliberat condiţionat chiar în această primăvară.

Reclamă

Dănuţ Lupu nu mai este angajat la clubul din Ştefan cel Mare. Purtătorul de cuvânt al lui CS Dinamo a oferit o scurtă declaraţie în care a anunţat că contractul lui Dănuţ Lupu „va înceta de drept deoarece el nu mai poate presta activitatea stipulată în contract„.

Dănuţ Lupu s-a prăbuşit emoţional la Penitenciarul Rahova

La finalul lunii octombrie veniseră veşti teribile despre Lupu. Potrivit gândul.ro, care citează surse din interiorul Administrației Naționale a Penitenciarelor, Dănuţ Lupu încă nu fusese vizitat de soţie. Acesta ar vorbi des cu ea la telefon şi ar plânge de multe ori cu receptorul în mână. Fiul său este cel care l-a vizitat după gratii şi i-a adus pachete cu mâncare.

Starea de sănătate a lui Dănuţ Lupu nu ar fi una bună. Acesta suferă de diabet şi are nevoie de îngrijiri medicale.

Reclamă 4 / 0/3

În perioada de carantină, Dănuţ Lupu a avut parte, conform legii, de consiliere psihologică şi i se va studia comportamentul şi personalitatea. Se doreşte „formularea diagnosticului si prognozei criminologice, precum si gradul de adaptabilitate la privarea de libertate”.

Un cunoscut avocat, specializat în drept penal, specificase că fostul jucător nu va primi o interdicţie la eliberarea condiţionată. În condiţiile date, ar sta după gratii aproximativ 3 luni şi jumătate.

Asta că este considerat fugar… nu reprezintă o interdicţie în cazul ăsta. Eliberarea condiţionată s-a operat. Nu există o interdicţie. Dacă vor discuta despre condiţiile reabilitării din penitenciar, adică pentru a putea ieşi înainte de termen, sigur că se uită şi judecătorul.

«Bă, ce-ai făcut aici? Ai fugit?», dar omul era plecat, pe bune acuma. Aşa mi se pare că este o mega mizerie ce s-a întâmplat acolo, la fel cum este şi faptul că s-a urcat la volan de 100 de ori fără permis.

Ce exemplu dai în societate? Alţii scap, pe alţii îi bagi la puşcărie. Eu cred că 100% va fi eliberat condiţionat şi teoretic o să stea jumătate din pedeapsă, adică trei luni şi jumătate.

Pe bună purtare şi pe tot, va sta jumătate din pedeapsă. Deci nu va fi la două treimi sau altceva, va fi 1/2″, a declarat avocatul Adrian Cuculis, pentru fanatik.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
Vezi toate știrile
Citește și