Închide meniul
Foto

Ea e una dintre cele mai frumoase soţii de fotbalişti din Liga 1! Face senzaţie la fiecare apariţie

Valentin Pîrcălabu Publicat: 15 februarie 2023, 14:43 / Actualizat: 24 iulie 2023, 16:21

Reclamă
Ea e una dintre cele mai frumoase soţii de fotbalişti din Liga 1! Face senzaţie la fiecare apariţie

Instagram Adelina Ciobanu

Instagram Adelina Ciobanu

Adelina Ciobanu e una dintre cele mai frumoase soţii de fotbalişti din Liga 1. Este vorba de soţia lui Andrei Ciobanu, mijlocaşul celor de la Rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adelina şi Andrei Ciobanu formează un cuplu din 2017, iar anul trecut jucătorul a făcut pasul cel mare. A cerut-o pe Adelina în căsătorie, iar aceasta a acceptat. Cei doi au făcut cununia civilă în vara anului trecut.

Adelina Ciobanu e una dintre cele mai frumoase soţii de fotbalişti din Liga 1

Andrei Ciobanu îşi iubeste soţia enorm şi nu ratează nicio ocazie pentru a o răsfăţa. De Ziua Îndrăgostiţilor, acesta i-a oferit un superb buchet de flori, iar Adelina a postat imaginea pe reţelele de socializare.

Andrei Ciobanu a semnat cu Rapid în vara anului trecut. Andrei Ciobanu a jucat 15 partide pentru Rapid în acest sezon, în toate competiţiile, şi a dat două pase de gol. Andrei Ciobanu a câştigat titlul cu Viitorul lui Hagi în 2017.

Reclamă

„Sunt foarte bucuros că am ajuns la o echipă atât de mare, cum este Rapid. Sperăm să ne atingem toate obiectivele în acest sezon, iar eu să ajut echipa cât mai mult. Cunosc atmofera incendiară din Giulești, abia aștept să îi fac fericiți pe fani și le promit că împreună suntem de neclintit”, a spus Andrei Ciobanu în momentul în care a semnat cu Rapid.

Andrei Ciobanu, concurenţă puternică la Rapid după transferul lui Ongenda

Andrei Ciobanu are o concurenţă uriaşă la Rapid, mai ales după transferul lui Ongenda. Giuleştenii au dat lovitura şi l-au adus pe fostul jucător al Botoşaniului, care ajunge la echipa lui Adrian Mutu liber de contract. Francezul de 27 de ani a semnat cu echipa de pe locul 4 din Liga 1 pe un an şi jumătate.

Ongenda a fost dorit în trecut şi de Gigi Becali la FCSB şi este cotat în acest moment la 750.000 de euro. El s-a despărţit de Apollon Limassol la începutul acestui an.

Reclamă 4 / 0/3

„Mă simt foarte bine. Am ales să vin la Rapid pentru că este un club important în istoria fotbalului românesc, este o echipă bună, care a arătat bine în acest sezon. Am jucat de două ori împotriva Rapidului. Este o echipă puternică și are un caracter bine dezvoltat.

Jucătorii se luptă pentru fiecare minge, aleargă foarte mult. Meciurile jucate împotriva Rapidului au fost niște meciuri foarte dificile. Sunt nerăbdător să joc pe Giulești. Am văzut că aici este o atmosferă incredibilă. Așa arată fotbalul pe care îmi place să îl joc”, a spus Ongenda, citat de pagina de Facebook a giuleştenilor.

Ongenda a strălucit la FC Botoșani, în peste 100 de meciuri

Hervin Ongenda a mai jucat în Liga 1 în două perioade, ambele la FC Botoșani. Prima oară între iulie 2018 și ianuarie 2020, apoi în perioada septembrie 2020 – ianuarie 2022.

Francezul a strălucit la echipa moldoveană și a devenit unul dintre cei mai căutați jucători din Liga 1. 108 meciuri, 13 goluri și 13 assist-uri sunt cifrele francezului în tricoul lui FC Botoșani.

Hervin Ongenda a fost crescut la academia lui PSG. Mijlocașul de profil ofensiv se poate lăuda că a bifat 16 apariții la prima echipă a parizienilor, reușind să înscrie două goluri și să expedieze trei pase decisive.

Bastia, Zwolle, Real Murcia și Chievo Verona sunt echipele la care a mai fost legitimat Ongenda de-a lungul carierei.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă de la 12:50, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull Vezi toate știrile
Citește și