Închide meniul

Elia Alessandrini a murit la vârsta de 25 de ani. Tânărul se afla în vacanţă, alături de iubita sa

Reclamă

Publicat: 18 decembrie 2022, 9:21

Elia Alessandrini a murit la vârsta de 25 de ani. Tânărul se afla în vacanţă, alături de iubita sa

Elia Alessandrini a murit la vârsta de 25 de ani

Captură Youtube

Elia Alessandrini a murit la vârsta de 25 de ani. Tragedia s-a produs în timp ce acesta se afla în vacanţă, alături de iubita sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tragedia imensă în fotbalul elveţian. Elia Alessandrini a decedat în timp ce se afla în piscină. Tragedia s-a produs vineri, în Muscat, capitala Omanului.

Vestea cumplită i-a dărâmat pe prietenii fotbalistului elveţian.

Elia Alessandrini a murit la vârsta de 25 de ani

Elia a fost o persoană foarte pozitivă și nu a permis să se întâmple nimic negativ. A iertat repede și nu a purtat niciodată ranchiună„, a spus Taufi Murid, prietenul cel mai bun al lui Elia Alessandrini, scriu cei de la switzerlandtimes.ch.

Şi fostul medic al fotbalistului a fost extrem de afectat. „Nu era un fotbalist îngâmfat, era o persoană modestă. Mulţi veneau vin la mine cu cele mai scumpe haine de marcă. Le purta rareori și adesea se îmbrăca discret. Asta se potrivea cu caracterul lui. Era un tip tăcut, prietenos, politicos„, a spus şi Jorg Dunkel.

Reclamă

Alessandrini și-a început cariera de fotbalist la FC Schönbühl, iar în cariera sa a trecut şi pe la Young Boys. Acesta a fost legitimat ultima dată la Stade-Lausanne. Cariera lui Elia Alessandrini a fost măcinată de accidentări.

Sinisa Mihajlovic a murit la vârsta de 53 de ani

Nu este singura tragedie care a zguduit lumea fotbalului în această săptămână. Sinisa Mihajlovic a murit la vârsta de 53 de ani. Fostul mare internaţional sârb suferea de leucemie.

Sinisa Mihajlovic a fost diagnosticat cu leucemie în 2019. Acesta reuşise să învingă cumplita boală, însă anul acesta i-a recidivat, fapt care i-a fost fatal. Vestea că Sinisa Mihajlovic a murit a făcut repede înconjurul lumii. Primul care a făcut public acest anunţ a fost jurnalistul italian Fabrizio Romano, care susţine că sârbul a “purtat o lungă bătălie cu boala”.

Reclamă 4 / 0/3

Şi familia a emis un comunicat oficial, prin care anunţă faptul că fostul mare fotbalist a decedat.

“Soţia lui, Arianna, împreună cu cei cinci copii ai familiei, Virginia, Viktorija, Miroslav, Dusan şi Nikolas, anunţă îndureraţi moartea soţului, tatălui şi fratelui exemplar, Sinisa Mihajlovic.

Un om unic, profesionist, extrordinar, care ajuta pe toată lumea şi era bun cu toţi. A luptat curajos cu oribila boală. Mulţumim doctorilor şi asistenţilor care l-au îngrijit în ultimii ani. Sinisa va rămâne mereu cu noi. Trăiesc cu toată dragostea pe crae ne-a acordat-o”, se arată în comunicatul emis de familia lui Sinisa Mihajlovic, conform Gazzetta dello Sport.

Sinisa Mihajlovic a antrenat ultima dată la Bologna, în Serie A. Sârbul a părăsit banca tehnică a echipei la începutul sezonului, după două sezoane şi jumătate în care a pregătit formaţia de pe Renato Dall’Ara.

De-a lungul carierei de fotbalist, Sinisa Mihajlovic a cucerit Liga Campionilor în 1991, alături de Steaua Roşie Belgrab. Ulterior, acesta s-a transferat în Serie A, unde a petrecut două sezoane la AS Roma, ulterior fiind transferat de Sampdoria unde a evoluat timp de 4 sezoane.

Cel mai mult a îmbrăcat tricoul lui Lazio, timp de 6 sezoane. În acest timp, Mihajlovic a cucerit şapte trofee, dintre care un titlu în Serie A.

Pe final de carieră, sârbul a evoluat două sezoane pentru Inter, echipă de la care s-a şi retras. În tricoul nerrazurilor, Mihajlovic a cucerit de asemenea, un titlu în Serie A.

Reclamă
Recomandări
  • Elia Alessandrini a murit la vârsta de 25 de ani
  • Tragedia s-a produs în timp ce acesta se afla în vacanţă, alături de iubita sa

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” Vezi toate știrile
Citește și