Închide meniul

Emma Răducanu a fost prezentă la finala Cupei Mondiale! Cu cine s-a fotografiat sportiva cu origini românești

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 20 decembrie 2022, 14:43 / Actualizat: 21 decembrie 2022, 17:47

Emma Răducanu a fost prezentă la finala Cupei Mondiale! Cu cine s-a fotografiat sportiva cu origini românești

Emma Răducanu

Emma Răducanu la CM din Qatar / Instagram

Emma Răducanu a fost prezentă la finala Cupei Mondiale. Sportiva cu origini românești este fană declarată a fotbalului și nu a ratat șansa de a vedea meciul de pe stadion.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Profitând de timpul liber, câștigătoarea din 2021 de la US Open a văzut istorica confruntare dintre Argentina și Franța de la „oficiala” stadionului din Lusail.

Emma Răducanu a fost prezentă la finala Cupei Mondiale! Cu cine s-a fotografiat sportiva cu origini românești

Acolo, Emma Răducanu s-a fotografiat alături de David Beckham, legendarul fotbalist al naționalei „Three Lions”.

„O plăcere să te văd, ce meci!”, a fost reacția fostului mare fotbalist de la Manchester United și Real Madrid.

Reclamă

Emma nu a fost în Qatar doar pentru Cupa Mondială, ci a profitat de timpul liber pentru a vizita mai multe orașe, inclusiv capitala Doha.

În prezent, sportiva britanică ocupă locul 80 WTA, după mai multe rezultate sub așteptări în 2022. Deși a impresionat prin evoluția fantastică de la US Open 2021, Emma nu a mai reușit în niciun moment să dea impresia că poate păstra nivelul ridicat. La Grand Slam-ul american din acest an, britanica a fost eliminată încă din primul tur de Alize Cornet. Franțuzoaica a câștigat în două seturi acel meci, 6-3, 6-3, spulberând visul Emmei de a-și apăra titlul.

Emma Răducanu, decorată de Regele Charles la castelul Windsor! Ce distincție a primit sportiva

Jucătoarea de tenis britanică de origine română Emma Răducanu a fost decorată, pe 29 noiembrie, de Regele Charles, în cadrul unei ceremonii la castelul Windsor. Emma Răducanu a primit titlul de Membru al Ordinului Imperiului Britanic. Răducanu, care a fost însoţită la ceremonie de tatăl ei, s-a declarat „extrem de recunoscătoare” după ce l-a întâlnit pe Regele Charles şi a primit titlul MBE.

Reclamă 4 / 0/3

Emma Răducanu a primit titlul pentru serviciile deosebite aduse Marii Britanii în tenis. Ea a devenit în 2021 prima jucătoare de tenis britanică învingătoarea într-un concurs de Mare Şlem din ultimele patru decenii.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune Vezi toate știrile
Citește și