Închide meniul
Foto

Emma Răducanu conduce o maşină românească! Englezii au rămas şocaţi: „Un motor umil!”

Viviana Moraru Publicat: 6 octombrie 2024, 17:59

Reclamă
Emma Răducanu conduce o maşină românească! Englezii au rămas şocaţi: „Un motor umil!”

Emma Răducanu conduce o maşină românească

Emma Răducanu/ Instagram

Emma Răducanu conduce o maşină românească. Sportiva britanică deţine o Dacia, pe care nu ezită să o conducă pe străzile din Londra. Englezii au rămas şocaţi atunci când au văzut-o.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Emma Răducanu a intrat într-un „con de umbră”, după ce a triumfat la US Open 2021. Aceasta ocupă în prezent locul 54, în ierarhia WTA.

Emma Răducanu conduce o maşină românească

Dacia Sandero este modelul pe care îl deţine Emma Răducanu. Aceasta prefera să conducă maşina produsă de brand-ul românesc, chiar şi atunci când avea în garaj un bolid de lux, primit de la unul dintre sponsorii săi (vezi galeria foto de la finalul articolului).

Recent însă, bolidul Posrche pe care îl avea i-a fost luat de cître sponsori, astfel că aceasta a revenit la prima sa maşină.

Englezii au surprins-o pe Emma Răducanu conducând Dacia pe străzile din Londra şi au rămas surprinşi de faptul că jucătoarea cu origini româneşti deţine o astfel de maşină.

Reclamă
Reclamă

Răducanu a rămas loială Daciei ei, şi din nou îşi foloseşte vechea maşină. A fost fotografiată conducând motorul umil în Londra. Emma şi-a păstrat Dacia fidelă chiar şi după ce a primit de la Porsche un model Carrera GTS, în valoarea de peste 120.000 de euro”, au notat britanicii de la The Sun.

Emma Răducanu şi-a pierdut maşina de lux recent, după ce sponsorul i-a retras-o, ca urmare a faptului că sportiva s-a „prăbuşit” în clasamentul WTA.

Sursa citată anterior notează faptul că Emma Răducanu are un motiv întemeiat pentru care alege să conducă o Dacia. Tatăl sportivei este român, iar el de asemenea a condus o astfel de maşină.

Reclamă

„Tatăl meu este român, iar Dacia a fost prima lui maşină. Deci, da, am o Dacia Sandero albă. A fost amuzant, am trecut de examenul auto la trei zile după ce s-a instalat pandemia, deci aveam nevoie să cumpărăm urgent o maşină. Am cumpărat-o la mâna a doua cu aproape 6000 de euro. Am grijă şi nu o să mă despart de ea niciodată”, a spus Emma Răducanu, în 2022, pentru sursa citată anterior.

Emma Răducanu, criticată de englezi

Emma Răducanu a avut o primă reacţie după decizia prin care şi-a pus toată Anglia în cap. Emma Răducanu nu a mai făcut pereche la dublu cu Andy Murray, iar marele campion britanic nu a mai avut şansa să joace un ultim meci la Wimbledon.

Emma Răducanu a spus că nu regretă decizia şi că a trebuiet să prioritizeze proba de simplu. Murray, fost număr unu mondial, în vârstă de 37 de ani, urma să joace alături de conaţionala sa sâmbătă seara, la All England Club.

A trebuit să prioritizez proba de simplu și cred că a fost decizia corectă, o susțin în continuare. Desigur că n-am vrut să-i fac asta lui Andy, să-i distrug șansa de a juca ultimul meci aici, dar până la urmă decizia mea ar fi fost luată de oricare alt jucător care s-ar fi aflat într-o situație similară.

Toată lumea are păreri la fiecare decizie pe care o iau, știu că am fost criticată pentru asta, dar nu cred că aș fi decis altfel. Trebuie să decizi pentru tine și să prioritizezi asta, mai ales având în vedere istoricul accidentărilor mele, trebuia să mă pun pe primul loc”, a spus Emma Răducanu pentru dailymail.co.uk.

Reclamă

Ar fi trebuit să fie convocat Bîrligea la naţională?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:15

Final dramatic în Guimaraes – Boavista 2-2, în AntenaPLAY! Două penalty-uri acordate în prelungiri şi gol marcat în minutul 90+15

20:04

LIVE VIDEOFC Porto – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:30). Guimaraes – Boavista s-a terminat 2-2! Nacional – Benfica, întrerupt

19:45

Levadiakos – PAOK, LIVE VIDEO, 20:30. Echipa lui Răzvan Lucescu caută prima victorie, după trei meciuri pierdute! Echipele

19:38

Şapte schimbări în primul 11 de la FCSB, pentru meciul cu Gloria Buzău! Cum arată apărarea campioanei

19:30

Botoşani – Rapid 2-0! Dezastru pentru echipa lui Marius Şumudică! Giuleştenii, învinşi de ultima clasată

19:23

Panathinaikos – Olympiacos, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:30). Derby „de foc” în Super Liga Greciei! Echipele de start

1 Antrenorul lui Rangers s-a răzgândit, după ce l-a văzut pe Ianis Hagi la antrenamente. Scoţienii anunţă decizia luată de Clement 2 VIDEOFlorin Niţă a salvat un jucător care s-a prăbuşit pe teren: „Eşti un adevărat erou, omule”! 3 Florin Prunea a dat verdictul în privinţa transferului lui Daniel Bîrligea la FCSB! Ce a spus de eliminarea lui Olaru cu PAOK 4 De câte puncte mai are nevoie FCSB pentru a se califica în „primăvara” Europa League! Mihai Stoica a făcut calculul 5 Denis Alibec, criticat după declaraţiile făcute despre Dinamo: „Nu ai cum să spui asta! Golul a venit întâmplător!” 6 Mercedes, mașini năzuroase! Analiza lui Adrian Georgescu
Citește și