Închide meniul
Video

„Eram cu copilul în maşină!” Prima reacţie a lui Ionel Ganea, după scandalul incredibil cu poliţiştii: „Oi fi eu nebun…”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 23 martie 2024, 11:15

Prima reacţie a lui Ionel Ganea, după scandalul incredibil cu poliţiştii

Ionel Ganea, luat cu forţa de poliţişti / AS.ro

A apărut prima reacţie a lui Ionel Ganea, după scandalul incredibil cu poliţiştii. Fostul internaţional român a fost scos cu forţa din maşină înaintea meciului România – Irlanda de Nord, scor 1-1, de pe Arena Naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Au fost imagini şocante în parcarea stadionului, acolo unde Ionel Ganea nu a oprit la indicaţiile poliţiştilor şi a fost „săltat” de forţele de ordine. A fost dus la secţie, amendat şi lăsat fără permisul de conducere.

Prima reacţie a lui Ionel Ganea, după scandalul incredibil cu poliţiştii

Ionel Ganea a venit cu primele explicaţii, dar a anunţat că va oferi şi un comunicat oficial prin care să precizeze s-a întâmplat cu adevărat.

Oi fi eu nebun, dar aseară nu a fost cazul, ţinând că în maşină eram cu familia şi copilul„, a fost mesajul pe care i l-a transmis Ionel Ganea lui Viorel Grigoroiu, pentru digisport.ro.

Florin Prunea a văzut imaginile uluitoare şi nu îşi explică de ce s-a ajuns la o asemenea situaţie, în condiţiile în care „Ganezu” era cu familia în maşină.

Reclamă

Eu cred că se putea face altfel, mai ales că în maşină erau soţia şi copilul. E clar că a fost alertă teroristă… şi pe mine m-au verificat în acelaşi loc. El probabil s-a grăbit, dar era copilul în maşină„, a spus Florin Prunea pentru sursa citată anterior.

Soţia lui Ionel Ganea a reacţionat imediat după ce fostul atacant român a fost dus la secţia de poliţie.

Ce să se întâmple? I-au zis pe un ton de comandă: «pune piciorul pe frână, pune piciorul pe frână». Ionel le-a zis: «vă rog frumos să îmi vorbiți frumos». Domnul s-a agitat, ați văzut continuare.

Reclamă 4 / 0/3

Ionel a vrut să intre în parcare. I-a zis să tragă pe dreapta pentru a-i lua permisul. Nu făcuse nimic… pentru că sunt de la poliție au putut”, a declarat soția lui Ionel Ganea, la câteva momente după incident.

Ionel Ganea a fost amendat şi a rămas fără permis

În urma scandalului provocat la Arena Naţională, Ionel Ganea a rămas fără permis de conducere pe o perioadă de 30 de zile. Mai mult, acesta a fost amendat.

La data de 22 martie a.c., în jurul orei 21:00, poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere aflaţi în proximitatea stadionului Naţional Arena pentru asigurarea măsurilor de ordine şi siguranţă rutieră precum şi fluidizarea traficului rutier, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autovehicul la volanul căruia se afla un bărbat. Conducătorul autovehicului nu a respectat semnalele poliţistului rutier continuându-şi deplasarea.

În acest context, iniţial, poliţiştii i-au solicitat prin intermediul staţiei de amplificare să oprească, iar ulterior, pentru că nu s-a conformat, au procedat la blocarea autovehicului, extragerea conducătorului şi conducerea acestuia la sediul Brigăzii Rutiere, pentru stabilirea situaţiei de fapt”, se arată în comunicatul Brigăzii Rutiere.

Conducătorul autovehicului a fost testat cu aparatura din dotare, rezultate indicate fiind 0, respectiv negativ, se menţionează în comunicat.

Brigada Rutieră a precizat că persoana în cauză a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare 2650 de lei, pentru nerespectarea semnalelor şi indicaţiilor poliţistului rutier, precum şi pentru lipsa documentelor prevăzute de legislaţia rutieră în vigoare, fiind dispusă totodată şi măsura suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 30 de zile„, a anunţat Poliţia.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și