Închide meniul

Eric de Oliveira a primit sarmale la spital. Brazilianul se reface după ce a fost internat în stare gravă

Alexandru Ivan Publicat: 11 iunie 2022, 14:38

Eric de Oliveira a primit sarmale la spital. Brazilianul se reface după ce a fost internat în stare gravă

Eric de Oliveira, momente de coşmar

Eric de Oliveira, într-un interviu pentru as.ro / Antena Sport

  • Eric de Oliveira a primit sarmale la spital
  • România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Eric de Oliveira a primit sarmale la spital. Brazilianul e în continuare internat după ce a ajuns la spital în stare gravă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Brazilianul care a scris istorie în fotbalul românesc a ajuns în stare gravă la spital, după ce a suferit un blocaj renal. Fostului fotbalist i s-a făcut rău la Mediaş şi a fost transportat de urgenţă la Târgu Mureş.

Eric de Oliveira a primit sarmale la spital

Eric e acum în stare bună, ba chiar poate să se bucure de mâncarea preferată. Brazilianul a primit o porție de sarmale și a împărtășit momentul pe rețelele sociale.

Reclamă
Sursa: Instagram Eric de Oliveira

Eric a ajuns pe masa de operaţie şi a suferit o intervenţie de angiografie. Rinichii acestuia ar fi fost afectaţi, dar acum este în afara oricărui pericol. Este conştient şi în stare stabilă.

Eric de Oliveira: „Și aici port brățara, dar nu de căpitan”

Eric i-a asigurat pe fani că starea sa este stabilă și că va reveni mai puternic ca niciodată după ce va fi externat din spital.

Reclamă

„Mulțumesc frumos pentru sutele de mesaje primite! Sunt bine, nu pot vorbi la telefon, însă văd tot sprinjinul acordat din partea familiei, prieteni și fani! Sunteți cei mai tari! Și aici port brățara… dar nu de căpitan. O să revin mai tare ca înainte, o să vedeti!”, a scris Eric de Oliveira, pe Instagram.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Eric de Oliveira (@oliver27rj)

Brazilianul este cel mai bun marcator străin din istoria Ligii 1

Eric este cel mai bun marcator străin din istoria Ligii 1. Fostul mijlocaș brazilian a ajuns în campionatul României în 2007, la Gaz Metan. Pandurii, Viitorul Constanța și FC Voluntari sunt celelalte echipe din Liga 1 pentru care a mai jucat Eric de-a lungul carierei.

Reclamă 4 / 0/3

Eric de Oliveira și-a încheiat cariera în 2021, după o ultimă aventură la Gaz Metan, echipa sa de suflet. Sud-americanul a răbufnit după ce formația medieșeană a intrat în faliment.

Gaz Metan a disputat luna trecută ultimul meci din existența sa de 77 de ani, 0-3 cu Chindia Târgoviște, în ultima etapă a play-out-ului. După meci, Eric de Oliveira a avut o postare emoționantă pe rețelele de socializare.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider Vezi toate știrile