Închide meniul

Eric de Oliveira, mesaj emoţionant după ce a suferit un atac cerebral vascular: „Dumnezeu nu mă lasă la greu!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 iunie 2023, 11:03

Eric de Oliveira, mesaj emoţionant după ce a suferit un atac cerebral vascular: „Dumnezeu nu mă lasă la greu!

Eric de Oliveira, mesaj emoţionant după ce a suferit un atac cerebral vascular

Eric de Oliveira este internat în spital / Colaj Instagram

Eric de Oliveira a transmis un mesaj emoţionant, în miez de noapte, după ce a suferit un atac cerebral vascular chiar în cantonamentul Farului. Fostul mare jucător răsuflă uşurat acum şi a ţinut să le mulţumească tuturor celor care i-au fost alături în unul dintre cele mai grele momente.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eric a ajuns de urgenţă la spitalul din Braşov. Medicii au reuşit să îl stabilizeze, iar în prezent starea de sănătate a brazilianului este una din ce în ce mai bună.

Eric de Oliveira, mesaj emoţionant după ce a suferit un atac cerebral vascular

De pe patul de spital, brazilianul a ţinut să îi liniştească pe fanii lui. A anunţat că se simte deja mai bine şi că aşteaptă să fie externat.

Mulţumesc pentru toate mesajele şi respectul. Sunt mai bine şi în curând voi reveni mai tare, pentru că Dumnezeu e doar unu singur şi nu mă lasă la greu„, a scris Eric pe reţelele sociale.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Eric de Oliveira (@oliver27rj)

Eric a trecut prin clipe grele şi în 2022. Fostul fotbalist a fost transportat atunci de urgenţă la spitalul din Târgu Mureş, după ce a suferit un blocaj renal. A fost supus unei intervenţii de angiografie.

Eric de Oliveira s-a retras din cariera de fotbalist, în vara lui 2021, de la Gaz Metan. Eric de Oliveira a revenit la Farul Constanța. Acesta face parte din staff-ul tehnic, condus de Gică Hagi. Eric de Oliveira este cel mai bun marcator străin din istoria fotbalului românesc, cu 66 de goluri.

Reclamă 4 / 0/3

Eric este un om important in colectivul nostru. Este un băiat excelent pentru grup. Sperăm să se refacă cât mai repede și să revină alături de noi”, spunea Ciprian Marica, potrivit iamsport.ro.

Eric de Oliveira, mărturisiri cu ochii în lacrimi

În luna februarie, Eric a dezvăluit că are grave probleme medicale. A dezvăluit că se luptă şi cu depresia. Nu mai poate juca fotbal nici măcar cu prietenii.

Toată lumea îl știe pe Eric zâmbitor, dar e greu să mai fiu Eric de acum ceva vreme. Offf, s-au acumulat multe. Am intrat într-o depresie! Din cauza modului în care m-am lăsat de fotbal. Am fost surprins…

Mă așteptam să merg la doctor și apoi să revin la fotbal, însă n-a fost așa. Un medic mi-a pus un stent la picior și din momentul ăla eu n-am mai putut să joc! A fost finalul. Acum, de exemplu, nu pot să fac nici măcar 50 de metri pentru că mă dor picioarele, se umflă. Când mi-am dat seama că nu voi mai putea juca fotbal am intrat în depresie!

Doar familia mă poate ajuta să ies din depresie! Familia a fost pilonul principal care m-a ținut… Soția mea a suferit foarte mult în această perioadă. Mulți pe care-i consideram prieteni au uitat de mine. Mergem înainte, nu e nicio problemă, asta e„, a declarat Eric de Oliveira pentru gsp.ro.

Fotbalistul care a jucat 222 de meciuri în Liga 1 a făcut şi un anunţ teribil. Există riscul ca un picior să îi fie amputat.

E ciudat că medicii nu știu, îmi spun doar că am o arteră înfundată. Mi-au desfundat-o de trei ori până acum. Apoi mi s-a spus că am tromboflebită, mi se îngroașă sângele și trebuie să iau anticoagulante. Din păcate nu văd rezultate, nicio îmbunătățire.

Reclamă

Dacă situația de la piciorul meu stâng se agravează în următoarea perioadă există posibilitatea să-mi fie amputat! E greu… Sunt în lumea mea și uneori cred că e mai bine să fiu singur. Merg înainte, încerc să nu mă plâng prea mult. Dumnezeu mi-a dat atâtea, iar dacă acesta este modul prin care trebuie să trec ca să revin, o să trec!„, a mai spus fotbalistul brazilian.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsa de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
Vezi toate știrile
Citește și