Închide meniul
Foto

Erling Haaland nu s-a mai ascuns! Cine este iubita starului lui Manchester City. Cei doi s-au dat de gol în vacanță

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 noiembrie 2022, 12:44

Erling Haaland nu s-a mai ascuns! Cine este iubita starului lui Manchester City. Cei doi s-au dat de gol în vacanță

Isabel Haugseng Johansen este iubita lui Erling Haaland

Isabel Haugseng Johansen este iubita lui Erling Haaland / Profimedia

Erling Haaland nu s-a mai ascuns! Presa britanică a aflat cine este iubita starului lui Manchester City. Cei doi au fost surprinși în vacanță, în Spania. Isabel Haugseng Johansen este cea care l-a „fermecat” pe atacantul norvegian (VEZI GALERIA FOTO).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Isabel are 18 ani, este din Norvegia și îl cunoaște pe Erling Haaland încă din copilărie, din orașul său natal, Bryne.

Erling Haaland nu s-a mai ascuns! Starul lui Manchester City, surprins alături de iubita sa

Haaland se află într-o formă extraordinară la Manchester City. Atacantul de 23 de ani a marcat 23 de goluri în 18 meciuri, în toate competițiile din acest sezon.

Erling Haaland se simte excelent și în afara terenului. Potrivit The Sun, atacantul nordic „este îndrăgostit până peste cap” de tânăra Isabel Haugseng Johansen.

Potrivit apropiaților lui Haaland, cei doi formează un cuplu de mai multe luni. Recent, presa din Anglia i-a surprins pe cei doi în timpul unei vacanțe din Spania. Erling se află în vacanță pe durata Campionatului Mondial și își petrece timpul alături de superba brunetă, pe plajele însorite din Marbella.

Reclamă

Atacantul norvegian și partenera sa au fost surprinși de paparazzi la un restaurant din Marbella.

Isabel Haugseng Johansen este iubita lui Erling Haaland
Erling Haaland, alături de iubita sa, Isabel Haugseng Johansen, în Marbella / Profimedia

Haaland câștigă 860.000 de lire pe săptămână, la Manchester City, și deține o vilă în orașul de vis din Spania.

Cine este Isabel Haugseng Johansen, iubita lui Erling Haaland

Erling Haaland și Isabel Haugseng Johansen se cunosc de mult timp, de pe vremea în care amândoi jucau fotbal în orașul Bryne, din Norvegia.

Reclamă 4 / 0/3

„Pare să fie vorba despre ceva serios între ei. Isabel a călătorit în Germania și Anglia să îl vadă pe Erling, iar acum se află alături de el în Marbella. Isabel este cunoscută pentru frumusețea ei, în Bryne. Se cunosc de multă vreme. El este un tip sensibil, motiv pentru care era normal să fie cu o fată din orașul său natal, pe care o cunoaște de ani de zile”, a declarat o persoană din anturajul lui Erling Haaland, potrivit The Sun.

Isabel lucrează part-time la un magazin de fashion, iar recent și-a șters conturile de social media, după ce a început să atragă atenția alături de Erling Haaland.

Erling Haaland l-a detronat pe Kylian Mbappe în topul celor mai bine cotați jucători din lume!

Erling Haaland l-a detronat pe Kylian Mbappe în topul celor mai bine cotați jucători din lume. Site-ul de specialitate transfermarkt.com a actualizat TOP 10, iar noile rezultate sunt de-a dreptul spectaculoase. În clasamentul respectiv se află 9 jucători de până în 23 de ani. La 29 de ani, Harry Kane este singurul din ierarhie care se abate de la „regulă”.

Perioada de dominație a lui Kylian Mbappe în vârful clasamentului celor mai bine cotați jucători a ajuns la final. Starul lui PSG a fost depășit în ierarhie de Erling Haaland, „mașinăria de goluri” de la Manchester City.

Haaland este cotat la 170 de milioane de euro de transfermarkt.com, în timp ce Mbappe a stagnat la 160 milioane de euro. Pe locul 3 se află Vinicius Jr, de la Real Madrid, cu o cotă de 120 milioane de euro.

Erling Haaland continuă să facă furori la City. De când a semnat cu campioana Angliei în vară, starul norvegian a marcat 22 de goluri în 16 meciuri, devenind o adevărată sperietoare pentru orice defensivă din Premier League sau Champions League.

Cum arată TOP 10 al celor mai bine cotați jucători din lume:

Reclamă

1. Erling Haaland (22 de ani) – Manchester City – 170 mil. euro
2. Kylian Mbappe (23 de ani) – PSG – 160 mil. euro
3. Vinicius Jr (22 de ani) – Real Madrid – 120 mil. euro
4. Phil Foden (22 de ani) – Manchester City- 110 mil. euro
5. Pedri (19 ani) – Barcelona – 90 mil. euro
6. Jude Bellingham (19 ani) – Borussia Dortmund – 90 mil. euro
7. Bukayo Saka (21 de ani) – Arsenal – 90 mil. euro
8. Harry Kane (29 de ani) – Tottenham – 90 mil. euro
9. Dusan Vlahovic (22 de ani) – Juventus – 85 mil. euro
10. Jamal Musiala (19 ani) – Bayern Munchen – 80 mil. euro

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și