Închide meniul
VIDEO

„Este un mincinos cretin şi un idiot!”. Acuzaţii fără precedent la adresa lui Novak Djokovic. Scandalul din Australia escaladează

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 11 ianuarie 2022, 17:34

„Este un mincinos cretin şi un idiot!. Acuzaţii fără precedent la adresa lui Novak Djokovic. Scandalul din Australia escaladează

Novak Djokovic, făcut praf în Australia

Colaj Profimediaimages

Novak Djokovic a câştigat primul proces intentat Australiei şi momentan se poate antrena pentru Australian Open. Situaţia sârbului care a stat 9 ore în aeroport apoi a fost cazat într-un centru de refugiaţi e departe de a fi decisă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acuzaţii fără precedent la adresa lui Novak Djokovic

Până să fie sigur de prezenţa sa la Australian open, Novak Djokovic a ajuns subiect de scandal la o televiziune din Australia. Doi prezentatori au fost surprinşi, într-o pauză publicitară, când îl făceau prag pe sârb. În timpul unei pauze publicitare, doi prezentatori ai televiziunii “Channel 7” au avut fost filmaţi, fără să ştie, când discutau despre cazul lui Novak Djokovic. “Oricum priveşti, Novak Djokovic este un mincinos cretin. Este regretabil că toată lumea a fost lângă el. Nici nu cred că a fost pozitiv (n.r. la COVID-19). Nu cred că acel formular e adevărat”, a fost atacul Rebeccăi Maddern.

Nici celălalt prezentator nu l-a menajat pe sârb. “Este un idiot. Ne spune rahaturi, scuze de rahat şi minciuni de rahat. Cred că o să scape cu totul”, a continuat Mike Amor, celălalt prezentator al emisiunii. La scurt timp după apariţia clipului video pe reţelele de socializare, dialogul dintre cei doi a fost intens criticat, în special pe Twitter, unde mai multe persoane au atacat conduita prezentatorilor.

Citește și:

Sârbul, nesigur de prezenţa la Australian Open

Deşi a câştigat luni procesul, Novak Djokovic încă are emoţii. La finalul audierilor, după ce judecătorul Kelly a anunţat verdictul, Christopher Tran, avocatul care reprezintă guvernul australian, a transmis că ministrul Imigraţiei poate să revoace decizia. “Am primit instrucţiuni că ministrul Imigraţiei va lua în considerare dacă îşi va exercita dreptul personal de anulare în temeiul articolului 133C(3). Acestea sunt intrucţiunile mele pentru a informa instanţa”, a spus Christopher Tran.

Până în prezent, Alex Hawke, ministrul Imigraţiei, nu şi-a exercitat acest drept special, însă presa din Australia a scris că sunt şanse destul de mari să apeleze la revocarea deciziei instanţei. “Sunt mulţumit şi recunoscător că judecătorul a revocat anularea vizei. În ciuda a ceea ce s-a întâmplat, vreau să stau şi să concurez aici. Rămân concentrat pe acest lucru. Am venit aici ca să joc la cel mai important eveniment”, a fost mesajul postat de Novak Djokovic pe Twitter.

Reclamă

 

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! Vezi toate știrile
Citește și