Închide meniul

Fiul lui Ion Țiriac, în fața celei mai mari provocări din viața lui: „Nu există planul B!”. Ce a decis să facă

Reclamă

Antena Sport Publicat: 17 septembrie 2022, 17:49

Fiul lui Ion Țiriac, în fața celei mai mari provocări din viața lui: „Nu există planul B!. Ce a decis să facă

Alexandru Țiriac va escalada vârful Everest

Alexandru Țiriac este fiul miliardarului Ion Țiriac / Colaj Instagram, Hepta

Alexandru Țiriac, fiul lui Ion Țiriac, se află în fața celei mai mari provocări din viața lui. Bărbatul de 45 de ani se antrenează intens pentru a urca pe vârful Everest, din Munții Himalaya. Alexandru a făcut marele anunț în mediul online.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fiul miliardarului Ion Țiriac vrea să-și depășească toate limitele, iar din acest motiv a decis să escaladeze cel mai înalt vârf din lume – Everest, care măsoară o altitudine de 8.848 metri.

Fiul lui Ion Țiriac, în fața celei mai mari provocări din viața lui: „Nu există planul B!”

Alexandru Țiriac va porni în incredibila aventură la finalul acestui an. „Eșecul nu reprezintă o opțiune!”, este motto-ul după care se ghidează fiul lui Ion Țiriac.

Împreună cu anunțul fabulos din mediul online, Alexandru Țiriac a postat și un videoclip în care arată că se pregătește din greu la sala de fitness pentru a fi în cea mai bună formă în momentul în care va începe călătoria.

„Fiecare aventură are nevoie de pregătire. În acest an am hotărât să urc pe Everest, iar acest lucru are nevoie de dedicare, putere, condiție fizică și, cel mai important, de pregătirea unui plan de succes. Eșecul nu va reprezenta o opțiune și nu există planul B.

Reclamă

Mulțumesc G pentru pregătirea fizică și întregii echipe pentru ajutorul oferit în momentele dificile”, a anunțat Alexandru Țiriac, pe contul de Instagram.

View this post on Instagram


A post shared by Ion Alex (@alexandrutiriac)

Reclamă 4 / 0/3

Pe ce poate cheltui Ion Ţiriac 100.000 de euro în fiecare lună

Ion Ţiriac are o cheltuială de 100.000 de euro în fiecare lună, doar pentru a putea folosi cele trei avioane pe care le-a cumpărat de-a lungul timpului. Costurile de întreţinere şi salariile pentru angajaţi ajung la această sumă.

Conform playsport.ro, costurile de aterizare sunt de 300 de euro pe aeroportul Otopeni, 100 euro pe aeroportul Băneasa, 600 de euro pe aeroportul din Cluj și 50 de euro pe cel din Iași.

Pentru asigurarea celor trei aeronave, Ion Ţiriac plăteşte anual 1.500.000 de euro. „Vedeta” este aeronava Bombardier G5000, o adevărată bijuterie şi care l-a costat pe Ion Ţiriac 30 de milioane de euro.

Ion Țiriac a dezvăluit care este cea ma mare calitate a sa, care l-a ajutat de-a lungul vieții. Magnatul român a spus totul în doar cinci cuvinte: ”sunt cu picioarele pe pământ”. Acesta poate fi un exemplu pentru toți oamenii care se află la început de drum.

”Relaţiile mele cu Halep, cu Sorana, sunt nişte relaţii logice, normale, dar îmi ştiu lungul nasului. Şi azi mi-l ştiu şi am rămas… Am o mare calitate, una singură: sunt cu picioarele pe pământ. Ştiu de unde am plecat, de la Braşov, Steagul Roşu, de la 16 ani.

Nu pot eu să-mi dau cu părerea despre ce face un om sau nu face când închide uşa. Un pic de respect ar trebui totuși să aibă persoana publică. Persoana publică are datoria să împartă din toate punctele de vedere, nu numai binele, ci şi treburile care nu-i convin”, a spus Ion Țiriac.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și