Închide meniul

Florin Gardoş a devenit tată pentru a doua oară! Prima fotografie cu bebeluşul

Bogdan Stănescu Publicat: 12 iulie 2023, 21:14

Reclamă
Florin Gardoş a devenit tată pentru a doua oară! Prima fotografie cu bebeluşul

Florin Gardoş a devenit tată pentru a doua oară!

Florin Gardoş / Facebook

Florin Gardoş a devenit tată pentru a doua oară! Fostul fundaş al lui FCSB sau Southampton a ţinut să le împărtăşească tuturor fericita veste.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Gardoş a publicat prima imagine cu bebeluşul său atât pe contul de Facebook, cât şi pe Instagram.

Florin Gardoş a devenit tată pentru a doua oară!

”Vi-l prezint pe Elian, cel mai nou membru al familiei 👶🏻 Categoria grea, 4.94kg și la un capitol seamănă cu mine, înălțimea 😃 56cm 🔝#wellcome”, a scris Florin Gardoş pe Facebook şi Instagram.

Florin Gardoş şi soţia lui, Diana, mai au un băieţel, pe nume David. Frumoasa parteneră de viaţă a lui Florin Gardoş este model.

Reclamă

Diana şi Florin Gardoş s-au căsătorit în 2017, după 3 ani de relaţie, iar în anul 2018 s-a născut David, primul băieţel al cuplului.

Florin Gardoş a anunţat că şi-ar dori să devină preşedintele FRF

Florin Gardoş a anunţat că şi-ar dori să devină preşedintele FRF, o funcţie ocupată în prezent de Răzvan Burleanu. Fostul jucător de la FCSB susţine că „vrea să schimbe cu adevărat ceva” în fotbalul românesc.

Burleanu se află la conducerea fotbalului românesc din 2014, el fiind reales în 2018, în timp ce în 2022 nici măcar nu a avut un contracandidat la funcţia de preşedinte FRF.

Reclamă 4 / 0/3

Meseria de analist mi-a plăcut de mult și îmi place și acum. Ori e o perioadă până îmi găsesc drumul, ori o să fac asta în paralel. Prioritatea numărul unu este să fiu în fotbal. Sincer să fiu, cel mai mult mi-ar plăcea să fiu președintele unui club sau președintele Federației Române de Fotbal.

Să fiu așa, să am puterea de a schimba cu adevărat ceva. Dacă ar fi să iau cea mai înaltă poziție pe care o pot avea în fotbal, ar fi la federație. Sau poate la FCSB, cine știe. Îți trebuie 10-15 ani de experiență ca să fii un conducător bun”, a spus Gardoș, în cadrul podcastului Victory Extra Time.

Florin Gardoș, dezvăluiri despre perioada lui Florin Costea la FCSB: ”A fost urât și față de noi, a venit un pic ca un star, putea să fie puțin mai modest”

Florin Gardoș a făcut dezvăluiri despre perioada în care Florin Costea a jucat la FCSB, după ce fusese golgheterul campionatului cu Universitatea Craiova, în 2009.

Costea ajungea la FCSB în 2011, de la Craiova. El a jucat 28 de meciuri pentru echipa lui Becali, dar nu a confirmat. A marcat două goluri și a oferit un assist.

Întrebat care coleg de la FCSB i-a fost cel mai puțin simpatic, Gardoș, om cu cinci trofee pentru roș-albaștri, l-a indicat pe cel mai mare dintre frații Costea. Fostul fundaș a dat și un exemplu petrecut în cupele europene.

Nu cred că o să se supere, s-a maturizat și el mult, Florin Costea. Mi s-a părut că a fost destul de ostil față de toată lumea când a venit la Steaua. A fost o fază, jucam în Europa League, cu Schalke 04.

Am avut o lovitură liberă pe final, la 0-0, și-a așezat Rusescu mingea, iar când a fluierat arbitrul, a venit și a dat Florin. A fost urât și față de noi. El a fost golgheter la un moment dat în România, a venit un pic ca un star, putea să fie puțin mai modest”, a spus Florin Gardoș, la podcast-ul Fiță cu Adiță.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:08 FotoDaniel Pancu, fotografie superbă cu soţia lui, în Iaşi, în ziua victoriei uriaşe a lui Poli: „Te iubesc” 18:58 „Îmi doresc asta” Valentin Mihăilă, anunț important despre viitorul său după ce Parma a promovat în Serie A! Unde va juca românul 18:41 „Are experiență!” Propunere surpriză pentru postul de antrenor de la Rapid! Sfat important pentru Dan Șucu 18:40 LIVE TEXTUTA – FCU Craiova 2-0. Luckassen şi Pop au marcat, iar oltenii lui Mititelu sunt lanterna clasamentului! 18:25 Sponsorul lui Dinamo, acuzaţii teribile după ce „câinii” au ajuns aproape de Liga 2: „A fost o tentativă de puci în vestiar”! 17:51 „Pitbull” Tony da Silva, euforic după victoria cu Hermannstadt: „Muream pe teren, mușcam din adversar”! Ce a spus de Măldărăşanu 17:49 „Nu mă interesează nicio speculație” Marius Măldărășanu a făcut scandal la interviu după Hermannstadt – Poli Iași 0-1! 17:08 „E de la țară!” Gigi Corsicanu, atac total la adresa lui Paul Iacob! Nu l-a uitat, după ce a vrut să bată un fan 17:08 Poli Iaşi, victorie uriaşă cu Hermannstadt în lupta pentru rămânerea în Liga 1! Dinamo, foarte aproape de retrogradare 16:25 „S-a rupt orice legătură!” Alex Băluță s-a certat cu Alexandru Mitriță! Dezvăluirea surprinzătoare a jucătorului de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și