Închide meniul

Florin Gardoș, dezvăluiri despre perioada lui Florin Costea la FCSB: ”A fost urât și față de noi, a venit un pic ca un star, putea să fie puțin mai modest”

Dan Roșu Publicat: 2 aprilie 2023, 9:34

Reclamă

Florin Gardoș a făcut dezvăluiri despre perioada în care Florin Costea a jucat la FCSB, după ce fusese golgheterul campionatului cu Universitatea Craiova, în 2009.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Costea ajungea la FCSB în 2011, de la Craiova. El a jucat 28 de meciuri pentru echipa lui Becali, dar nu a confirmat. A marcat două goluri și a oferit un assist.

Florin Gardoș, dezvăluiri despre perioada lui Florin Costea la FCSB

Întrebat care coleg de la FCSB i-a fost cel mai puțin simpatic, Gardoș, om cu cinci trofee pentru roș-albaștri, l-a indicat pe cel mai mare dintre frații Costea. Fostul fundaș a dat și un exemplu petrecut în cupele europene.

”Nu cred că o să se supere, s-a maturizat și el mult, Florin Costea. Mi s-a părut că a fost destul de ostil față de toată lumea când a venit la Steaua. A fost o fază, jucam în Europa League, cu Schalke 04.

Am avut o lovitură liberă pe final, la 0-0, și-a așezat Rusescu mingea, iar când a fluierat arbitrul, a venit și a dat Florin. A fost urât și față de noi. El a fost golgheter la un moment dat în România, a venit un pic ca un star, putea să fie puțin mai modest”, a spus Florin Gardoș, la podcast-ul Fiță cu Adiță.

Reclamă
Reclamă 4

Florin Costea a primit cea mai grea întrebare: „Cine a fost mai talentat? Tu sau Mihai?”

Florin Costea a primit cea mai grea întrebare. Atacantul ajuns la 37 de ani a fost întrebat cine crede că a fost mai talentat dintre el și fratele său mai mic, Mihai (34 de ani).

La mai bine 10 ani de la perioada în care a împărțit vestiarul din Ghencea cu fratele său, Florin Costea a fost întrebat despre diferența de talent dintre cei doi. Fratele cel mare s-a ferit să dea un răspuns clar, explicând că există „alte lucruri mai importante” în viață:

„Nu… îi las pe alții. Nu îmi place mie să îmi dau cu părerea. Au fost multe discuții de-a lungul timpului, dar important e să fim sănătoși. Fotbalul se termină la un moment dat pentru toți. Alte lucruri sunt importante, părerea mea”, a spus Florin Costea, pentru sport.ro, la începutul anului.

Reclamă

Cei doi au început fotbalul la academia oltenilor, iar în 2006 au fost promovați la prima echipă. Adrian Mititelu, patronul lui FC U Craiova 1948, își punea mari speranțe în calitățile lui Florin și Mihai Costea, iar peste 5 ani i-a vândut la FCSB.

Recomandări

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
22:59

Ronald Koeman a dezvăluit slăbiciunile tricolorilor, după România – Olanda 0-3: „I-am analizat bine. Au avut mari probleme acolo”

22:40

Aroganţa incredibilă a lui Cody Gakpo, după România – Olanda 0-3: „Nu am simţit nicio secundă asta!”

22:36

„Trebuia să înscriem mai multe goluri!” Van Dijk nu s-a ferit de cuvinte după România – Olanda 0-3: „O săptămână cu turbulenţe”

22:22

Prestaţia lui Felix Zwayer, criticată vehement după România – Olanda! Ce notă a primit după ce a fost pus la zid: „Slab”

22:14

Verdictul lui Ilie Dumitrescu, după România – Olanda 0-3: „Problema a fost asta!”

22:05

„E vinovatul principal, acolo s-a pierdut totul!” Tricolorul făcut praf de Mihai Stoica, după eliminarea României de la EURO 2024

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și