Închide meniul

Florin Gardoș, întâlnire superbă cu Mihai Neșu, de Crăciun: „Împreună cu Moșul, putem contribui la construcția Complexului de recuperare”

Cosmin Cioboată Publicat: 27 decembrie 2022, 12:49

Florin Gardoș, întâlnire superbă cu Mihai Neșu, de Crăciun: „Împreună cu Moșul, putem contribui la construcția Complexului de recuperare

Fundația Mihai Neștu construiește un Centru de recuperare pentru copii

Fundația Mihai Neștu construiește un Centru de recuperare pentru copii / Facebook Florin Gardoș

  • Florin Gardoș, întâlnire superbă cu Mihai Neșu
  • „Împreună cu Moșul, putem contribui la construcția Complexului de Recuperare”

Florin Gardoș a avut o întâlnire superbă cu Mihai Neșu, la Mănăstirea Sihăstria Putnei, din Suceava. Cei doi au făcut o poză de colecție alături de un alt jucător emblematic din Ghencea, George Ogăraru, doi preoți și un Moș Crăciun.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De Crăciun, Gardoș a făcut un apel către români, pentru a sprijini construcția Centrului de recuperare pentru copii cu dizabilități neuromotorii „Sfântul Nectarie”, din cadrul Fundației Mihai Neșu.

Florin Gardoș, întâlnire superbă cu Mihai Neșu

Florin Gardoș este unul dintre oamenii care susțin inițiativa admirabilă a lui Mihai Neșu, fostul jucător al Stelei care a rămas paralizat în urmă cu 11 ani, în urma unui accident suferit în Olanda, la antrenamentul lui Utrecht.

Reclamă

„Împreună cu Moșul, putem contribui la construcția Complexului de Recuperare construit de Mihai Nesu Foundation.

SMS cu textul ‘CRED’ la 8844. Sărbători fericite și multe bucurii!”, a scris Florin Gardoș, pe contul de Facebook.

Reclamă

Mihai Neșu a dezvăluit ce pensie primește de la Statul român, după accidentul care i-a schimbat viața

Mihai Neșu a dezvăluit ce pensie primește de la Statul român, după accidentul care i-a schimbat viața. Fostul fundaș român a suferit o accidentare horror în urmă cu mai bine de 11 ani, în timpul unui antrenament la Utrecht, în Olanda.

În urma accidentării, fotbalistul român a rămas paralizat, iar viața sa s-a schimbat la 180 de grade. Mihai Neșu a dezvăluit ce pensie primește de la Statul român, după accidentul cumplit care i-a schimbat viața

Reclamă 4 / 0/3

Fostul fundaș de la FCSB (la vremea respectivă, Steaua) a vorbit despre dificultățile cu care se confruntă persoanele cu dizabilități din România, din cauza ajutorului financiar pe care îl primesc de la Stat.

Mihai Neșu a dezvăluit că Statul român îi plătește o pensie de 100 de euro pe lună și una de însoțitor, în valoare de 300 de euro. În același timp, fostul jucător beneficiază de o pensie de 3.000 de euro din partea Statului olandez. Fără ajutorul venit din partea autorităților batave, Neșu este conștient că i-ar fi fost foarte greu să trăiască în România.

Fostul internațional a tras un semnal de alarmă, după ce a cunoscut multe persoane cu dizabilități care sunt nevoite să se descurce doar cu banii oferiți de autoritățile române.

„Din păcate când m-am întors din Olanda, în țară, am zis că ca să pot să rezist, să zic așa, să fiu bine la mine în țară trebuie să încerc să nu văd prea mult lucrurile care nu-s bune și dacă le văd să încerc să le schimb eu și să nu mă afecteze.

Dar e adevărat că asta e realitatea. Practic majoritatea persoanelor cu dizabilități, dacă n-au condiții financiare bune, e foarte greu să trăiască. Și eu am foarte mulți prieteni cu dizabilități cu care vorbesc și le știu viața și știu cât le greu părinților lor să-i să-i ajute și să le ofere toate condițiile.

Mihai Neșu trage un semnal de alarmă: „Ar fi frumos ca persoanele cu dizabilități să aibă un sprijin mai mare!”

Plus că avem foarte multe familii care ne contactează cu diferite probleme escare, de exemplu, pe care nu știu să și le vindece, probleme pe care nu poţi să nu le sesizezi.

Sunt triste și sper să se îmbunătățească lucrurile în viitor. Eu nu mă pricep, nu știu ce s-ar putea face, dar e greu să fii și cu dizabilități și să nu ai sprijin din partea statului.

Reclamă

În primul rând ar fi frumos ca persoanele cu dizabilități să aibă un sprijin mai mare din punctul de vedere al traiului și tratamentului”, a povestit Mihai Neșu, pentru antena3.ro.

Mihai Neșu a jucat la echipa din Ghencea în perioada 2001-2008, înainte să se transfere în Olanda, la Utrecht. Fostul fundaș a adunat și 8 selecții la naționala României.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:12 S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
S-a reunit generația FCSB-ului care trecea de Ajax și o învingea pe Chelsea
Liga 1 • 20 mart., 21:38
FOTO | S-a reunit generația FCSB-ului care trecea de Ajax și o învingea pe Chelsea! Reacția unui fan: „Nea Gigi a făcut poza?”
Laude la scenă deschisă pentru Florinel Coman
Liga 1 • 14 mart., 8:16
„Nu are cum să lipească din primul 11 la EURO!” Laude la scenă deschisă pentru Florinel Coman. Mesaj direct pentru Edi Iordănescu
La mulţi ani, Mihai Neşu! Fostul internaţional a împlinit 41 de ani
Fotbal • 19 feb., 16:51
La mulţi ani, Mihai Neşu! Fostul internaţional a împlinit 41 de ani
Jucătorii care au făcut diferenţa la FCSB, în acest sezon
Liga 1 • 4 feb., 9:19
Jucătorii care au făcut diferenţa la FCSB, în acest sezon: „S-a vorbit puţin, sunt foarte buni!” Concluzia lui Florin Gardoş
Florin Gardoş a avut un discurs manifest după transferul lui Horaţiu Moldovan la Atletico Madrid
La Liga • 24 ian., 19:04
„Mi-am făcut cruce!” Florin Gardoş, discurs manifest după transferul lui Moldovan: „Nu poţi să fi întreg la cap şi să crezi asta”